Женени от пръв поглед - 5

• 58 676
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Тра-ла-ла
Има масово неразбиране за типажа, чийто представител е Атанас. Родопите са друга България - там морала е друг, разбиранията са други, усещането за време е друго, понятия "човещина", "общност", "помощ" се разбират по друг начин. Родопчани са търпеливи, работливи и мълчаливи хора, доверчиви, обичливи, наивни, с огромни сърца. Кавалерство, финес, обноски - това са второстепенни, неважни неща там.
Абсолютно,няма други като родопчаните.
То е като да кажеш, че всички български мъже са пияници. Голямо обобщение е. В този случай имаме на лице различен етнос, характерен със своите особености. (предполага се, че Атанас е помак). В някои населени места помаците са по-отворени и съвремени, в други - майко мила.

# 376
Точно такива съмнения имам и аз. Simple Smile
+1
Също така не ми е интересно да чета високопарните умозаключения в стил "казвам ти дъще, сещай се снахо". Всичко е написано като "вижте ме колко съм над нещата", защото знаят, че в момента профилите им се четат от много хора. Айде няма нужда да занимават толкова публиката  със себе си.

# 377
  • София
Това последното го е писал за бифшата си приятелка.

# 378
Ако е така, тя какво общо има с някакви клаузи за конфиданциалност  newsm78 Не че не е възможно, ама чак да издирват бивши гаджета, че и да ги задължават с някакви договори много затруднително ми се вижда.

# 379
  • София
Ако е така, тя какво общо има с някакви клаузи за конфиданциалност  newsm78 Не че не е възможно, ама чак да издирват бивши гаджета, че и да ги задължават с някакви договори много затруднително ми се вижда.
В статията,над която е писал пише,че това са твърдения на бифшата му приятелка с инициали А.В.,че Георги я посинвал в леглото и навсякъде я следял!

http://www.kliuki.bg/339408/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0 … %B2-%D0%BF%D0%BE/

# 380
Има масово неразбиране за типажа, чийто представител е Атанас. Родопите са друга България - там морала е друг, разбиранията са други, усещането за време е друго, понятия "човещина", "общност", "помощ" се разбират по друг начин. Родопчани са търпеливи, работливи и мълчаливи хора, доверчиви, обичливи, наивни, с огромни сърца. Кавалерство, финес, обноски - това са второстепенни, неважни неща там.
Абсолютно,няма други като родопчаните.
То е като да кажеш, че всички български мъже са пияници. Голямо обобщение е. В този случай имаме на лице различен етнос, характерен със своите особености. (предполага се, че Атанас е помак). В някои населени места помаците са по-отворени и съвремени, в други - майко мила.
Затова написах "типаж", а не "Атанас е..." . Има една тънка разлика. Моралът и особеностите на региона, с които той е закърмен, има огромно значение.

Не смятам, обаче, че е важно дали Атанас е помак или не. Атанас е българин, очевидно. Точка.

Помаците са етнически българи с мохамеданско вероизповедание. Много голяма част от помаците в Родопите станаха православни последните 20 години и процесът продължава. Разбира се, има цели села и райони, капсуловали се, яхнати от ислямисти, финансирани от вън, там историята е съвсем друга.

# 381
  • SF
. Според мен той й подклажда самочувствието с това, че всичко й е уникално и т.н. Като влезе в стаята беше направо зашеметен колко неща имала, уникално било, тя такива работи нямала. Как сутринта като на детенце Насе, хайде да хапнеш, малко де, плодове... и той веднаага добре.
Мен ме подразни , че не му предложи алтернативна закуска .
Чай с ябълки.. направо отврат закуска му предложи.
Не се сети да го пита какво обича да закусва и дали изобщо закусва .
Направо му сложи /като на малко бебе/ "закуската " каквато тя реши и го накара да си я изяде .
Ужасно нетактично и тъпо , като за първа обща закуска .. ooooh! Confused

Питали са се за всичко. Пред камерите той каза, че никога не закусват. Тя беше учудена и му даде поне една ябълка да изяде.

