Женени от пръв поглед - 5

• 58 650
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
И двете Г са дърва в семейните и междуличностните взаимоотношения, това е което им куца, едната е криворазбрана еманципирана , ощипана госпожица, другият пък комплексиран цупльо, с нежна душа и обран речник. Време бееееше да стигнат до консултант, че да посвали малко напрежението и да им даде някоя подсказка как се изразяват чувства не да седят и да тропат с крак и да е дърпат за плитките. На детската градина са останали с тея методи  Joy hahaha Другият вариант е секс, ама и за това се иска малко да стинсеш зъби и да преглътнеш егото и да се отвориш за другият  Whistling

# 511
Мдааа, Георги си играел с телефона и не и обръщал внимание, а Георги отговаря, че не е така, че се интересува от нея, от приятелите, колегите ѝ, разпитва я, опитал се е да води разговор с нея на различни теми, но тя е мълчала. Не се интересува от него и за нищо не го е питала.
Тя пред камерата (без Георги) казва съвсем различни неща. На кой да се вярва...

аз съм по склонен да вярвам на гошко от колкото на гери ..

п.с. усещам някакво притеснение у него ..и имам чувството че се въздържа да не казва това което мисли ..
ако се сещате .... в самото начало упреците към гошко бяха основно , че си е позволил да казва на глас мислите си ...
а сега тя го обвинява че прави поведение пред камерата и че не е естествен ..
еми той ако не се въздържа ... имам чувството че ще я нас*ре ..тя знае ли какво иска  smile3506

# 512
Не знам някога мъж да се е променил, след като жената му е казала: "Ти си двуличен! Промени се!". Гошо просто не харесва Гергана и не се вижда с нея. Нищо не може да се направи.  Peace

# 513
Merelenda, за различни неща става дума, не си разбрала. Гергана казва, че без камерите Георги  само си играе с телефона /явно живее във фейсбук/ и не казва нищо, а като дойдат камерите си влиза в роля. Георги я е питал тези неща, по време на 3 часов път, докато пътуват към Несебър.   Peace
Именно, докато ги е нямало камерите. Имало е опит за разговор.  Laughing Затова отбелязвам това. А Георги каза, че не е "само тогава". Каза: примерно в колата...(за пътуването до Несебър)
Но не е било веднъж, съдя по думите му. Видимо е, че и тя няма интерес.
Аз виждам така нещата - Тя само лала колко виновен е той и как нищо не прави, и какъв лицемер е (не с точните думи), а в същото време от нея не виждаме нищо, освен упреци. Нищичко!
Какво показа Гери в това предаване, като цяло? Аз само мрън и упреци чувам, нищо друго.
Не че Георги не показва и той такова поведение, но защо само него упрекват, а тя е света вода ненапита?!

# 514
Merelenda, за различни неща става дума, не си разбрала. Гергана казва, че без камерите Георги  само си играе с телефона /явно живее във фейсбук/ и не казва нищо, а като дойдат камерите си влиза в роля. Георги я е питал тези неща, по време на 3 часов път, докато пътуват към Несебър.   Peace
Усетил е ,че не го възприема сериозно.А тя какво дава ,че да иска .Георги  , не от типа Стефан и Наско ,един секс да му е достатъчен.Драматизирал ,а оная патка ....

# 515
Merelenda, за различни неща става дума, не си разбрала. Гергана казва, че без камерите Георги  само си играе с телефона /явно живее във фейсбук/ и не казва нищо, а като дойдат камерите си влиза в роля. Георги я е питал тези неща, по време на 3 часов път, докато пътуват към Несебър.   Peace
Именно, докато ги е нямало камерите. Имало е опит за разговор.  Laughing Затова отбелязвам това. А Георги каза, че не е "само тогава". Каза: примерно в колата...(за пътуването до Несебър)
Но не е било веднъж, съдя по думите му. Видимо е, че и тя няма интерес.
Аз виждам така нещата - Тя само лала колко виновен е той и как нищо не прави, и какъв лицемер е (не с точните думи), а в същото време от нея не виждаме нищо, освен упреци. Нищичко!
Какво показа Гери в това предаване, като цяло? Аз само мрън и упреци чувам, нищо друго.
Не че Георги не показва и той такова поведение, но защо само него упрекват, а тя е света вода ненапита?!

Peace

# 516
А не смятате ли, че ви казват и показват, това, което искате да чуете и видите.Има продуктово позициониране, което насочва зрителите в определена посока.

# 517
Другият вариант е секс, ама и за това се иска малко да стинсеш зъби и да преглътнеш егото и да се отвориш за другият  Whistling
А, сакън. То какво ще е- защо направи така, защо не ето така, това е доказателство, че сме от два свята...

# 518
А не смятате ли, че ви казват и показват, това, което искате да чуете и видите.Има продуктово позициониране, което насочва зрителите в определена посока.
Може и сценарий да е.
Но поне лирическият герой Геца ,показа ,че не е за единият секс.На него не му е достатъчно да проникне в нея.Той иска ,тя да се отпусне,да му покаже ,че го харесва.

# 519
  • Тра-ла-ла
Всеки мъж си мечтае за "сгодна женица" Whistling

# 520
Поне да не се прави на интересна.Правенето на интересен на Гецата ,също отблъсква Гери.Вместо да я помпи яко ,той телефона зяпал.Така е.

# 521
Дреме и на Гери за секса на Гогата. С това телце, може да има всеки за единия секс.По- скоро Гогата има комплекси, че може и да не я заслужава. Joy Joy Joy
Поне да не се прави на интересна.Правенето на интересен на Гецата ,също отблъсква Гери.Вместо да я помпи яко ,той телефона зяпал.Така е.
Joy Joy Joy Той айфон десятка плюс- 15 инча...

# 522
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Ако от тримата мъже трябва да посоча един, който никога не бих харесала то това е Наско! Добра душа, но... не понасям такива лигави, ревливи мъже.
Уф, грях си слагам на душата, но 1:1. smile3544 Падне ли ми се такова чудо, ставам по-голям чешит от Георги. Crazy То голямо реване, голямо чудо! Shocked Уж всичко е уникалну, пък реве, та се къса. #Shocked Пууууууууууу! #Crazy

Скрит текст:
Антония: Насе, отивам до магазина.
Танаску: Добре, скъпа.
Антония: §*§$%%^*&^**((%$##@@@@@@$@%^^*()%$#
%^%&&%&&%***%R$$#$$$$$%%^&*((*U^^%^%&%*((%
!@$#&T*&(^YR#$$#$%T$&*YU&^(*(O*()&$%$%@@#E#@$$
$@%#^%^$$$&Û&&^&^^&(&*&*))(**********r43#$$$@#@
#$%R^$^&^^***(&(&U(Û*T%&R$@@#$#@$$@$$@$$%^& Naughty
Танаску: Добре, скъпа.

(Антония излиза.)

Танаску: Господи, благодаря ти за всичко...................................
...
...
..................................всичко е просто уникалну... уникалну е...
 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

(Антония се връща.)

Танаскуnewsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 523
И на мен нещо не ми беше интересно днес.
В повече ми дойдоха реакциите на АА, и по-точно на Наско.

# 524
Joy Joy Joy Той айфон десятка плюс- 15 инча...
[/quote]

сетих се виц  Mr. Green

геле , къде си тръгнал с тая врата ?
вуте ... това не е врата ... това е самсунг ес 66  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт