МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 482
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Отчитам се - след двата рибни дни, за 8 дни съм -3.200кг. Най-много свалих в картофените дни, в зеленчуковите качих доста!
За съжаление преди да почна диетата не се сетих да се измеря на обиколки, но сякаш усещам някакво прибиране! Мъжа ми снощи също каза, че визуално има разлика!
Вчера бях на рожден ден с барбекю- горда съм от себе си, устоях на изкушението и само преглъщах от миризмите, които се носеха, но не ядох (хвана ме яд, че не се сетих да си взема една риба, да ми я изпекат на скарата, ама карай )! Позволих си обаче чаша бира...

Бях останала с впечатлението, че след рибата е киселото мляко, но сега, като прочетох последните коментари, погледнах на първата страница и се оказа, че от днес трябва да съм на плодове.... Не съм подготвена! В хладилника имам две ябълки.... Трябва бързо да реша дали да започна плануваното мляко или да грабвам малката и да тичам на пазар, преди да е заваляло.....

Да попитам- от плодовете има ли други забранени, освен бананите? Ананас може ли?

# 361
Здравейте и от мен:)...2-ри ден картофи...малко се втрещих от кантара сутринта: -2.2кг възможно ли е?!?  дали не е повреден ?... някой има ли обяснение?

# 362
Здравейте и от мен! И аз съм 2ри ден картофи и ще ги правя на пюре, но без мляко и масло, само сол. Омръзнаха ми печени, пържени и какви ли още не. Ще видим какво ще бъде. Laughing

# 363
Здравейте и от мен:)...2-ри ден картофи...малко се втрещих от кантара сутринта: -2.2кг възможно ли е?!?  дали не е повреден ?... някой има ли обяснение?

Да!
2 та картофени свалят най много от цялата диета
сега ще се изкажа некомпетентно  Mr. Green / картофите са като гъба в организма събират водата и я отвеждат / затова и най много там се сваля в диетата ВЧ
От млякото и салатите се качват кг. те пък задържат водата в организма

# 364

Да!
2 та картофени свалят най много от цялата диета
сега ще се изкажа некомпетентно  Mr. Green / картофите са като гъба в организма събират водата и я отвеждат / затова и най много там се сваля в диетата ВЧ
От млякото и салатите се качват кг. те пък задържат водата в организма

Ако логиката е такава, някой пробвал ли е 12 дни само на картофи Rolling Eyes newsm78

# 365
  • софия
Сега се замислих ,дали може да ми спре кърмата!Съвети?

# 366
  • София

Според мен не е удачно да се правят някакви строги диети докато кърмиш! Не знам дали може да ти спре кърмата, но се замисли, че лишаваш бебето от доста ценни хранителни вещества! Мое мнение!
Ако искаш да спазваш някакъв хранителен режим по-добре мини на разделно хранене- там са позволени всички храни, трябва само да съобразиш комбинирането помежду им!

# 367
Отчитам се - след двата рибни дни, за 8 дни съм -3.200кг. Най-много свалих в картофените дни, в зеленчуковите качих доста!
За съжаление преди да почна диетата не се сетих да се измеря на обиколки, но сякаш усещам някакво прибиране! Мъжа ми снощи също каза, че визуално има разлика!
Вчера бях на рожден ден с барбекю- горда съм от себе си, устоях на изкушението и само преглъщах от миризмите, които се носеха, но не ядох (хвана ме яд, че не се сетих да си взема една риба, да ми я изпекат на скарата, ама карай )! Позволих си обаче чаша бира...

Бях останала с впечатлението, че след рибата е киселото мляко, но сега, като прочетох последните коментари, погледнах на първата страница и се оказа, че от днес трябва да съм на плодове.... Не съм подготвена! В хладилника имам две ябълки.... Трябва бързо да реша дали да започна плануваното мляко или да грабвам малката и да тичам на пазар, преди да е заваляло.....

Да попитам- от плодовете има ли други забранени, освен бананите? Ананас може ли?
Само банан е забранено  Laughing

# 368
  • София
anulaki, благодаря! При нас преваля, след малко, като нахраня малката, отивам на пазар! Дано има някакви свестни плодове, че вече си изядох двете ябълки и така ми остъргаха стомаха, че сега съм по-гладна от преди да ги изям.... Twisted Evil ужас някакъв...

# 369

Та нали като си на диета организма ти мисли, че е криза и храната не достига. Ако не ти спре кърмата то поне ще намелее. Но така или иначе качеството и вече не  се знае дали е добро за бебе след като не се храниш пълноценно  Rolling Eyes

Докато си на диета и топиш килограми мазнините отделят токсини - затова се пие повече вода. Като кърмиш даваш на детето си собствените си отпадъчни вещетва.  Peace

# 370
  • софия
Благодаря!Ще изчакам с диетата!  bouquet

# 371
  • София
Според мен диетата започва точно с картофи, за да изхвърли водата.
Винаги първите 1-2 кила не са реални т.е. не са от мазнини и съответно от сантиметри.
Точно тези килца се качват и в почивните дни и ние им се стряскаме, а те са си водица главно.
Любопитно ми е наблюдението по въпроса на момичетата правили втора врътка без почивка, когато би трябвало вече да няма много задържана вода.
Пак ли сваляте много от картофените дни?

# 372
Според мен диетата започва точно с картофи, за да изхвърли водата.
Винаги първите 1-2 кила не са реални т.е. не са от мазнини и съответно от сантиметри.
Точно тези килца се качват и в почивните дни и ние им се стряскаме, а те са си водица главно.
Любопитно ми е наблюдението по въпроса на момичетата правили втора врътка без почивка, когато би трябвало вече да няма много задържана вода.
Пак ли сваляте много от картофените дни?

И мен живо ме интересува, защото се чувствам прекрасно тези 2 дни и не съм яла мн като количество, а съм сита

# 373
и според мен първите два дни се изхвърля водата, и каквито и да са, ще се отслабва на тях
млякото е последно, стигнали сме вече до мазнините, и сте го набедили, че дебелеете от него  Mr. Green

# 374
  • София
Аз от млякото отслабвам, а ям такова от 3,6%., но по 2 кофички.
Не намерих от по-малко %, което да не ми бие на нишесте и да не ми сладни, но то си е и логично Simple Smile
В началото ми подуваше корема и то много, но после явно се нагодих и нямам такива проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт