Мъжът ми е в чужбина...

• 39 675
  • 645
  •   1
Отговори
# 105
...Той не знае език, но е заедно с немскоговорещ приятел. ...

Кое е истина? Не, че има значение! Такова мрънкало, че загубих интерес да чета! А и като се замисля, Германия не е в Северна Америка, например! Оставяш детето на майка си, отиваш с очите си да видиш какво е положението и провеждаш разговора за оставането на съпруга там и евентуално по-късно тя и детето се присъединяват, или той се връща и се търси вариант в България. Какво се бленува, какво се чака, да падне тавана явно!

# 106
НСЧ, аз ако съм на мястото на съпруга при такова мрънкало - бих се върнал. Да я видя какво ще се промени - и колко ще е щастлива. В някакво .... кюстендилско село, безработен, само с една кола хах И като /ако той си намери работа, тя принцесата с какво ще се вози до окръжния град.... ???

# 107
НСЧ, аз ако съм на мястото на съпруга при такова мрънкало - бих се върнал. Да я видя какво ще се промени - и колко ще е щастлива. В някакво .... кюстендилско село, безработен, само с една кола хах И като /ако той си намери работа, тя принцесата с какво ще се вози до окръжния град.... ???

Страшни кюстендилски трагедии!

# 108
Щом е създал семейство с нея, явно предпочита мрънкало пред жена, която действа. Въпреки че на мен ми идва малко отгоре да поставяме подобни определения.
И моят мъж да започне да се води по акъла на друг и да не ще да взимаме общи решения, и аз няма да съм доволна. А колкото и да се правите на либерални съм сигурна, че вие също няма да търпите подобно нещо.

Фри, принцесата ще се вози в принца до окръжния град  Mr. Green или ще си кара колата, ако той работи в селото. Излишни са всичките тези приказки, казва, че са се оправяли досега. С тази работа там няма да постигнат промяна. Лети в облаците човекът. Вместо да си намери работа тук, пак в същата област - изкарват се съвсем нормални пари. Или да се замисли за някаква квалификация, която има развитие, ако идеята му е да минат едно ниво нагоре или повече.

Herz, може да са заминали с още хора, не са само двама българи, тръгнали натам все пак...

# 109
Отклонява темата. Ако има нещо, което мразя това е да се прави човек на ударен. Изправи и се и кажи какво е положението, недомлъвките само изнервят нещата. Той много добре знае какво я притеснява и въпреки всичко го прави.
Ако й каже някакъв срок, дори година да е съм сигурна, че тя ще се стегне и ще спре с истериите.

Скрит текст:
Аз явно съм от друга планета. За мен няма по-ценно от това един човек да е до детето си, когато расте. Няма пари, които да могат да заместят това и за двете страни, нито сила, която да върне времето назад. Въобще не е толкова невъзможно да заминат заедно, достатъчно народ около мен излезе навън, за да съм наясно, че това е само и единствено лично решение.
Ами човекът може да не се е сетил да поставя срокове..Дори пред самият себе си.
Това не значи,че си играе с авторката..
Ето,дошъл си за празниците,поговорили,казал е,че твърдо ще я вземе...Е сега..Тя като е решила да си се филмира че тва били празни думи,само да я успокои,то никой нищо не може да направи..
Абе драма да има.. Whistling

# 110
  • София
Децата се водят по емоциите на присъстващия родител. Защо ли все четем и чуваме за истерии и пищене от "мъка" по таткото, все от жени, прекалено привързани към мъжете си?
Нашето пък изпада в истерии по майка си, така е от 1,5, сега е на 2,6  Mr. Green
но не, определено не прехвърлям някакви емоции, тъй като си ходя ежедневно на работа

# 111
Момичетата са ти казали много добри неща, въпреки, че виждам, че ти продължаваш с тръшкането, в действителност обаче реалността ти е такава, че човека го няма, а ти си се вторачила в негатива, което те забива в земята още повече, препоръчвам ти да се захванеш с нещо, което да те облагородява и изпълва самата теб - някакво хоби, нещо да четеш, учиш, да слушаш музика, времето става по-хубаво, излизай с детето, запознай се с други жени от селото, нещо което да отдели изтерзания ти ум от това, което се случва и времето да минава, ти сама най-добре ще решиш какво е то сама себе си. Живи сте, здрави сте, семейство сте (все още), имаш здраво детенце, а времето така или иначе ще минава - дали положително или негативно - ти избираш. Може да ти звучи крайно, но щастието ни лежи само и единствено в нашите ръце и глава, и ако ти смяташ, (а виждам, че ти го правиш), че щастието ти е в някой друг, който по стечение на обстоятелствата го няма... ми е много тъжно за теб. Не си мисли, че не разбирам мъката ти, напротив, но помисли за себе си и детето и се САМОсъхранявай. Успех.  

# 112
. Боли ме от факта,,че замина без моето съгласие.

А,да си дойдем на думата..

# 113
......Фри, принцесата ще се вози в принца до окръжния град  Mr. Green или ще си кара колата, ако той работи в селото. .........

е не, няма да е с принца..... той сутрин в 6 ще заминава с колата за строежите в София и ще се връща в 8 вечерта. Тя пак остава без кола.

# 114
Ами човекът може да не се е сетил да поставя срокове..Дори пред самият себе си.
Това не значи,че си играе с авторката..
Ето,дошъл си за празниците,поговорили,казал е,че твърдо ще я вземе...Е сега..Тя като е решила да си се филмира че тва били празни думи,само да я успокои,то никой нищо не може да направи..
Абе драма да има.. Whistling

Ами разбира се, той нали изпълнява нарежданията на приятелите си. Как ще си поставя срокове.
Всъщност поставял е. Но като е наближи моментът е започнал да се правя, че не чува и да подхваща друга тема.
И причината да замине е абсурдна - защото приятелят му тръгва, подтикнат от жена му  Crazy ми е достатъчно да си направя извод, че е от хората, които умножават жена си по 0, а се водят по акъла на чужди хора. Каквито и нерви да има човек ще изпуши.
Самият факт, че подобна стъпка е направил въпреки нейното несъгласие за мен е несъвместим със семейството.
Въобще няма да се учудя, ако и сега приятелят му му дава акъл да не вика жена си, защото така им е по-добре. След работа никакви отговорности, не е като да трябва да си баща след това и да имаш семейство.

Фри, ще им уредят транспорт от фирмата или ще пътуват с колеги, не ги мисли. Когато семейството е заедно всичко се приема по-леко  Wink

# 115
Дали им излизат сметките той да пътува всеки ден с личен автомобил из България? Или ако не пътува, а живее където е обекта и пак не си е в къщи по-добре ли изглежда? Или същинския проблем е, че е тръгнал без нейното съгласие слушайки жената на другия.

# 116
...Или същинския проблем е, че е тръгнал без нейното съгласие слушайки жената на другия.

Това е според мен.

# 117
Щом е създал семейство с нея, явно предпочита мрънкало пред жена, която действа. Въпреки че на мен ми идва малко отгоре да поставяме подобни определения.
И моят мъж да започне да се води по акъла на друг и да не ще да взимаме общи решения, и аз няма да съм доволна. А колкото и да се правите на либерални съм сигурна, че вие също няма да търпите подобно нещо....
Herz, може да са заминали с още хора, не са само двама българи, тръгнали натам все пак...

Без да имам желание да разказвам подробно, ще кажа, че говоря от някакъв опит. Дъщеря ми беше на 4 месеца, когато съпругът ми замина в чужбина. Преди някой да се реши на тази стъпка, нещата се обсъждат, намира се някакво решение, дори и за момента да е компромисно, говори се, говори се, мноооого се говори и после се действа! Я аз да питам какво значи той да замине без нейното съгласие? Тук въобще някой вижда ли съгласуване на действията? Аз - не! Нещата са ясни, ще стане това, което съпругът на авторката реши и когато той го реши! Ами да се напасва, поне така ще й е по-лесно! Търпи се за общото благо, ако има идея за времето, в което това се налага! Ако единият не издържи, плановете се променят в движение!

# 118
  • София
Ами и на мен ще ми е много криво и място няма да мога да си намеря, ако мъжът ми замине без аз да съм съгласна. Голямо решение е това, не може да се взима едностранно.
На мнението на Човечето и Дана съм, категорично.

# 119
не ги мисля НСЧ, знам как работят. И знам каква мизерия са българските строежи и колко плащат и на колко осигуряват. Ако имаш възможност погледни сутрин колко коли влизат в СФ от Перник Кюстендил и Благоевград. Всеки ден.
ОК, ще й клекне на глезотиите, ще дойде тук ще помизерстват 2-3 години, тя пак няма да има кола, няма да имат и пари обаче.... , той ще съжалява за пропуснатите възможности в чужбина, ще се изпокарат. Идилия.

Общи условия

Активация на акаунт