МОНОДИЕТА - тема 12

• 109 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Днес втори рибен , ще го изкарам стриктно.До тук свалени кг 1.5, не съм доволна,но продължавам.

# 676
  • петрич
Здравеите , включвам се с начални 68 кг, 160 височина  EmbarassedПробвах 90 дневна за 30 дни без резултат дюкан също.Надеждата ми е тази диета като чета резултатите ви. baby_neutral

# 677
Аз почти свърших, на първи ден кисело мляко съм. В момента съм в цикъл и не се меря, но мисля, че съм си около 72... 2 кг, някъде съм свалила не съм много доволна, но мисля да повторя пък да видим.
Всички щом имат толкова свалени килограми, може би трябва повече време.
А я спазвам много стриктно  Rolling Eyes

# 678
Здравейте, момичета!
И аз реших да направя тази диета. На осми ден от първата 12-дневка съм - втори рибен ден. Кантарът помръдва едва - едва. Когато започнах диетата още след двата картофени дни бях по-лека с 2,5 кг, а сега за шест дни само 2 кг. надолу. Това леко ме кара да губя мотивация, тъй като целта ми е -15.

# 679
  • София
Здравейте, момичета!
И аз реших да направя тази диета. На осми ден от първата 12-дневка съм - втори рибен ден. Кантарът помръдва едва - едва. Когато започнах диетата още след двата картофени дни бях по-лека с 2,5 кг, а сега за шест дни само 2 кг. надолу. Това леко ме кара да губя мотивация, тъй като целта ми е -15.
Нали не мислиш, че за 2 дни на картофи си свалила 2,5кг. мазнини?(изгарянето на 1 кг мазнини = 7000 ккал.) Това е вероятно само вода, която си била задържала. Това са и 2-те кила, които се връщат след спирането и всички си скубят косите. Излишно е, защото като започнеш диетата наново пак си отиват за 1-2 дни. Аз също имам да свалям 15кг. и съм наясно, че това ще трае месеци. Просто няма друг филм за съжаление Mr. Green
По тази причина минах на др. режим, който може да се спазва по принцип, като начин на живот.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 17:19 от Bolle

# 680
Bolle,
Би ли споделила твоя режим на хранене! Благодаря предварително!
Аз съм на диетата на В.Ч. близо 2 месеца вече, но не я спазвам стриктно-по-точно нарушенията са ми това, че когато ми се яде нещо сладко -ям и пия кафето си със захар и мляко. За този период съм минус 8-9кг. , но имам да свалям поне още 10 кг.
Успех на всички!

# 681
  • София
sisly21,
ще ти пиша на лични, за да не разводянваме тази тема Peace
Споменах го само, за да не се залъгват момичетата, че такива кг. се свалят за 2 врътки Simple Smile
Както е видно и при теб за 2м. са 8кг., което е реалистично по 1кг. на седмица.

# 682
Bolle ако не те притеснява да кажеш колко кг си или колко искаш да сваляш, пропуснала съм ако си писала по-рано  Peace

# 683
Здравейте и от мен
Четях ви дълго време,мотивирах от резултатите ви и започнах диетата преди 6 дни.
Да спомена, че досега никоя диета не е била успешна при мен - издържам максимум няколко часа Simple Smile
Самата мисъл, че съм на диета ме прави ужасно гладна.
Днес е 6ти ден и съм на зеленчуци, до тоя момент съм свалила 3,200 кг Simple Smile
Аз правя няколко неща едновременно и се надявам тоя път всичко да проработи и да сваля тия проклети 7 кг.
Освен диетата, започнах да правя 120 клека всеки ден, които правя на една машина, която купих преди година и служеше за закачалка за дрехи до тоя момент Simple Smile Та, правя 120 клека на Power plate, правя dry body brushing и пия Raspberry ketones, green beans coffee extract и detox cleanse. Всичките тия неща ги започнах заедно, дори си направих снимки за да се сравня след месец.
Много се надявам комбинацията от всичките да подейства Simple Smile

# 684
  • СОФИЯ
Аз пак се прецаках с млякото. Колкото и да чете човек етикетите...Този "гръцки йогурт", к рекламират е де факто според етикета "обезмаслено краве мляко, обезмаслено концентрирано краве мляко, растителни мазнини /палмова мазнина/...нишесте, стабилизатор, консервант..." и пр. Има консистенция на ненормално гъста сметана и вкус на пластмаса.
Утре пак картофи.

# 685
  • София
Bolle ако не те притеснява да кажеш колко кг си или колко искаш да сваляш, пропуснала съм ако си писала по-рано  Peace

До преди месец бях 70кг. Цял живот съм започвала диета като стигна 55... 164 съм висока и с много дребна костна структура.
В момента съм го добутала до 65.900. Мечтани кила - 50-52, но не мисля, че са много реалистични вече за 38-те ми годинки

# 686
успех, Thea82 и ще се радваме на снимки   Flutter
Bolle мерси, добутваш почти моите параметри  Hug

Земята вика sunsea  smile3506 smile3515
да идва и да казва как действа liqid off, като балон са ми последните три дни
и колко тайничко отслабна  newsm66 newsm66 newsm66

# 687
Ликуид Оф съм пила миналото лято, когато работата ми беше на крак по цял ден и в резултат краката ми бяха супер подути и болезнени. Ефект имаше, в комбинация с диета още повече, затова мисля пак да си направя един курс. Гледам сега са пуснали и вариант Ликуид Оф Фор Фит с фокус върху наднорменото тегло, но не съм му чела състава каква е промяната. Иначе една тънкост за приема - ако ви е неприятен вкуса, разтваряйте го в една чаша вода сутрин, но задължително през деня трябва да се изпива много вода, за да не се обезводни организма.
Иначе моите 12 дни свършиха, нещо голяма мъка ми бяха този път и сега съм обратно съм разделното хранене. Имах малки нарушения след режима, за които ми беше много съвестно, но какво да се прави... хора сме...

# 688
как в чаша, на опаковката пише литър и половина  Rolling Eyes
няма да отслабвам с него, само за отводняване действа ли?

# 689
На мен добре ми подейства. Мен ме посъветваха това за чашата, защото нямаше как да мъкна 2 л вода навсякъде с мен, а отделно и вкусът и се променя и не ми беше приятна. Ако можеш да си го пиеш както си е описано на опаковката най-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт