МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро! kaffeetrmker_2 Днес, 2ри ден пиле, а не съм гладна изобщо. ooooh! Като си помисля за пиле ми идва да  Sick...

# 421
  • София
Добро утро! kaffeetrmker_2 Днес, 2ри ден пиле, а не съм гладна изобщо. ooooh! Като си помисля за пиле ми идва да  Sick...

Добро утро! Докато бях на риба, си мислех, че това е точно един от ефектите на диетата! Като ядеш два дни едно и също, то ти тръсва и почваш да ядеш много по-малко количество...   Mr. Green

От днес съм на кисело мляко!

# 422
Здравейте, някой се интересуваше за крем/лосион за стягане на кожата на тялото. Аз за сега нямам този проблем, но си поръчах едно олио с арган за стрии, тъй като имам на краката от доста години (но са избелели и почти не се забелязват). Надявам се да има някакъв ефект, тъй като след 2 месеца ще ходя на море Embarassed Моя позната ми каза за един испански лосион, който имал страхотен ефект (нейна близка го е ползвала и се заличили), та и него ще купувам, но докато го чакам ще се мажа с олиото. Някой има ли представа за други ефективни средства?   newsm78

пробвай с оцет. втриваш го, оставаш да действа 1-2 мин и го отмиваш. аз от доста отдавна не употребявам вече прословутите масла за стягане на бюст, премахване на стрии и т.н. Оцетът е много евтин и ефектен начин.

# 423
Здравейте, някой се интересуваше за крем/лосион за стягане на кожата на тялото. Аз за сега нямам този проблем, но си поръчах едно олио с арган за стрии, тъй като имам на краката от доста години (но са избелели и почти не се забелязват). Надявам се да има някакъв ефект, тъй като след 2 месеца ще ходя на море Embarassed Моя позната ми каза за един испански лосион, който имал страхотен ефект (нейна близка го е ползвала и се заличили), та и него ще купувам, но докато го чакам ще се мажа с олиото. Някой има ли представа за други ефективни средства?   newsm78

пробвай с оцет. втриваш го, оставаш да действа 1-2 мин и го отмиваш. аз от доста отдавна не употребявам вече прословутите масла за стягане на бюст, премахване на стрии и т.н. Оцетът е много евтин и ефектен начин.
Аз се интересувах за стягането, но това с оцета за първи път го чувам. Обикновен оцет се маже преди баня ли, че ако е след сигурно няма да е много приятно да се размирише цялата къща. Колко време се стои, дай малко повече информация Thinking

# 424
Здравейте и от мен:) прекрасен ден на всички монодиетуващи!:)
2-ри ден пилешко и сутринта кантара отчете +100гр...само не разбрах защо?

# 425

Аз се интересувах за стягането, но това с оцета за първи път го чувам. Обикновен оцет се маже преди баня ли, че ако е след сигурно няма да е много приятно да се размирише цялата къща. Колко време се стои, дай малко повече информация Thinking

В банята първо се обтриваш с оцет, след което го отмиваш и се измиваш със сапун или друго благоуханно вещество. Аз обтривам цялото тяло с оцет, което ми повлия много добре на кожата и стриите. Първоначалният вариант който срещнах беше оцет+лимонов сок за стягане на бюста. След което го модифицирах само оцет, и не само бюста, а цялото тяло. Иначе в банята определено ухае:) на оцет, но след като го отмиеш и се намажеш с лосион няма проблем. Маркирала съм, че през лятото много помага с/у синдрома тежки крака или отекли крака, особено ако си на високи обувки.

# 426
Хайде, слагам шишето с оцет в банята за довечера  Simple Smile И от днес нови 12 дни, дано не се изкуша с нищо, гледам таблицата и се виждат резултати. Аз няма да се нанасям в нея, че моите мерки са твърде големи числа Embarassed

# 427
Ден 6-ти от втора врътка - ефект НУЛА  Shocked Явно аз нещо съм повредена  Rolling Eyes

# 428
Аз много се чудя дали почивката между 2 цикъла да не бъде повече? Логично е, че организмът намалява разхода на енергия, защото изведнъж от 2000 кал. го слагаш на 500-800-1000 кал. в различните дни и той започва да "пести". Обикновено се препоръчва 1 ден на седмица да се "залъгва" тялото newsm78 Не ми се иска още 12 дни да се мъча за 2 кг. минус, макар че, от друга страна 2 кг. пак си е нещо Sunglasses

Аз съм след 1-ви плодов ден, но всъщност той си беше наполовина плодов, наполовина зеленчуков. Задържам теглото за момента, което пак си е нещо, защото след чисто зеленчуковите имах +400 гр.

# 429
Аз прегреших Embarassed, днес сутринта трябваше да ходя на туризъм и нямах нищо пилешко, та си взех едно кюфте. Whistling Сега обаче , озверяла от глад, си взех пилешки шишчета и да си призная по-добре са от колкото пилето. Peace

# 430
Здравейте,
Табличката е супер и виждав резултатите браво на всички - ще хвана и аз да се премеря.
След два млечни дни, които преминаха в пълен провал /единя ден вечерта бях на детски рд и си хапнах пица и няколко пилешки хапки, а втория ден си хапнах и един млечен сладолед  Joy и за вечеря салата, защото ме мързеше да ида да си купя мляко/ днес съм на ядки, за разнообразие, тъй като от мързела вчера - и картофки за работата не си приготвих. Днес ще съм за обяд 100 гр. сурови бадеми, а за вечеря 100 гр. сурово кашу. И от утре започвам втората 12-ка. Дано съм по-сериозна  baby_neutral

# 431
Аз ще се въздържа от оцета и ще пробвам с аргановото олио, тъй като се порових и видях доста добри резултати.  Wink

# 432
Здравейте и от мен  bouquet
Днес ми е 1 ден: Пилешко месо на скара.  Flutter
Сутринта ходих и на фитнес  Mr. Green
Във Вторник ще се претегля  Flutter
Това е от мен засега  Hug

# 433
  • На Изток от Рая
Здравейте момичета Hug

Попълних си крайните резултати в табличката - доволна съм, за сега Laughing. но честно казано не мисля скоро да я повтарям отново или по-скоро надявам се да не ми се налага. Хубавото от тези 3 врътки за мен е че свикнах да вечерям най-късно в 18-18:30ч. в редки случаи към 19ч. Преди това без никакви угризения си хапвах м/у 20-22ч
 Днес най-после се наядох като бял човек Laughing Не съм се освинвала де, на обяд зелена салата с домати и краставици и печени зеленчуци с месо, за вечеря същото, но в по-малко количество. Обаче още ми е тежко на стомаха. Мисля в неделя да лунувам 3 дена, а после ще видим, но най-вероятно ще мина на БВД за последните 5 кг или колкото останат след луната.
 Това беше от мен момичета, пожелавам ви много свалени и успешно задържани килограми  bouquet

П.П, Обаче ще ви следя и с нетърпение чакам резултатите на TheOneS.

# 434
А бе момичета, като гледам колко сте упорити и мотивирани се чудя как въобще сте качили килограми. Сериозно, не ви се подигравам!  Heart Eyes Аз ако не съм на диета качвам по 2 кг. на седмица  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт