Женени от пръв поглед - 5

• 59 177
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Хора, как може да сте толкова доверчиви - какво пречи снимките да са стари, а да се публикуват днес във Фейса? Какво е доказателството, че еди кой си е еди къде си, да не работите в граничен контрол на летището, та да знаете, или да можете да ги локализирате по телефона, ако сте техният мобилен оператор?  Simple Smile

# 196
George Veselinov

Майко,
знам, че не сме се чували отдавна, но ако не се сещам да звънна – чети вестници …
Както може да се убедиш сама - добре съм, храня се редовно, имам си компания за вечеря smile emoticon взех заплата скоро и си позволих да изляза на ресторант (въпреки че си ме знаеш какъв съм си домошар), даже платих сметката и на дамата (нали така си ме учила). И се прибирам навреме, не по-късно от 22ч.
Липсва ми мусаката ти!
Твой,
Георги
П.П. Приятели, ако искате да влезете в новините, може да излезете с мен на вечеря, явно аз черпя smile emoticon

# 197
Я вижте тази статия:

Скрит текст:
Стефан заряза Светлана, заби пищна мадама!

http://bradva.bg/en/node/42535

# 198
# 199
  • София
Клюките започнаха да се повтарят. Скука smile3502

# 200
Клюките започнаха да се повтарят. Скука smile3502

Няма ли да пуснат по още 1 епизод на седмица Crossing Arms - темата вече замира - какво ще правим до вторник!? newsm78

# 201
Хмммммм... прочетохте ли коментарите след последния пост на Георги във фейсбук?
Таня Йорданова "Георги, абсолютно не слушай коментариите относно половинката /с която бяхте в това "шоу"!Ако г-ца Гергана е толкова честна ,достойна ,морална и крайно красива .......както я описват една част от хората във фейсбук ...........стоя и си мисля :защо до сега никой не я открадна тая мома!!А що се отнася за теб:ти си млад човек, интелегентен, образован и съм сигурна ,че скоро и то много скоро ще се появи жената на живота ти!В крайна сметка няма да ставаш "благотворително дружество ...........за да се послоняват в живота ти жени ,които не те заслужават"

Тези сладури определено вече  не са заедно. Честно казано мислех си, че все пак ще оцелеят като двойка...

# 202
Я вижте тази статия:

Скрит текст:
Стефан заряза Светлана, заби пищна мадама!

http://bradva.bg/en/node/42535

Отворих да видя пищната мадама , то пък няма снимка  Crossing Arms

Сериозно, писна ми от тъпи статии на малки клюкарски сайтчета. Каквото има да става, да става. Гледам си епизодите и коментирам това, което виждам. ММ харесва само Светлана, Антония му е изключително противна, а Гергана и според него е кифла  Grinning

# 203
Сериозно, писна ми от тъпи статии на малки клюкарски сайтчета.
Не, че нещо, но статията е и по големите жълти сайтове, само този форума не го отчете като рекламен спам.  Mr. Green
 Peace

# 204
Сериозно, писна ми от тъпи статии на малки клюкарски сайтчета.
Не, че нещо, но статията е и по големите жълти сайтове, само този форума не го отчете като рекламен спам.  Mr. Green
 Peace

Коя статия, че С&С са заедно или че не са заедно  newsm78 При всички положения отказвам да вярвам на всичко до последния епизод  Mr. Green

# 205
Коя статия, че С&С са заедно или че не са заедно  newsm78 При всички положения отказвам да вярвам на всичко до последния епизод  Mr. Green

PeaceИ аз така!

Всички статии са все едно са си изсмукали нещо от пръстите! Mr. Green Къде са истинските папараци!? Да ги проследят, да ги хванат наистина в крачка!?

# 206
Те за по-популярни хора не си правят труда да ловят в крачка, за нашите сватбари ще хукнат, точно никога. Много по-лесно е да седнеш да съчиниш някаква тъпотия и надлежно да я линкнеш насам.

# 207
Версията,че двете Г. са били гаджета за кратко преди участието си в предаването как ви се вижда? newsm78 Днес ме "осведомиха", та бързам да дам своя принос към всеобщата дезинформация  Laughing

# 208
Цялата тема е заприличала на един жълт, та чак покафенял сайт....

Banshee, а това го писахме и нищихме миналата тема, дали са били гаджета или не. Чететебе!

# 209
Е то всеки може да си пише разни работи, вие да не би да вярвате на сайтовете? Laughing
И 100 пъти да се пуска даден линк, няма да стане по-вярна информацията. Tired

Специално за Джулая, да заработи за новата кола Grinning И да ме повозиш после  Flutter
http://pik.bg/static/index/14

Общи условия

Активация на акаунт