Женени от пръв поглед - 5

• 58 540
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
марсо,помаците не са ли  наследници на българи християни, приели исляма по време на османското владичество на Балканския полуостров
Ти ме върна много назад в историята .Аз знам горенаписаното и то там думата помак т.е. помачен /помъчен/ да си смени вярата

това с помак помачен и т.н. и аз съм го чувал от помаци ..
но в предаването на коритаров преди време се появиха едни , които лансираха тази теория ..
за това викам , да не би и там да е разпространена

Как единия син на Борис мюсюлманин? Езичник е бил. Т.е. искал е да върне България към старата вяра.

П.П.Имам познати помаци, които много се сърдят ако ги нарекат мюсюлмани, мохамедани били.

каква е тази стара вяра ?

Тенгрианството.

това не е било популярна вяра .. и не знам до колко може да се смята, че българите са били вярващи , защото са се кланяли на тангра ..
въпроса е дали те признават тези които те заобикалят ..

# 646
Георги не бил длъжен да забавлява Гергана,а тя видиш ли трябвало да го кара да се чувства желан или как там беше-важен.....Моооооооля?
На такъв безподобен мърморко,който все е недоволен ,все е намусен,все е сърдит,не само няма да се опитвам нищо да му докажа,ами директно ще го фрасна с тежестите дето й подари за Св. Валентин. ( Джулая,можеш да го включиш в анкетата си). Георги е по-голямо дете и от Наско. На единия трябва нон стоп да му обясняваш колко е велик и прекрасен,невероятен,са му галиш егото,щото видиш ли иначе се депресира и почва да те напада,за да си избие комплексите. Другият пък трябва все за ръчичка да го държиш и да го дундуркаш. Пффф,с такива мъже,по-добре да сменя ориентацията си  ooooh!

# 647
  • София
Цял гардероб обувки и 5 книжки на рафта.  Shocked
Не искам да прозвучи като че ли защитавам Гергана, но аз имам хиляди книги - в четеца.  Wink Повече хартия нямам намерение да трупам вкъщи. В днешно време не можеш да съдиш по броя на книгите върху рафтовете. Щото може да имаш и хиляди, но да не си прочела и една.

# 648
Според мен просто не се харесаха, а и това, че никой не иска да направи компромис, макар че ми се струва, че Георги опитва, но Гергана вече е на въпреки и изобщо не иска да направи никакви отстъпки. Той каза, че се е опитал в колата да говори с нея, да я разпитва, но тя не е искала да завърже разговора. Ако  е искала нещо да се получи би провела с него искрен разговор. А ако няма намерение да търси повече нещо в тази връзка, защо й е да влиза в разговори. Аз поне  така бих постъпила. Ако ми е безразличен нищо не би ме накарало да започна да си общувам с него. Rolling Eyes

# 649
Praschinka,ами като искаш много книги и малко обувки,да вземем Георги с Антония да го съберем. Хем няма да му мълчи,хем нон стоп ще му се обръща внимание на мамин златен . Whistling

# 650
Цял гардероб обувки не е нормално. И много важно било да има големи гардероби за дрехите. Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.

# 651
Кой не иска да му обръщат внимание? Всеки иска да му обръщат внимание.

# 652
И защо да не е нормално да имаш цял гардероб с обувки? Според кого не е? Ми дай да носим 2 чифта-едни зимни и едни летни

# 653
  • София близо до Витоша
Георги и Гергана са твърде силни характери и двамата. Два остри камъка, брашно не мелят....Та според мен са ги събрали нарочно, за да има интрига в предаването. Единствената връзка,която симпатизира на всички са Стефан и Светла.

# 654
  • София близо до Витоша
И защо да не е нормално да имаш цял гардероб с обувки? Според кого не е? Ми дай да носим 2 чифта-едни зимни и едни летни

хаххха еми според Гошо много са  Twisted Evil

# 655
  • Тра-ла-ла
Неее, едни обувки всесезонки и като втори чифт се броят домашните пантофи Joy

Анкетата не съм я публикувала аз и не мога да я променя, но така или иначе вървим към нова тема и и трябва да измислим нова анкета Peace

# 656
  • ❌❌❌
Ми дай да носим 2 чифта-едни зимни и едни летни

hahaha Mr. Green Joy Mr. Green hahaha

Направо едни такива:

Зиме - с шушони! Naughty

# 657
Имаше поне 30 чифта - мноооого са ....

# 658
  • София
Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.
Напротив. Намирам го за нормално, стига да ти е във възможностите. Аз имам около 130 лакове за нокти. Нормално ли е?  Rolling Eyes
Щях да имам поне 200 чифта хубави обувки, ако имах нужните финанси и пространство.

# 659
Две анкети - една за фаворит от мъжете и една за фаворит от жените.

Общи условия

Активация на акаунт