Женени от пръв поглед - 5

• 58 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Кака Гери се върнала и е сърдита.
"АНОНИМНАТА ТЪЛПА
Прибирам се днес в 8 часа сутринта след поредния ми запой с фреш портокол и протеинов шейк, който забърках след като бях приключила с Fran (за лаиците 21, 15, 9 reps Barbell Thruster and 21, 15, 9 Pullups) и виждам на пътя ми се изпречва ТОЙ - АНОНИМНИЯТ. Редовният читател на жълтите медии. Учудена и леко замислена, дали всъщност това не е ТЯ (та кой себеуважаващ се мъж чете редовно клюки), продължавам по пътя си, незачитайки невидимото му присъствие. Но уви...появява се още един, още една, още няколко, всички до един АНОНИМНИ. Опитват се да кажат нещо, отварят паст, бълваща непоносима миризма, идваща от разложените им души, но безуспешно. Напрягат се все повече, измъчват се, стигат до предела на силите си, но отново без успех. Продължих по пътя си, а когато се обърнах да видя дали все още се вторачват в осанката ми, те бяха изчезнали...така, както се появиха - от нищото. Милите, съжалих ги...в безсилния си опит да омърсят някого, когото дори и не познават, погубиха себе си...погубиха душите си. Простих им и за невежеството, и за клеветите, и за лъжите относно произхода ми. Дори им благодаря за това, че затвърдиха гордостта ми, че съм българка. Будна българка...българка, изразяваща гласно гражданското си отношение към безчинствата, случващи се в обществото ни. Българка, която защитава родовата си принадлежност и име!
А Вие всичките - АНОНИМНИ, ще бъдете поредната сянка, поредното "чудо за 3 дни", неизвестни никому, празни души, копнеещи за любов и внимание."
Ама така е то не е само пари да правиш ,а трябва и да се потрудиш.

# 361
Абе...има едно общо свързващо звено между двете Г-та.
И двамата обичат да писателстват във фейсбук.  Laughing

# 362
              От профила на Георги във Фейсбук :

Скъпа Анастейшо, мила ми Анастасийке,
Няма нужда да се криеш зад инициалите си А.В., когато подписа договора, ти автоматично каза "ДА" и всички вече знаят, че не си Стийл, ами си Столън, демек Веселинова.
Но да се върнем на договора. Знаеше чудесно какво те очаква, преди да подпишеш, видя демо-версията и ти хареса, не виждам защо сега така ги представяш нещата? Ти обичаше червената ми стая, нищо, че излизаше синя от нея. И защо сега така?
Знаеше и че ще те следвам навсякъде, иначе щях ли да ти купувам автомобил и айфон 6+ ако не исках да знам къде си във всеки един момент и с кого? Мислиш ли, че ми беше приятно да слушам през цялото време скучните истории на съквартирантката ти Кичка или пък за гоблените на леля ти Пенка. А тази плюшена гад дето ти я подарих, едва ли си забелязала, че има 5-мегапиксилови очи … мислиш ли, че сега ми е приятно да гледам силно-окосмените задни части на новото ти гадже?!?
Виж какво, в договора имаше клауза за конфиденциалност и това, че избухваш бомби по вестниците никак не ми харесва. Трябваше просто да си мълчиш: „Yes, Sir!” “No, Sir!” … нищо повече, толкова ли е трудно? Другите как могат да си мълчат?
Сега ще си понесеш последствията, ах ти лошо момиче!
Какво ви казах аз, че левент Георгий се вживява в ролята на Сър Грей  hahaha Joy
Все повече ме забавлява този тип.  Simple Smile

# 363
Наистина... Каква майка трябва да си, за да изпадне детето ти в такава ситуация...? Ще ми се в крайна сметка да я покажат. Да стане едно съществително нарицателно за всички нас. Майка ли е това, какво е...?
Защо ръсите такива заключения?  #Crazy Майката е останала млада вдовица с две деца, в малък град, сигурно никак не и е било леко. А за снимането - не всеки е готов да се изтъпани по телевизията, какво толкова?
Peace

# 364
Честно казано,Георги даже вече не ми е интересен.То бива комплекси ,ама чак пък толкова ,защо държи да отговаря на всеки, незнам.Все пак ,не всички ще те харесват в тоя живот....ако това не е част от сценария ,то поведението му е повече от глупаво и детинско

# 365
Има масово неразбиране за типажа, чийто представител е Атанас. Родопите са друга България - там морала е друг, разбиранията са други, усещането за време е друго, понятия "човещина", "общност", "помощ" се разбират по друг начин. Родопчани са търпеливи, работливи и мълчаливи хора, доверчиви, обичливи, наивни, с огромни сърца. Кавалерство, финес, обноски - това са второстепенни, неважни неща там.

# 366
Има масово неразбиране за типажа, чийто представител е Атанас. Родопите са друга България - там морала е друг, разбиранията са други, усещането за време е друго, понятия "човещина", "общност", "помощ" се разбират по друг начин. Родопчани са търпеливи, работливи и мълчаливи хора, доверчиви, обичливи, наивни, с огромни сърца. Кавалерство, финес, обноски - това са второстепенни, неважни неща там.
Абсолютно,няма други като родопчаните.

# 367
Абе...има едно общо свързващо звено между двете Г-та.
И двамата обичат да писателстват във фейсбук.  Laughing

Съвсем за канарчета взеха зрителите. И двете "послания" са писани от един и същи човек според мен. И това не е нито Георги, нито Гергана. Продуцентите подхвърлят разни трохички тук-там, за да поддържат интереса. Толкоз.

# 368
Постовете на Георги са си типично в негов стил. А Гергана мисля му копира стила (доста успешно). Не знам с каква цел, но лично аз се забавлявам с тях двамата. Не мисля, че Георги отговаря на всяка закачка. Избира си по някоя и пуска фитили за такива като нас да има какво да дъвчем и да се забавлява с коментарите ни. Все повече ме кефи тоя тип. Може ли линк към профила на Гергана.

# 369
  • Sofia
Изобщо не са ми еднакви постовете на Георги и Гергана.
Нейният е тип извисяване.
Неговият - с любимите ми щипка ирония, самоирония, остроумие.
И на мен ме кефи все повече.
И даже по постовете им личи защо не са един за друг. На него му трябва хубава жена, която да го предизвиква интелектуално - със спор, възглед, ирония, мисъл. И същевременно да го оставя абсолютно сигурен, че той е мъжът сексуално.
Моля, да не се бърка с ум, не казвам, че Гергана е глупава или неинтелигентна! Просто тя предпочита да предизвиква с визия, различен тип интрига, която той не може да хареса.

# 370
  • София
Изобщо не са ми еднакви постовете на Георги и Гергана.
И аз смятам така. Всъщност не виждам нищо общо между стила на двамата. Бих посъветвала Гергана да спре с писането и да обръща повече внимание на гиричките си. На Георги добре му се получава обаче и ми е приятно да го чета.

# 371
И на мен мн ми харесва самоиронията на Георги. Ужасно мн се забавлявам с постовете му.

# 372
Добре де, дори постовете на Г и Г да не са писани точно от един и същи човек, приемам че са сътворени от екип от хора, който се грижи да поддържа интереса към предаването от вторник до вторник. Постът на Гергана, например, изобщо не мога да свържа с бедния  й езиков речник, който ни показват в диалозите между двамата.

# 373
  • Бургас
Точно такива съмнения имам и аз. Simple Smile

# 374
Абсолютно,няма други като родопчаните.
Подкрепям - сърдечни, добронамерени, трудолюбиви хора.

Общи условия

Активация на акаунт