МОНОДИЕТА - тема 12

• 110 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен   bouquet
Вчерашният ден на Пилешко месо (ок. 500гр.) при мен мина успешно  Flutter
Днес, ден 2: Кисело мляко (0,1%)
Сутринта ходих и на фитнес, след това на дъъъълга разходка  Flutter

# 436
Днес май няма много диетуващи Sunglasses След 10 дни съм - 4 кг. Днес ми е 1-ви млечен, но... млякото си го смесих със зелена салата Embarassed Ще видя утре резултата. Sunglasses

# 437
Ето и отчета:след 12 дни на диетата на В.Ч. съм -4.300  от 70.400 на 66.100 ,мерките навсякъде са паднали с по 3см,скоро ще се впиша в таблицата.Много съм доволна.Мислех от днес направо да започна втората врътка,дори на обяд бях на картофки,но ме изненадаха гости и явно днес ще ми е непланувана почивка от един ден.От утре пак започвам,че ме чакат още 10 кг надолу Simple Smile това е от мен за сега лека

# 438
Между 12 дни ако ще спазвате диетата има 2 дни СВИНСКИ , в.ч. го казва това е с цел ударно да "се захлеби "  Wink за да може пак да работи метаболизма на макс за следващата врътка 6х2

# 439
Между 12 дни ако ще спазвате диетата има 2 дни СВИНСКИ , в.ч. го казва това е с цел ударно да "се захлеби "  Wink за да може пак да работи метаболизма на макс за следващата врътка 6х2

Това съм го пропуснала. Вчера бях втори ден кисело мляко и днес пак картофки.. Дали си прецаках диетата?

# 440
Според мен В.Ч. говореше за почивка след 24-ч ден. Не помня да е споменала почивка между 12-те дни.

# 441
  • Варна
"Захлебването" е след 24-ти ден  Peace

# 442
Аз не съм на моното на В.Ч. Но и гледах всички интервюта и каза, че почивка има след 24 ден  Wink

Момичета, аз сигурно утре и в Неделя ще мина на свободно хранене - тази седмица зверски глад ме гони, не знам как устисквам даже.. нещо не ми е диетично  Mr. Green Няма да са ми "свински" дните, а нормални - салатка, месце и естествено задължителния спорт!  Peace

От Понеделник с нови сили съм при вас и обещавам, че до 24 май няма да имам нито 1 прегрешение! Успешни диетуващи дни и до Понеделник  Hug

# 443
Момичета, а каква е идеята със сутрешния прием на аспирин в диетата на В.Червенкова?

# 444
Момичета, а каква е идеята със сутрешния прием на аспирин в диетата на В.Червенкова?

Бил загрявал според нея организма и от там засилвал метаболизма.
Ама такава язва и болки в корема може да си докара човек, че незнам дали е удачно  ooooh!

Момичета, вие какво спортувате? Много ми е трудно да се мотивирам и за спорт, а вече 7 дена ни грам не свалям, въпреки моното!  Rolling Eyes

# 445
the Дорис,  bouquet И на мен ми звучи притеснително за стомаха.

# 446
Аспирин - протект е точно щадящ аспирин, затова е точно този, а не по принцип някакъв аспирин.

Освен загряването/?/, аспиринът разрежда кръвта, препоръчват го за здраво сърце, най-общо казано.

Аз получих киселини, когато бях на зеленчуците, иначе също имам нещо като гастрит, но сега, независимо, че взимам аспирин-протект /даже го взимам сутрин на гладно, така ми идва/ освен в зеленчуковите дни, нямам проблеми. Но, при всеки може да е различно, разбира се.

# 447
Момичета, вие какво спортувате? Много ми е трудно да се мотивирам и за спорт, а вече 7 дена ни грам не свалям, въпреки моното!  Rolling Eyes

Аз ходя на фитнес всеки ден с инструктор. Ако пък нямам време за фитнес, вкъщи съм си купила пътека, крос-тренажор, лежанка за коремни преси, дъмбели и гирички  Heart Eyes НО аз спортувам от мн време и вече съм свикнала с ежедневно тежко натоварване /на ден във фитнеса горя между 850 и 1000 кал само от 1 ренировка/

ТА мисълта ми е, че ако не си свикнала на физ. натоварване бих ти препоръчала да започнеш с нещо лекичко - каране на колело или аеробика в домашни условия /има мн хубави клипчета в нета/  Peace  Hug  bouquet

П.С. Ей затова си ви харесвам толкова много, макар и неволно - Надъхахте ме със среднощни коментари  Mr. Green От утре ще си продължа само, че на варени картофки, а в Неделя на плодчета и от Понеделник пак само протеини  Flutter  Heart Eyes

# 448
 TheOneS, много ти се раздвам колко си постоянна!  Hug А кое те мотивира да се заемеш толкова сериозно с тренировките и диетите? Треньора ти не ти ли изготви и препоръки за хранене?

Миналата година направих едно мое си моно за 10 - 14 дни и свалих към 7 кг. Но тогава ядях тиквички /печени на хартия във фурната/ с кисело мляко, зеле постно печено и такива безскорбялни неща си готвех. Беше изумително - потчи по килограм на ден свалях.

# 449
the Дорис  Hug Мотивира ме това, че съм на 21год. и на 1 Януари като се качих на кантара тежах 88кг и си казах едно голямо СТОП. Бях си обещала, че 2015 ще е моята година ииии мога да кажа, че съм на крачка да спазя обещанието си /вече започнах да вадя плочки на корема/  Embarassed  Mr. Green
Другата мотивация, за която съм споделила и по-назад в темата:
Скрит текст:
На 24 май ще съм на едно събитие, на което ще присъства и бившия ми приятел (той последно ме е виждал Декември мес., когато бях 88кг.) Та искам да му натрия носа, както се казва  Laughing
Да, инструкторката ми, ми изготви няколко хранителни режима, които аз категорично отказах да спазвам, познавам си много добре тялото и организма и знам как мога да сваля и как не! Затова сме се споразумели с нея - от нея спорта, от мен хранителния режим  Mr. Green
За спорта - винаги съм спортувала - още от дете. Ходила съм на плуване, народни танци, тенис.. като цяло имах късмета и да имам мноого хубаво детство - от сутрин до вечер играех на криеница, стражари и апаши, ластици и тем подобни скокливи игри  Mr. Green
Иначе моята драма с диетите е от много, много време - първата диета направих, когато бях в 4 клас, после в 6-7клас тежах 97кг  Shocked Та съм минала през Дюкан, сиропа Мадал Бал, Японското чудо - общо взето почти няма диета, която да не съм пробвала  Mr. Green Издръжлива съм на НЕядене много, и засега фаворитите ми от всичко изпробвано са Японско чудо и Монодиетките  Heart Eyes  Hug Уф.. пак се отплеснах в среднощни словоизлияния  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт