МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте дами Simple Smile
Чета ви от доста време та и аз се реших да започна диетата на В.Ч. Днес ми втори ден картофи и се чувствам добре, за килограми не мога да кажа защото нямам кантар, но в най-скоро време смятам да се сдобия.
Успех на всички  bouquet

# 376
  • София
А аз искам да питам, тъй като доста се споменава, че при монодиетите после бързо се връщат свалените килограми. Момичетата, които са си измерили обиколките,като се връщат кг. и при обиколките ли е така?

# 377
В групата имаме момичета, които не са ги върнали или са качили по 1-2кг. Peace Други  пък казват, че не свалят много кг, но има голяма промяна в см. и са си ги запазили.Wink

# 378
  • София
Честно да ви кажа, хич не искам да чувам кой как е качил след диетата Mr. Green
По-скоро ми се иска някак да съберем резултатите и за колко време, но идея си нямам как да стане.
Нямам опит в администриране на теми.
Представям си го без подробни описания просто ръст, старт кг., може би години(имат значение),
период на диетиране и резултат. Мотивиращо би било за разлика от ..другото.
Само някой да не ме разбере погрешно. Първото изречение е шеговито и в моята си градинка Laughing. Тук сме да си споделяме и успехите и неуспехите разбира се  bouquet

# 379
По-скоро ми се иска някак да съберем резултатите и за колко време, но идея си нямам как да стане.
Представям си го без подробни описания просто ръст, старт кг., може би години(имат значение),
Само някой да не ме разбере погрешно. Първото изречение е шеговито и в моята си градинка Laughing. Тук сме да си споделяме и успехите и неуспехите разбира се  bouquet
аз съм ЗА...заявявам се: старт-165см/ 80.3кг/ 41г./ за талията? 96см/ужастЪ

# 380
аз съм ЗА...заявявам се: старт-165см/ 80.3кг/ 41г./ за талията? 96см/ужастЪ
Аз ще си запиша размерите на 04.05.Че от 1 до 3.05 съм на екскурзия и ще се хапва и пийва  Joy
Иначе от 31.03 съм на моно с кратки паузи и съм - 4кг

# 381
Днес втори картофен от четвъртите 12. Усетих се аз обаче, че след 2 дни пак се зареждат едни празници, та се замислих, дали да си тормозя физиката и само да си мисля, че съм на режим,  или да дам една по- дълга почивка и след 5-6 май пак сериозно отначало  newsm78. И без друго нещо ми зацикля обмяната, а и мотивацията като че ли не ми е на ниво този път. През първите 12 дни свалих почти 8 кг и след това кило надолу - два нагоре, явно се нуждая от рестарт. Маги , с теб какво се случва, докъде я докара?   bouquet

# 382
Предлагам ви довечера да направя една електронна таблица и там да си нанасяме данните, съгласни ли сте?

# 383
  • София
Предлагам ви довечера да направя една електронна таблица и там да си нанасяме данните, съгласни ли сте?
ДА  bouquet, че иначе ще стане едно цитиранеееее и пак няма да е ясно.

# 384
Довечера ще я направя и най-късно утре ще я публикувам.  Peace

# 385
Bolle, аз на 2-рата 12-ка без почивка свалих само 2кг. За това сега на всеки 12 дни ще почивам 1 или 2 дни..  Whistling

# 386
Bolle, аз на 2-рата 12-ка без почивка свалих само 2кг. За това сега на всеки 12 дни ще почивам 1 или 2 дни..  Whistling

И аз така! На втората врътка с картофите и грам не свалих  Peace Сега съм 2-ри ден на месо и съм - 300 гр.

# 387
  • София
За един ден почивка веднага върнах 2 кг. от 5 смъкнати.  Rolling Eyes
Явно водата веднага се възстановява в организма.

Сега ми е втори картофен ден и ще видим кога ще ги смъкна.

# 388
Ето обещаната таблица, ще я публикувам с всеки коментар, а може и да я сложите на първата страница! Peace И всеки може да я редактира, сами си добавяте мерките.

# 389
Asɣta, пиши на модератор да я сложи на първа страница  и ако искаш пусни ти следващата тема

Общи условия

Активация на акаунт