Женени от пръв поглед - 5

• 58 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
На мен Антония ми е много неприятна.
Горкото момче /Атанас май се казваше/.
Командори го отсега. ooooh! Sick

То да го командори иди дойди ама направо го унижава и се гаври с него

# 301
Двете С със сигурност са заедно и след предаването! , защото Светлана си е направила страница във фейсбук "Тае бо и латино аеробика-Казичене" и има качени клипчета от тренировки, които води там...

https://www.facebook.com/AerobicKazichene?fref=ts

# 302
На мен Антония ми е много неприятна.
Горкото момче /Атанас май се казваше/.
Командори го отсега. ooooh! Sick
Joy Joy Joy На него това доста му харесва, както е видно... Дори му е уникално... Joy Joy Joy

# 303
Да се запиша и аз преди новия епизод, макар че едва успявам да ви прочета отгоре отгоре, какво остава да се включа  Rolling Eyes

# 304
Ох, тези,дето коментират-мачмейкърите и психоложката ми идват в повече с анализите си...Сякаш не знаеш,че като се събудиш в нов дом за първи път ще се чувстваш странно..

Абсолютно и мен това ме дразни. Клише до клише и някакви съвсем нормални неща, които на всеки са ясни. Нещо като доктор да ти каже, че ако ти е много топло на слънце, задължително да идеш на сянка и да пиеш много вода. И то така казано сякаш е някакво експертно мнение, което никой друг не знае и не се сеща.

# 305
С прясна информация да се включа,Антония и Атанас видях вчера ,новите ни съседи ще са,вероятно сега се преместват и са си заедно.

# 306
Което лично мен ме оставя с определени съмнения относно професионализма им. Отделно, че чисто визуално мачмейкърската двойка са ми безкрайно антипатични и не искам изобщо да ги слушам и гледам Simple Smile. Психоложката е симпатична, прилича ми на една пораснала Маша Simple Smile Simple Smile.
Преди метлата бях писала, че АА наистина са заживяли отделно от гранде фамилия и са си заедно, но беше изтрито. (писали сме заедно с unforgiven Hug)
А относно командоренето, в тоя форум съм чела, че както си го научиш отначало мъжа, така щяло да е, сега пък да не го командори от началото, ми ако изчака сам да се оформи, може да е закъсняла. Joy hahaha

# 307
  • Варна
Да идва утре да гледаме ,че голяма скука  Laughing

# 308
  • София
Да идва утре да гледаме ,че голяма скука  Laughing
Напишете днес препоръка да дават по-често иначе интереса ни ... ще замре скоро  Shocked Нали продуцентът ще е налиния Simple Smile

# 309
  • Бургас
Вярно,скучно си е. Grinning

# 310
Твърде малко им е едно излъчване на седмица. Не е като да е някакво предаване свързано с мисии, действия и какво ли още не, да е на живо и да не могат да си го позволят. В неделя нищо не дават по Нова, докато по БТВ върви там Николетиното предаване, а преди това дават България търси талант. Или в петък да го дават. В петък по нито една от телевизиите няма нищо интересно вечер.
Относно двойките...АА-тата ми станаха антипатични, в началото мислих, че е от еуфорията от сватбата, но уви не е, такива са си. Според мен той й подклажда самочувствието с това, че всичко й е уникално и т.н. Като влезе в стаята беше направо зашеметен колко неща имала, уникално било, тя такива работи нямала. Как сутринта като на детенце Насе, хайде да хапнеш, малко де, плодове... и той веднаага добре.

# 311
Добре ще е, ако АА са намерили начин да заживеят отделно. Иначе в тази панелна дядова ръкавичка.....не ми се мисли как се чака сутрин за единствената баня. Желая им успех.
Относно Гергана и нейните вече досадни според мен мании по здравословен живот - "палачинките били вредни", в Рим мааха пица и спагети, че и червено винце - там не ядеше протеинов шейк, ама иначе - "сакън не яж палачинки" и "правя мусаката с пилешко" - ужасТ
СС - Стефан ме изненада с неговата мания за подреденост и чистота. Не е характерно за мъж, че и автобояджия, че и бонвиван. Цветовете в дома му ме хвърлиха в депресия обаче - лила, че и черно легло, чаршафи  и баня - направо потънах в черна бездна. На репликата във ФБ на Светлето "Добре, че оправих леглото" някой отдолу е написал "А забърса ли мивката?"

# 312
Аз пък, вече официално съм фен на А-та! Големи сладури, по детски импулсивни и радващи се на едно ново начало в техния съвместен живот! Нищо не ми остава, освен да им пожелая винаги да се обичат!

С-та мисля, че с времето ще се разбишкат! Тя е Овен- труден характер!

Г-та мисля, че прекалените надувки от страна и на двамата, попречи тотално на общото им начало! Два остри камъка - брашно не мелят! Жабко за тях!

Е, това от мен!  Simple Smile  Wink

# 313
Здравейте, дами!

Всички въпроси, свързани с "Женени от пръв поглед" можете да зададете днес (20.04) от 17 часа в официалната фейбук страница на предаването- https://www.facebook.com/Jeneni1pogled?fref=ts . Ще получите отговор лично от продуцента Витомир Саръиванов.

Усмихната и успешна седмица!

# 314
  • София
Напишете днес препоръка да дават по-често иначе интереса ни ... ще замре скоро  Shocked Нали продуцентът ще е налиния Simple Smile
Телевизията си има програмна схема, която надали ще бъде променена заради недоволството на шепа хора.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт