Аблация на сърцето - 6

• 86 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ей, Жорко, бъди джентълмен ! На 21 -ви аз 27 +30.
Калея, аз ще дам амнистия на беталока. Намалих хапчето за кръвно, беталока върши работата на половинката и сърчицето пее...
ПП "човек спира да играе не защото остарява, а остарява, защото спира да играе"  . Много ми харесва тази мисъл .

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 13:37 от Tanya Radeva

# 106
Привет! Hug

Флави, как си?
Настани ли се вече?
Стискам палци за утре, да минава леко и бързо! Praynig Hug Peace

# 107
  • София
Таничка,знам че сме една зодия,но да не се окаже че сме в един и същи ден Grinning На 21-ви си ама кой месец?

# 108
  • София - Бургас
Флави - успех :*
Всичко ще мине добре, мисли си за позитивния край :*

# 109
Стискам палци,флави !
Вега, 21 май , Жорко на 4-ти, затова пропуснах месеца.

# 110
  • София
Таня,и аз съм на 21 май  newsm10

# 111

Астрални близначки! Hug

# 112
Затова си стар, Вега !
Някой пътувал ли е с кораб след като му е установен проблема? Решила съм  по повод горната дата да пътувам 24 часа на ферибот , но се притеснявам малко .

# 113
  • София - Бургас
Танче - смело!:)
Аз октомври бях 7 дни на круиз - нищо ми нямаше :Р чувствах се перфектно...Wink
Но, аз съм друга мая де - скоро писах на една мадама, че аз и да умирам - на пътуване тръгвам Grinning нищо нр може да ме спре;)
Не, сериозно - това са позитивни дейности, логично е да се отразяват благоприятно...Simple Smile
А ако ти трябва кураж - насреща съм, тръгвам с теб (шегичка;))

# 114
По отношение на корабите спокойно Таня два дни след като ме изписаха след последния ми пристъп в края на Август 2014 и аз като Калея бях на 12 дневен круиз и след като се върнах ми правиха аблацията в Токуда, така че споко пътувай си и се наслаждавай на живота.

# 115
Добро утро!

Стискам палци на Флави! Hug Hug Hug

# 116
  • в джунглата
А как стой въпроса с медицинското обслужване на кораба, нали има лекар за спешна помощ?

Успех на fiavi   Peace

# 117
Ей, кой каза че сме болни! Много ми харесаха отговорите . От снощи съм в букинг и маршрута е готов . Сухопътен ( половинката много се шубелисва да не потъне кораба). Калея , с удоволствие ще те вземем, ама на теб ще ти доскучае компанията . Пролет пукна , ние не.затова пак на път , докато можем .
Флави , мислим те!

# 118
flavi с теб сме ! Успех  Hug

# 119
за фериботите не знам но на круизните кораби има лекари, но ако мислиш, че ще ти се наложи да ги ползваш предварително си направи медицинска застраховка защото доколкото си спомням прегледа беше 90 Евро

Общи условия

Активация на акаунт