Проблем със микрофона iphone

• 4 487
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имам следният проблем : става въпрос за iphone 5s . Когато правя видеозапис или звукозапис се чува звукът ,когато говоря по телефона също . Обаче когато се опитам да изпратя гласово съобщение във вайбър  или видео в скайп звук няма . Проверих дали съм разрешила на приложенията да ползват микрофона-разрешено е . Много ще съм благодарна ако някой ми помогне   Praynig

# 1
  • София
И аз имам почти същия проблем с тази разлика, че при заснемане на видео звук няма, при разговор немога да говоря на високоговорител, защото не ме чуват, съответно немога и да изпращам звукови съобщения по вайбър... ooooh! Четох доста из нета и гледам, че доста потребители се оплакват от същия проблем. Някои си решават проблема като почистят с четка за зъби Crazy буксата за зарядното. Незнайно как но им се оправя, на някои не. Пробвах и аз с какво ли не да почистя, но нищо не се получи. Ако случайно намериш решение пиши моля те. Peace

# 2
Моят айфон постоянно ми прави проблеми. Доста често не мога да пиша на него и забива, включва се, изключва се и не мога да разбера каква е причината. Някой може ли да ми помогне?

# 3
Случват се и такива неща. Причините може да са много. Може да го занесеш в http://apple-service.biz/ , това е специализиран сервиз за всички продукти на apple.Могат да ти направят безплатна диагностика и да установят причината. Аз лично занесох там айфона си кога ми правеше проблеми и ми излизаше син екран и ми го оправиха.

# 4
Много ти благодаря! Занесох го и го оставих, за да ми го поправят.

Общи условия

Активация на акаунт