Женени от пръв поглед - 5

• 58 598
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Тра-ла-ла
Бижуто е прекалено клише и масов тип подарък...подарява се на дъщери, жени, любовници. Той прави подарък свързан с това, което тя най-много харесва и й е хоби. Няма изненада и особена мисловна напън. Да не говорим, че 10 пъти Георги се препоти дали ще й хареса подаръка, ама правилните килограми ли са.

Гергана много пъти му каза, че е позьор пред камерите и не само това, ама той едно си знае - едно си бае. Има хора, на които 100 пъти да им кажеш какво не ти харесва и какво мислиш...файда йок. Тя е искрена, а той си признава, че е двуличник.

Тук много си приличаме с Гергана. И аз не обичам да участвам в театрални постановки и да бъда позьорка, ако ще да е Св.Валентин, Коледа и т.н.  Naughty

# 481
  • Плевен
Гергана е най-тъпото парче от женски пол, което съм виждала. Изключително нелепо поведение пред мъж и отношение към мъж. Никак не ги разбира нещата да му се не види. Tired

# 482
  • на село
Уфф и какво ще гледаме още не знам си колко месеца, тъпня. Г и Г са ясни, не си допадат хората, Георги е минал възрастта за женене, трудно ще му е да си намери половинка, но със сигурност трябва да е умна, а не само красива.

# 483
Следващия път май и словесни шамари ще се разменят  Whistling

# 484
  • Плевен
В този смисъл подаръка - тежести за китките по 1 кг. беше грешка, от страна на Георги. Mr. Green

# 485
  • Тра-ла-ла
Има жени, който правят "евала" на всеки мъж и са склонни да правят безкрайни компромиси за своя сметка. После се появяват като анонимки в раздела "Семейни взаимоотношения". Има и такива жени, който ценят и отстояват себе си и не се притесняват да кажат какво мислят.

# 486
Бижуто е прекалено клише и масов тип подарък...подарява се на дъщери, жени, любовници. Той прави подарък свързан с това, което тя най-много харесва и й е хоби. Няма изненада и особена мисловна напън. Да не говорим, че 10 пъти Георги се препоти дали ще й хареса подаръка, ама правилните килограми ли са.

Гергана много пъти му каза, че е позьор пред камерите и не само това, ама той едно си знае - едно си бае. Има хора, на които 100 пъти да им кажеш какво не ти харесва и какво мислиш...файда йок. Тя е искрена, а той си признава, че е двуличник.

Тук много си приличаме с Гергана. И аз не обичам да участвам в театрални постановки и да бъда позьорка, ако ще да е Св.Валентин, Коледа и т.н.  Naughty

Няма значение бижуто клише ли е или не. Въпросът е, че Георги щеше да заложи на сигурно и нямаше да се издъни. Той се е постарал да избере това, което харесва тя, както ти сама каза. Това не е ли мисъл за другия? Peace

Гергана е искрена, защото е егоцентрична и тропа с крак като нацупено момиченце, за да си получи нейното, т.е. мъж по неин образ и подобие. Най-тъпото нещо е да се опитваш да променяш някого. Да, и това е клише, но е вярно. Като не го харесва - пътя. А тя - "Да, има физическо привличане, но аз го искам такъв и такъв". Е, не става.

# 487
Уфф и какво ще гледаме още не знам си колко месеца, тъпня. Г и Г са ясни, не си допадат хората, Георги е минал възрастта за женене, трудно ще му е да си намери половинка, но със сигурност трябва да е умна, а не само красива.
Георги е на 34. Преклонна възраст ли е?

# 488
Мъж по калъп нЕма  Laughing

# 489
и Атанас ще си признае, че е помак. Антония нали каза, че си мечтае за църковен брак, дори го е замъкнала при отчето така като гледам в следващия епизод...

# 490
Георги е на 34. Преклонна възраст ли е?
И аз това щях да питам  Simple Smile Направо Гошко да се ориентира към някой страчески дом и да си играе там "Не се сърди човече-то"  Joy

# 491
  • ❌❌❌
Ооо, Гергана се нервира! smile3508 Айде бе, момиче, колко време те чакаме, анкета пуснахме даже! newsm62

Този епизод тя ми хареса определено. Hug Смятам, че следващия ще ми хареса още повече. Twisted Evil Това с драмата и аз го забелязах за Георги - в повече му идва. А тя каза нещо, което важи и за мен самата: "склонна съм да положа усилия, ако видя желание в отсрещната страна". Peace Ами разбира се! Wink Но ако някой се забие в телефона си и чака аз да ръководя парада, ще има да чаааааааака, чааааааааааааааака... Naughty

# 492
Аз пък харесвам Гергана. На Свети Валентин ли трябвало да говори на Георги проблемите им? Че кога трябва според вас-на последния ден на 5тата седмица ли??? Супер адекватно си се държа момичето и беше адски искрена. Евала!

# 493
И аз си мисля, че Гергана също има вина да не се случват нещата. Може би просто не го харесва, както мисли Георги.

# 494
  • Пловдив
Гергана е най-тъпото парче от женски пол, което съм виждала. Изключително нелепо поведение пред мъж и отношение към мъж. Никак не ги разбира нещата да му се не види. Tired
Да разбирам ли, че ако съпругът ти по цял ден е на телефона, таблета или лаптопа и не му пука ти тук ли си или те няма, и въобще що чиниш в живота му, и само когато се появят камерите проявява някаква заинтересованост и то завоалирана, то ти ще си стоиш кротко в ъгъла, ще му се усмихваш и ще го галиш по прошарения перчем или ще му го рекнеш право куме в очи както стори кака Герганка. Аз пък съм на мнение, че много ги разбира нещата и намирам действията и за много по адекватни от тези на Георги  Peace

Общи условия

Активация на акаунт