Не може да се дава всяка една тяхна стъпка. На мен като зрител не ми се гледа как се питат кой какво закусва. Изобщо не ме интересува.
Питали са се  много неща, но не може да се обеме един цял ден и да ни се излъчи 24-часово предаване. Това не е Биг Брадър (където също моментите са подбрани и монтирани в едно 40-минутно предаване).
Не ми се гледа как обсъждат детайли от вечерята си - кой в колко часа яде, какво яде, колко лук да има или да няма хич...
Говорили-неговорили за тези неща - те се режат при монтажа. Като неважни за сериозните отношения в двойката, които я градят или рушат.
- Ти какво обичаш да закусваш? - Въпрос, който може да е зададен в първата брачна нощ, да не е излъчен и ние сега като зрители има да се чууууууууууууудим и да се дразним, че не знаем...
Пък вие си се дразнете. Тя и Хексе намери с какво да си съсипва пролетното настроение.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 11:39 от Esmee

# 382
Също така не ми е интересно да чета високопарните умозаключения в стил "казвам ти дъще, сещай се снахо". Всичко е написано като "вижте ме колко съм над нещата", защото знаят, че в момента профилите им се четат от много хора. Айде няма нужда да занимават толкова публиката  със себе си.

Последно те ли занимават публиката насила, или публиката се тика сам-самичка в профилите им да чете?

# 383
Какви обрати предстоят за двойките в „Женени от пръв поглед”
http://novatv.bg/accents/view/7090/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … 0%BB%D0%B5%D0%B4/

# 384
  • София
Последно те ли занимават публиката насила, или публиката се тика сам-самичка в профилите им да чете?
Що ли ми се чини, че второто е по-вероятно.  Grinning
Ако не се дават тук линкове, нямаше да се сетя да ровя във фейсбуците на спряганите в темата герои.

# 385
Наистина... Каква майка трябва да си, за да изпадне детето ти в такава ситуация...? Ще ми се в крайна сметка да я покажат. Да стане едно съществително нарицателно за всички нас. Майка ли е това, какво е...?
Защо ръсите такива заключения?  #Crazy Майката е останала млада вдовица с две деца, в малък град, сигурно никак не и е било леко. А за снимането - не всеки е готов да се изтъпани по телевизията, какво толкова?
Точно! Само мога да си представя колко тежък е бил животът на тази жена и все пак е успяла да отгледа две деца, които, криво-ляво, си проправят път в живота (така неблагосклонен към тях). Даже, бих казала, че Атанас показва ред качества - състрадателен, трудолюбив, явно има амбицията да учи и да се развива, щом е дошъл в София - които едва ли е научил от строежите. Майката не заслужава линч.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 12:28 от Бона

# 386
Пак ли стигнахме до лошите майки?

# 387
Като чета темата и разбирам ,че предаването тотално изтъпя и тук както винаги при ниско рейтингови нагласвации е по забавно Mr. Green

# 388
Наско е достоен за уважение! Стига плювайте повече по него!
Колко са добрите хора, я да поговорим и за това!
Дано и Тони да не злоупотребява с добротата му или поне да е поносимо!

# 389
. Според мен той й подклажда самочувствието с това, че всичко й е уникално и т.н. Като влезе в стаята беше направо зашеметен колко неща имала, уникално било, тя такива работи нямала. Как сутринта като на детенце Насе, хайде да хапнеш, малко де, плодове... и той веднаага добре.
Мен ме подразни , че не му предложи алтернативна закуска .
Чай с ябълки.. направо отврат закуска му предложи.
Не се сети да го пита какво обича да закусва и дали изобщо закусва .
Направо му сложи /като на малко бебе/ "закуската " каквато тя реши и го накара да си я изяде .
Ужасно нетактично и тъпо , като за първа обща закуска .. ooooh! Confused

Питали са се за всичко. Пред камерите той каза, че никога не закусват. Тя беше учудена и му даде поне една ябълка да изяде.

Не може да се дава всяка една тяхна стъпка. На мен като зрител не ми се гледа как се питат кой какво закусва. Изобщо не ме интересува.
Питали са се  много неща, но не може да се обеме един цял ден и да ни се излъчи 24-часово предаване. Това не е Биг Брадър (където също моментите са подбрани и монтирани в едно 40-минутно предаване).

А имаше биг брадър с денонощно излъчване ,а сега стиска ли да направят такъв формат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт