Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Какви са примерите за монодиети, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
-
Какви са примерите за монодиети, обсъдени във форума?
-
Какви са препоръките за избор на монодиета и какви са важните правила при спазването й?
-
Мога ли да редувам продуктите от диетата на Ваня Червенкова за един ден вместо за два?
Днес, 2ри ден пиле, а не съм гладна изобщо.
Като си помисля за пиле ми идва да
...

И от днес нови 12 дни, дано не се изкуша с нищо, гледам таблицата и се виждат резултати. Аз няма да се нанасям в нея, че моите мерки са твърде големи числа

Сега обаче , озверяла от глад, си взех пилешки шишчета и да си призная по-добре са от колкото пилето.
и за вечеря салата, защото ме мързеше да ида да си купя мляко/ днес съм на ядки, за разнообразие, тъй като от мързела вчера - и картофки за работата не си приготвих. Днес ще съм за обяд 100 гр. сурови бадеми, а за вечеря 100 гр. сурово кашу. И от утре започвам втората 12-ка. Дано съм по-сериозна

Аз ако не съм на диета качвам по 2 кг. на седмица