Женени от пръв поглед - 5

• 59 071
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
да, аз го набарах, защото коментарите са му едни и същи тук в темата и под снимките на Гергана във фейса

Ей, опасна си! Аз веднага превъртях снимките и тази с леглото е реплика 1:1 с тук.  Simple Smile

# 166
да, аз го набарах, защото коментарите са му едни и същи тук в темата и под снимките на Гергана във фейса

Ей, опасна си! Аз веднага превъртях снимките и тази с леглото е реплика 1:1 с тук.  Simple Smile

Peace

# 167
"Обаче грехота ,е да си сам на такова легло" - във Фейса
"Грехота е гери ,да е сама на това легло" - тук в темата

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 00:02 от Анонимен

# 168
"Обаче грехота ,е да си сам на такова легло" - във Фейса
"Грехота е гери ,да е сама на това легло" - тук в темата
Даже начинът на поставяне на запетаи е еднакъв. Няма съмнение, че авторът е един и същ.

Големи сме агентки.  Mr. Green
а кажете не е ли грехота

# 169
Грехота е, но това е само за селфито.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 00:02 от Анонимен

# 170
Щом Гергана е в Доминикана, а в същото време Георги е на алеята във Варна, работата е ясна. Жалко. В тях ми харесваше това, че и двамата са много самостоятелни и реализирали се в професията си. Явно не става като в романтичните филми.
Иначе всеки от участниците си има трески за дялане.

А относно отклоненията в темата:
Не знам за другите, но на мен малко тъпо ми се видя това, че изпльоскахте профила на човека (sunman) тук. В БГ-мама не можеш да триеш. Дори да си закриеш профила, това, което си писал остава и е кофти така да разкриваш самоличността на някого.

# 171
Не ми пука Simple Smile
Въпросът ,че може пак да са заедно.
Да може да има и нещо по дълбоко между тях.
А любовта при другите двойки :
Антония с викането си е прогонила обожателя си съпруг.Тази женица и трябва някой да я бие и да я командва.А Насето е сладур..
Светлето намери хубавият секс ,но не съумя да го задържи - не обича кучета,не чисти мивката и не показва нова програма с цел да го задържи.А Стефан си е скрита лимонка и си е намерил друга и Светлето страда.

# 172
Колко интересно е какви крила дава анонимността! Аргументът, че щом някой се е показал в публичното пространство, това автоматично ни дава право да го обиждаме както ни дойде, говори не за публичната личност, а за умствения потенциал на ръсещият елементарни обиди и откровени глупости. Към никого конкретно не е насочен коментарът ми, просто е много показателна темата.

# 173
Разбира се, че можеш да триеш - има бутон за редакция.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 00:03 от Анонимен

# 174
Колко интересно е какви крила дава анонимността! Аргументът, че щом някой се е показал в публичното пространство, това автоматично ни дава право да го обиждаме както ни дойде, говори не за публичната личност, а за умствения потенциал на ръсещият елементарни обиди и откровени глупости. Към никого конкретно не е насочен коментарът ми, просто е много показателна темата.
Ама нали всеки иска да си изкара негативизма.Oбаче Жоро изигра добре ролята на лошия.Някъде четох ,че ГГ били гаджета от преди

# 175
Малко да ви подразня и обесня поведението на Геца ,Стефо и Тони /защото така реагира /
18 +

# 176
Аз редактирах моя пост, но sunman два пъти ме е цитирал, така че от него зависи дали линка към профила му ще остане в темата  Peace

# 177
Аз редактирах моя пост, но sunman два пъти ме е цитирал, така че от него зависи дали линка към профила му ще остане в темата  Peace
Мерси !

# 178
Не ми пука Simple Smile
Въпросът ,че може пак да са заедно.
Да може да има и нещо по дълбоко между тях.
А любовта при другите двойки :
Антония с викането си е прогонила обожателя си съпруг.Тази женица и трябва някой да я бие и да я командва.А Насето е сладур..
Светлето намери хубавият секс ,но не съумя да го задържи - не обича кучета,не чисти мивката и не показва нова програма с цел да го задържи.А Стефан си е скрита лимонка и си е намерил друга и Светлето страда.

+1

# 179
  • Тра-ла-ла
Като гледам как вярвате на някакви изсмукани статии...я си дайте телефоните да ви звънна по една схемичка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт