Женени от пръв поглед - 5

• 59 087
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Колко интересно е какви крила дава анонимността! Аргументът, че щом някой се е показал в публичното пространство, това автоматично ни дава право да го обиждаме както ни дойде, говори не за публичната личност, а за умствения потенциал на ръсещият елементарни обиди и откровени глупости. Към никого конкретно не е насочен коментарът ми, просто е много показателна темата.

И какво като е анонимен? Фейсбук коментарите не са анонимни и пак има всякакви - и негативни и позитивни. Форумът е анонимен, да. Но когато с приятелки си говорим за шоуто, изказвам пред тях същите мнения и то неанонимно. От какво по-точно да ми пука? Когато нещо не ми хареса, имам право да кажа, че не ми харесва. Ако ми хареса - пак го казвам. Тези хора, участници в риалити шоу-та всъщност нямат умения, с които да забавляват публиката - нито пеят, нито танцуват, нито свирят, нито са актьори. Те имат единствено своята външност и своята душа, които разкриват и с които забавляват публиката. Дано са наясно какво правят, защото това е, което излагат за забавление на "тълпата" и няма какво да се сърдят, ако някой не харесва външността или душата им и ги коментира публично. Те затова са там - да ни забавляват.

# 181
# 182
Скучно е вече определено, щом темата се завъртяла около sunman. Laughing  Попогледнах го аз
Скрит текст:
след едно ЛС Wink
и съдейки по "стилистиката", профилът му си е автентичен според мен.  За сведение - това увлечение по Гери, наш Слънчо някак малко го играе, а даже вече преиграва, както виждам Wink.    Мързи ме честно и нямам причина да инвестирам време, иначе може и да попадна на нещичко в каква посока точно са му интересите -  нали, морски? Wink

Скрит текст:
Ей, хора ... лексотанът едно време беше без рецепта, а сега човек не може да се уреди без зелена рецепта и ето ги резултатите.  Mr. Green

# 183
Моя колежка,която е съседка на Антония ми каза,че все още са заедно.

# 184
  • Варна
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4716740
Обрат за Георги и Гергана!

# 185

Защо ми се вижда по добър вариант, да пратят Светлето при Георги, а Гергана при Стефан newsm78
Друго си представям Тоцето със всичките и дреболийки по шкафчетата да отиде при Стефан и да си ги нареди по черните мебели.

и аз смятам, че трябва да ги разменят. Герито е скучна и непукист. Стефан също е леко дърво и непукизмът и няма да му пречи. На него му дай щото годе хубава жена и това му стига.
Георги и Светла направо са родени един за друг. И в двамата има живот и предизвикателство.  Да ги разменят докато е време.
Антония да си дундурка Насето и да се успокои най-накрая, че е отметнала и тази стъпка. Досадна е ама Наско и се радва и са си лика прилика.

# 186
Е като е свършило представлението....

# 187
  • Бургас
http://pik.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82%D … 5-news316275.html

на мен пък ми е жал за всички учатници към момента  Confused дано поне си направят съответните изводи и да им е добра основа това за следваща връзка, ако не се получат тези.
принципно шансът да се получи щастлив брак с непознат ми се вижда...ужасно малък. ама знае ли човек, тя съдбата си знае работата. явно си има причина да са там

# 188
  • София

Не трябва да се вярва на тези статии, определено. Снощи в посоченото време младежът беше в съвсем друго столично заведение Wink

# 189
  • София
Не трябва да се вярва на тези статии, определено. Снощи в посоченото време младежът беше в съвсем друго столично заведение Wink
Поне това той ли е на снимките?

# 190
  • София
Ми не знам, прилича на него, но няма как да се каже със сигурност. Единствено мога да кажа, че по същото време го видях с очите си на друго място, така че ако това на публикуваната снимка е той, снимката явно е правена по друго време, т.е. вестникът със сигурност не е коректен с публикацията си.

# 191
Но пък това означава, че е в България и най вероятно не са заедно в Доминиканската република. Което си изглежда и най- вероятното.
И аз като някой все ми се иска да ни опровергаят и изненадат, но...

# 192
Той Георги нали не обича да обикаля, може да е пуснал Герито сама в Доминикана да хваща тен  Mr. Green  grinning039

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 15:15 от MNML 彡

# 193
Той Георги нали на обича да обикаля, може да е пуснал Герито сама в Доминикана да хваща тен  Mr. Green  grinning039

Да, че нея солариум не я е облъчвал изобщо. Дано това момиче чете тук спре със солариума, а и е вреден за кожата!

# 194
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
И с днешна дата двамата живеят заедно и са запазили любовта и романтиката от времето, когато е снимано шоуто.

Joy Баси глупостите. Шоуто нали е снимано миналия месец.

Общи условия

Активация на акаунт