Женени от пръв поглед - 5

• 59 188
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Версията,че двете Г. са били гаджета за кратко преди участието си в предаването как ви се вижда? newsm78 Днес ме "осведомиха", та бързам да дам своя принос към всеобщата дезинформация  Laughing
Ми как... Ако е от първа ръка, да се върже човек, ама ако и те са прочели нещо клюкарско някъде, и после го тиражират, мерси, вече не кликам на нито един линк, защото е адска досада, и честно - тъпо е да се разпространяват непрекъснато. Едно и също написано по различен начин, и задължително полуграмотно и от жълт сайт, даже дрисливо жълт!

А, ето, докато публикувам и други са писали и мислят като мен. Peace

# 211
Ех този театър ,който се играем.Тва е просто шоу .нищо друго.Ама пък кефи.
Абе хубаво е Гери да е с жоро

# 212

Абе хубаво е Гери да е с жоро

Що?

# 213
Цялата тема е заприличала на един жълт, та чак покафенял сайт....

Ти го каза +100

# 214
Аз,  аз и с добро чувство го казвам. Тук е по- забавно от самото предаване, а и обожавам теориите на конспирацията.
Дразня се когато едно и също нещо се цитира по няколко пъти, и се задават едни и същи въпроси.  Twisted Evil
Някой си чете нещо из нета и хоп да го сложи и тук, ми да се върне, пък да се осведоми дали вече не е писано...

# 215

Banshee, а това го писахме и нищихме миналата тема, дали са били гаджета или не. Чететебе!

Въх, простете Wink ... Е, не може ли да има някои не разбрали, не дочели, недочули, пропуснали,  проспали или позабравили  нещичко от таз наша сакрална тема Mr. Green  ...  като мен например?  Embarassed   Към това грехопадение Wink обаче ме подтикна потокът от линкове от разни сайтове, който  вече не е ли по-добре да секне малко, ъм? Rolling Eyes

бтв. Почти сигурна бях, че вече е нищено  Wink и затуй щях да си постна и съответното извинение относно  евентуалното повторение и досадата, която то би предизвикало у по-чувствителните натури Wink още в предния пост, обаче писах от телефона ... нали бързата кучка и пр.  Е, извиних се подобаващо, нали ... налии?   Praynig Laughing

# 216

Banshee, а това го писахме и нищихме миналата тема, дали са били гаджета или не. Чететебе!

Въх, простете Wink ... Е, не може ли да има някои не разбрали, не дочели, недочули, пропуснали,  проспали или позабравили  нещичко от таз наша сакрална тема Mr. Green  ...  като мен например?  Embarassed   Към това грехопадение Wink обаче ме подтикна потокът от линкове от разни сайтове, който  вече не е ли по-добре да секне малко, ъм? Rolling Eyes

бтв. Почти сигурна бях, че вече е нищено  Wink и затуй щях да си постна и съответното извинение относно  евентуалното повторение и досадата, която то би предизвикало у по-чувствителните натури Wink още в предния пост, обаче писах от телефона ... нали бързата кучка и пр.  Е, извиних се подобаващо, нали ... налии?   Praynig Laughing

Сладурка Heart Eyes,а бе питай си ,повтаряй си,мноУ важно ,че сме се повторили,голямо чудо станало,ми нали трябва да ги изпишем тези 50 стр.  tooth tooth tooth

# 217
  • Варна

Съмнявам се. И тя не го харесва.
Не мисля, че е имало изобщо секс. Нито един от двамата не си прави труда да се хареса на другия.
Само няколко режисирани целувки за пред камерите.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 11:23 от Tatti

# 218
  • София
Ако знаеш колко ми се иска да съм с такова кофти тяло и аз - трътлесто и късокрако, преминавайки съчувствено да се обръщат след мен, ама уви.
Наистина някои много прекалиха, но пък не може да ги спрем да си развяват простотията като Самарското знаме.

# 219
Привет дами Simple Smile
Имам молба
Скрит текст:
дайте линк,за темата на пепеляшка,че не мога да я открия Praynig
Слънчев ден на всички sun

# 220
Привет дами Simple Smile
Имам молба
Скрит текст:
дайте линк,за темата на пепеляшка,че не мога да я открия Praynig
Слънчев ден на всички sun

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=838352.0;topicrefid=19

Тук яко е играла метлата. Че и шваба след това.

# 221
Изгледах гостуването на АА в "Събуди се" и ги намирам една идея по-положителни и приятни отколкото в предаването. http://play.novatv.bg/programi/subudi-se/600583?autostart=true

# 222
Хмм,цели 15 стр съм пропуснала

# 223
  • SF
Клюките започнаха да се повтарят. Скука smile3502

Няма ли да пуснат по още 1 епизод на седмица Crossing Arms - темата вече замира - какво ще правим до вторник!? newsm78

Ще четем сайта Клюки.нет и ще го коментираме. Не е трудно. На всяка страница има по 5 линка към него. Има и други сайтове - пик, брадва и от сорта.
Sunman също е обект на обсъждане. Той успя да обсеби и съсипе темата с помощта на много дами, които му дават зелен сфетофар на глупостите.
Предаването за мене е интересно като замисъл, а темата, в която се дискутира е пълната му противоположност - неприятна за четене. Когато я поглеждам, най-честият въпрос, който ме вълнува е: "Няма ли модератор!??!"

Хмм,цели 15 стр съм пропуснала

Не си.

# 224
  • Пловдив
Изгледах гостуването на АА в "Събуди се" и ги намирам една идея по-положителни и приятни отколкото в предаването. http://play.novatv.bg/programi/subudi-se/600583?autostart=true

ОК са си хората. Казаха че четът и се разстройват. Тонито с доста по приятна визия.

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 16:00 от Linkata

Общи условия

Активация на акаунт