Женени от пръв поглед - 5

• 58 605
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
От житейския си опит съм се убедила в едно: нищо не е такова, каквото изглежда. Най-малко пък в режисирани предавания. Гергана била такава, Георги бил онакъв... Аз лично във всички участници виждам и правилни и неправилни постъпки.
Въпреки, че досега разбирах отчасти поведението на Гергана, никак не ми хареса ситуацията с подаръците. Намеци, натъртеци... Айде няма нужда.
А защо казвате, че не е искрен Георги? Според мен си е много искрен даже. Още в миналия епизод каза пред камерата, че ще бъде лицемер и ще играе заради предаването. Сега и пред нея. Кое не му е искреното. Казва директно, аз съм такъв и такъв. За танците, той я е поканил да танцуват заедно, но тя отказала, защото бил един пред камерите и друг като са сами. Т.е. аз няма да танцувам, защото ще ти се сърдя   Confused А честно казано досега не съм забелязала тя да е инициатор на някакво забавление, май все Георги прелага. Може и да бъркам.

АиА няма какво да ги коментирам. Но понеже не мога да се стърпя  Mr. Green Атанас вече много ми се струва, че преиграва и на моменти са преструвки. Антония - като 13 годишна е. Ама това с чехлите ме разби просто  Laughing Всъщност Атанас беше ли и купил подарък, че пропуснах?

Общо взето все още съм фенка на СиС. То от трите двойки едните са на принципа "дай да се дърляме", другите на "дай да се обичаме",  СиС са ми най-земни и адекватни.

# 556
Има страхотно тънко чувство за хумор Георги, толкова тънко, че Гери въобще не го долавя   Mr. Green
Човекът е повече от възпитан, тактичен и супер толерантен!!!!

Абсолютно, аз съм му фенка  Heart Eyes

Иронията ми е насочена към Гери, мениджър, който би трябвало да ръководи или поне общува с доста хора, а тя за мен има огромен проблем с общуването, не само с него.
Толкова е самовглъбена, че нищо друго не я вълнува, Е какво да и говори Георги, та те нямат обща тема май. Нейните са фитнес, здравословно хранене и парцалки, неговите не знам, но знам, че на никой нормален мъж това не му е интересно.

# 557
Има страхотно тънко чувство за хумор Георги, толкова тънко, че Гери въобще не го долавя   Mr. Green
Човекът е повече от възпитан, тактичен и супер толерантен!!!!
Не ни показват всичко от отношенията на ГГ и затова има противоречиви тълкувания. Наистина ако пред камерите се оживява и прави на кавалер, през другото време я игнорира, Гергана е права да се възмущава. Ако и това не е режисирано де.....

# 558
Кифла е жена с елементарни потребности - да е красива, да се забавлява, да я харесват = Гергана!
Как Георги може да е мъжка кифла, не разбирам.

Като го сравнявам със Стефан, например! Стефан е далеч по - мъжкар и уравновесен от Гошо!
Гошо ми идва по - суетен за мъж, качва си снимки с хубави коли, прави чупки и пози на снимките, изобщо не ми е мъжествен, като Стефчо!

# 559
Аз изпуснах какво си подариха двете А-та и двете Г-та. Някой може ли да каже?
Само С-тата видях и колкото и да ми допада Светлето като човек, идеята й да подари на любимия гащи ми се стори много глупава.

# 560

Общо взето все още съм фенка на СиС. То от трите двойки едните са на принципа "дай да се дърляме", другите на "дай да се обичаме",  СиС са ми най-земни и адекватни.
Според мен,при тях няма привличане,просто си допадат като приятелчета....

# 561
  • софия
За AA, Според мен Антония няма да издържи дълго на поведението на Насето, ми то ще и писне, на мен такъв мъж не би ми бил нито интересен нито опора в живота, но може пък и да я устройва само го командори: Ще сме щастливи, ще сме завинаги заедно, чули Насе. ShockedТова с гушенето ми идва и на мен повече и с такава мъка, даже една от жениците, се стресна и си помисли, че нещо лошо и казва Simple Smile
СС на Стефчо му се иска Светлето да бъде по голяма мръсница, но тя или е дръвце или се държи на положение.
ГГ, нещо не мога да ги разбера, напрягат ме.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

# 562
На Стефко много му даваха гърдите. И то на фона на нейния глас. В първия момент си помислих, че гърдите са нейните.

# 563
Мен пък Георги ме дразни с вечното напомняне и сравняване, как "това вече ми го е казвала друга жена" или "това вече съм го преживявал с друга жена". Всички вече разбрахме, че е имал много жени, но всичките му връзки са били неуспешни. Неприятно би ми било такова напомняне и сравняване на всяко изречение. Сякаш казва на Гергана - "ти си една от многото и преди теб и след теб ще има още много".

# 564

Според мен,при тях няма привличане,просто си допадат като приятелчета....

Абе като слушам закачките и подмятанията на Стефан, май не само като приятелчета си допадат  Whistling

# 565
Дано,те се държат най-нормало,въпреки ,че Светла ми се струва все още притеснена

# 566
Съраиванов е на път да ме загуби като зрител. Още в началото с нелепата водеща, която като че ли със затворени очи е бръкнала в гардероба и е нявлакла, к'вото е набарала, и се стигне до нелепите обяснения на мачмейкариинезнаощек'ви наставници. Та снощи гледането ми беше мъкаааа!

Уникално не им се е получило! Уникално! ме губят като зрител. Няма такава лигня.

# 567
Самовглъбена - Гергана? Самовлюбена във външния си вид - ДА! За да се вглъбиш в себе си, трябва първо да понатрупаш с четене, слушане, мислене, преживяване на собствени и чужди емоции и чувства, гледки, истории, лица, съдби .... и да разбереш, кои от тези неща са ти близки и те вълнуват. Незнаейки за съществуването на тези неща, няма как да се интересува за същите у друго човешко същество. "ще закусваш яйца - не палачинки, ще тренираш, няма да планираш, няма да се сърдиш, ще бъдеш като мен - плитък" ... фръц ...

# 568
Стефан също е супер безличен. Какъв мъжкар - смешник - чуйте му смеха само - секси е, но само за един път.

# 569
Добре де, пуснете анкета кой от мъжете се нрави най- много на драгите зрителки!

Общи условия

Активация на акаунт