Мъжът ми е в чужбина...

• 39 767
  • 645
  •   1
Отговори
# 270
Да, пуснали са документите, той вече не се обсъжда въпроса за заминаването и се държи резервирано, затова и съмнението.

# 271
Любопитна съм как ще реагира като прочете тази тема. ... Предполагам половината Кюстендилска и части от Пернишка и Благоевградска области вече коментират случая....

# 272
Как ще реагира човек, на когото не му пука какво мисли другата част от семейството? Никак  Laughing

# 273
  • София - Рим и обратно
как си сигурна, че не му пука? Аз мисля, че просто наистина няма какво да й съобщи за момента. Какво да каже - мило, на 20 май пътувате Crazy. Той дори още не знае ще има ли договор, няма ли, и тя е наясно, че той не знае. Какво значи не му пука.

# 274
Да направиш толкова сериозна крачка, въпреки че човекът до теб не желае това, значи че въобще не зачиташ неговото мнение.
Ти би ли заминала някъде като оставиш децата на мъжа си, въпреки че той ти казва, че не иска семейството ви да живее там? Да кажеш - е, аз пък искам, чао, оправяй се.

# 275
сит на гладният не вярва.
това е за тези които се чудят как може някои така да заминават , па да живеят за дълго или за кратко разделени.
масово семейства го правят , па нека някои си разправят как в бг имало възможности.
това че при някои всичко е ок  не значи че така е за други , хората се опитват , опитват накрая пробват и този вариант ...та не от хубаво в повчето се заминава да се работи по чужбина.

лично моето семейство сменихме страната не заради доходи а заради други неща които не ни харесваха  Tired

# 276
Нищо лошо няма в заминаването за чужбина, не е необходимо дори да имаш основателна причина, а просто да ти харесва някоя друга държава. Но когато си част от семейство няма как да решаваш сам тези неща.

# 277
Разбира се, че няма лошо. И аз не съм в България, но съм със семейството си, а домът ми е там, където е семейството! Не си представям мъжът ми да реши да се мести и да не го обсъди с мен. Пък било то и за наше добро.

# 278
  • София - Рим и обратно

Ти би ли заминала някъде като оставиш децата на мъжа си, въпреки че той ти казва, че не иска семейството ви да живее там? Да кажеш - е, аз пък искам, чао, оправяй се.
E, децата няма да му тръсна със сигурност Laughing. Пък и не е едно и също, според мен.
Аз мисля, че след като хората се различават диаметрално във важни житейски пунктове като местоживеене например, има само два варианта - или се нагаждат един спрямо друг, намирайки пътя на най-малкото съпротивление и за двете страни, или кой откъде е. Дългосрочните компромиси само от едната страна не водят до нищо добро. Под един покрив ще са, но дългото правене на компромиси накрая избива в омраза.

# 279
...Дългосрочните компромиси само от едната страна не водят до нищо добро...

Това е и моето мнение. Но явно той си мисли, че като си прави оглушки и я поставя пред свършен факт, тя в крайна сметка ще клекне и ще прави каквото й се каже.

# 280
Да направиш толкова сериозна крачка, въпреки че човекът до теб не желае това, значи че въобще не зачиташ неговото мнение.

Повтаряш едно и също,точно като авторката..
Ми няма работа,не се чувства платежоспособен..
Нормално е да потърси алтернативи.
За всеки нормален мъж,би било проблем,ако не може да издържа семейството си.
И фактът,че човекът е предпочел чужбината,вместо да крепи на жена си фустата,и да съзерцава как времето си лети и нищо не се променя,лично за мен е похвален и за предпочитане,пред депресиран плужек на дивана с бира в ръка..

Незачитане,би било ако той имаше условия тук,но ги зареже,за да гони Михаля..
В случая,условия за работа и развитие,няма.

И щом той не зачита нейното,авторката как точно му демонстрира зачитане на неговото мнение?
С шантаж и мрънкане?
Не може да ревеш,че не те зачитали,а самият ти на се зачиташ..
А ако от среща не знаят как става,ще трябва да им дадеш и нагледен пример..Именно като ги зачетеш ти,а не като роптаеш срещу изборите им..

# 281
Не знам за каква фуста говориш. Тя казва, че и тук е обикалял и работел насам натам и са били ок отношенията им.
За зачитането, щом нещо е тема табу за един от двамата и не го крие, другият си преценява дали да прави семейство с него или не. Тя не го е лъгала и подвеждала. Аз също никога не бих отишла да живея в чужбина, не бих позволила и детето ми да излезе, докато не навърши възрастта да решава само. Мъжът ми го знае и ако ми врътне подобен номер = семейство няма.

Работа в строителството и тук може да си намери за доста прилични пари, ако приятелят му беше насочил усилията си тук, и той щеше да го направи.

# 282
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:

Повтаряш едно и също,точно като авторката..
Ми няма работа,не се чувства платежоспособен..
Нормално е да потърси алтернативи.
За всеки нормален мъж,би било проблем,ако не може да издържа семейството си.
И фактът,че човекът е предпочел чужбината,вместо да крепи на жена си фустата,и да съзерцава как времето си лети и нищо не се променя,лично за мен е похвален и за предпочитане,пред депресиран плужек на дивана с бира в ръка..

Незачитане,би било ако той имаше условия тук,но ги зареже,за да гони Михаля..
В случая,условия за работа и развитие,няма
.

И щом той не зачита нейното,авторката как точно му демонстрира зачитане на неговото мнение?
С шантаж и мрънкане?
Не може да ревеш,че не те зачитали,а самият ти на се зачиташ..
А ако от среща не знаят как става,ще трябва да им дадеш и нагледен пример..Именно като ги зачетеш ти,а не като роптаеш срещу изборите им..

Именно  Peace

Разбирам да е мимало година и да пуска такава тема , а то няма и 3 месеца и се тръшна , карай  Mr. Green разделя ме се али бали  Whistling

# 283

, ако приятелят му беше насочил усилията си тук, и той щеше да го направи.

Да де..Тя и онази мръсница Ленчето,ако не бе завъртяла опашка,то и моя Гошко нямаше да хукне по жени Hug

# 284
Не е точно така. За любовниците се иска съзнателно решение. За работата - понеже е нещо, което е наложително, просто се носиш по течението и където те отвее вятърът, там ще е.

Desss, каква година? Тя въобще не иска да ходи някъде си? Какво значение има колко време е минало, това никога няма да се промени  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт