Женени от пръв поглед - 5

• 58 926
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е, то остана и след като цяла България им видя сватбите да се водят моми  и ергени.. Mr. Green
Аз го гледам като режисирано филмче. И през ум не ми е минало, че са се разписали официално. И още не мога да повярвам.

# 91
  • Варна
Е, то остана и след като цяла България им видя сватбите да се водят моми  и ергени.. Mr. Green
Аз го гледам като режисирано филмче. И през ум не ми е минало, че са се разписали официално. И още не мога да повярвам.

Ако някой има желание предполагам лесно може да провери. Софиянки мисля, че разконспирираха къде са били подписани браковете.

# 92
Разписаха се, разписаха се и Менделсон им пускаха и клетвата повториха, въобще всичко си беше като на истинските сватби  Mr. Green

# 93
Разписаха се, разписаха се и Менделсон им пускаха и клетвата повториха, въобще всичко си беше като на истинските сватби  Mr. Green

Истински са! Добре поне, че не сключваха църковен брак! Отчето е симпатичен, но някак не одобрявам, че участва във всичко това - един вид брака и семейството са майтап- може да се пробваш, ако стане - стане - несериозно е! Все пак църквата е институция и би трябвало да има някаква официална политика!

# 94
  • София
Ако някой има желание предполагам лесно може да провери. Софиянки мисля, че разконспирираха къде са били подписани браковете.
Това че са влязли в ритуална зала и са имали изнесен ритуал от служител, както и че са се подписали върху късче хартия, не означава, че има брак. Вие като гледате филми, дали вярвате, че главните герои са се оженили наистина?!  Grinning

# 95
  • Варна
Това че са влязли в ритуална зала и са имали изнесен ритуал от служител, както и че са се подписали върху късче хартия, не означава, че има брак. Вие като гледате филми, дали вярвате, че главните герои са се оженили наистина?!  Grinning

Не ме разбра. Исках да кажа, че щом се знае къде са подписани браковете може да се провери дали са действителни.

# 96
Точно,те са си се подписали на договора и там пише да кога да останат заедно ,после кой от къде е

# 97
Тони, истински са със срок на валидност 1 месец, после те казаха обаче 5 седмици. След това ги развеждат и така.
Тоест браковете са анулират щом е такъв кратък срокът?
И после се водят разведени, така ли? Не че нещо, ама е тъпо да носиш титлата "разведен" заради единия сеир.

"Титлата" разведен? Какво им е на разведените?

# 98

И аз това се питам!
Явно е по-добре "Титлата" съвместно съжителство - без значение с колко партньора си съжителствал.

# 99
  • София
Оф, то малко да напишеш нещо, без да се обясниш като ученичка и веднага ще се хване някой на въдицата.
Спокойно де, аз съм била разведена, не боли.
Мисълта ми беше, че откъде накъде ще се водиш разведен, при положение, че си участвал в някакво льольовско шоу. Думата "титла" я приемете като опит за майтап.  Peace

# 100
Имате въпрос за Женени от пръв поглед? Попитайте продуцента! Задайте своите въпроси като коментар под снимката, която ще публикуваме в 17 часа в понеделник, 20 април, и той ще ви отговори лично!

# 101
Мисълта ми беше, че откъде накъде ще се водиш разведен, при положение, че си участвал в някакво льольовско шоу. Думата "титла" я приемете като опит за майтап.  Peace
И аз точно това имах впредвид, когато коментирах  Peace

# 102
Жених се отдавна, но имам смътен спомен, че бракът можеше да се анулира до 40 дни и тогава не си "разведен". Може и да греша, но тогава си подмятахме шеги с мъжа ми по темата.

За статистиката в анализа на героите споделям, че когато аз харесвам някого, но не достатъчно, се държа като едното Г или като другото. Предпочитам да ме възприемат като куха, лекомислена или скучна вместо да разкривам себе си пред човек, който не ми пасва и не се виждам до него в дългосрочен план. В друг случай ставам хаплива или дистанцирана, затварям се като мида и няма думи на партньора, които биха могли да ме заинтригуват. Те просто не се харесват достатъчно, това е.

# 103

Навсякъде беше оповестено, че браковете са съвсем истински - такива са правилата на шоуто. След което съвсем истински се развеждат, ако не се харесат. Да ни заблуждават, разбира се, не е невъзможно, но дори тук в темата хора бяха проверявали информацията и тя се потвърди от няколко места. Във вестниците също беше излязла информация, че са записани в регистрите - даже номера и дати на гражданските бракове пишеше. За мен най-достоверната информация е от приятелка(писах вече, че имам приятелка, която е в кръга на Светлана и Стефан) - специално я питах - браковете са съвсем истински.

# 104
  • София

Навсякъде беше оповестено, че браковете са съвсем истински - такива са правилата на шоуто. След което съвсем истински се развеждат, ако не се харесат. Да ни заблуждават, разбира се, не е невъзможно, но дори тук в темата хора бяха проверявали информацията и тя се потвърди от няколко места. Във вестниците също беше излязла информация, че са записани в регистрите - даже номера и дати на гражданските бракове пишеше. За мен най-достоверната информация е от приятелка(писах вече, че имам приятелка, която е в кръга на Светлана и Стефан) - специално я питах - браковете са съвсем истински.

То затова са и толкова горещи обсъжданията по темата - все пак, бракът е сериозно нещо. А пък да се жениш за съвсем непознат, още по-сериозно. А пък да се изложиш и на показ - ужас! Ама какво да се прави - не се става лесно известен... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт