Женени от пръв поглед - 5

• 58 725
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
О Витомир ли е продуцент ooooh!, онзи дето го бяха хванали да му правят  Laughing в колата, развали си хубавото семейство, а тръгнал да сватосва.
Ще се радвам СС да са заедно и Стефан да ме изненада, че е сериозно момче въпреки, че изглежда въздухар.

# 316
  • София
Напишете днес препоръка да дават по-често иначе интереса ни ... ще замре скоро  Shocked Нали продуцентът ще е налиния Simple Smile
Телевизията си има програмна схема, която надали ще бъде променена заради недоволството на шепа хора.  Wink

Поне ще знаят мнението на хората, ако направят сезон 2, което малко ме съмнява. Не помня да има формат на Витомир повторен след първото издание  Laughing

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 14:01 от daredevil

# 317
  • София
О Витомир ли е продуцент ooooh!, онзи дето го бяха хванали да му правят  Laughing в колата, развали си хубавото семейство, а тръгнал да сватосва.
Не знам колко хубаво му е било семейството. А и въпреки епизода с колата и мадамата, жена му май си го прибра обратно.  Grinning

# 318
Сетих се пак за Стефан и неговата мивка - значи не е било поза и когато дойде екип да снима и каза, че тъкмо е изчистил. Хич не си падам по маниаци на тема чистота, особено пък мъже  Rolling Eyes Не й завиждам на Светлето  Confused Иначе и моята братовчедка си изтрива мивката след всяко ползване, макар да не е черна. Хора всякакви   Laughing Нещо почвам да се разколебавам, че С и С ще останат заедно  Thinking

# 319
Май никоя от двойките няма да остане/не е останала заедно.

# 320
. Според мен той й подклажда самочувствието с това, че всичко й е уникално и т.н. Като влезе в стаята беше направо зашеметен колко неща имала, уникално било, тя такива работи нямала. Как сутринта като на детенце Насе, хайде да хапнеш, малко де, плодове... и той веднаага добре.
Мен ме подразни , че не му предложи алтернативна закуска .
Чай с ябълки.. направо отврат закуска му предложи.
Не се сети да го пита какво обича да закусва и дали изобщо закусва .
Направо му сложи /като на малко бебе/ "закуската " каквато тя реши и го накара да си я изяде .
Ужасно нетактично и тъпо , като за първа обща закуска .. ooooh! Confused

# 321
Ама-ха, няма да му направи яйца Бенедикт както Мариелка от Мастър Шефа за добрите си любовници. Или кой знае - попарка - пак като въпросната Мариела за лошите любовници  Laughing

# 322
Или пък вредни палачинки  Mr. Green

# 323
Ама-ха, няма да му направи яйца Бенедикт както Мариелка от Мастър Шефа за добрите си любовници. Или кой знае - попарка - пак като въпросната Мариела за лошите любовници  Laughing
Ами на мен просто ми направи лошо впечатление , че не го попита .
Всеки обича различни неща - едни сладко сутрин , други солено .
Не става дума за това кой ще я приготви , а че го остави без избор и му наложи да яде това което тя преценни и реши самосиндикално.

# 324
Така като я гледам, сигур може да му спретне едни бухти.   Mr. Green
Нали някой каза, че му била направила някаква закуска, ама като се оказало, че той не закусва, решила, че поне една ябълка може да изяде.

# 325
  • София
Чета последните мнения и си викам "леле колко ли трябва да съм зле щом никога не правя закуска".  Joy

У нас има правило (въведено от мен), че сутрин всеки се оправя сам, като най-важното е да не ме буди. В кулинарно отношение съм склонна да правя глезотии, готвя всеки ден прясна манджа, угаждам, когато мога на прищевки и капризи, но само след като е минало пладне. Може до никое време по нощите да правя нещо, но сутринта (предиобеда) са свещени за сън и излежаване.

# 326
Чета последните мнения и си викам "леле колко ли трябва да съм зле щом никога не правя закуска".  Joy

У нас има правило (въведено от мен), че сутрин всеки се оправя сам, като най-важното е да не ме буди. В кулинарно отношение съм склонна да правя глезотии, готвя всеки ден прясна манджа, угаждам, когато мога на прищевки и капризи, но само след като е минало пладне. Може до никое време по нощите да правя нещо, но сутринта (предиобеда) са свещени за сън и излежаване.
Пак повтарям /ако коментара е за мен / не става дума за приготвянето /кой на кого /на закуската , а за липсата на избор между ябълки с чай и нещо друго което на него би му харесало , а не на нея. ooooh!

# 327
  • Тра-ла-ла
А Танасчо мъж ли е или на петела долната джука? Сливи ли има в устата да изрази мнение относно закуската?  Mr. Green

# 328
Чета последните мнения и си викам "леле колко ли трябва да съм зле щом никога не правя закуска".  Joy

И аз въмедох този принцип. В почивните дни не ставам рано да въртя закуски, и всички свикнаха Mr. Green

# 329
А Танасчо мъж ли е или на петела долната джука? Сливи ли има в устата да изрази мнение относно закуската?  Mr. Green
Хамчи той каза, че не закусвал по принцип и тя го кандардиса да яде ябълка. Наистина не виждам проблем в това обаче, ако иска да яде, ако не иска да не яде ябълката. И не е лошо за закуска плод (според 90-дневната диета hahaha Joy).
Това със закуската е пак от режисурата, всички имаха снимана закуска, няма тука закусваш-не закусваш.

Общи условия

Активация на акаунт