Аблация на сърцето - 6

• 86 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Калея, проблемът наистина може да е психологичен . Спомням си Стоян се оплакваше, че се чуства зле, но при прегледа го успокоили, че всичко е ок. И на мене ми се случи едно претупване, прималяване в сърдечната област и си мислех , че състоянието ми се влошава. Да ама док гледа , гледа и каза - нямаш основания да мрънкаш .

# 91
Калея все пак ако решиш да се обърнеш към психиатър препоръчвам Д-р Деан Стоянов в Бургас приема и по здравна каса и платено (30лв.) сега не си спомням какви хапове ми изписа, но мисля, че при мен имаше ефект и най важното към лекарствата които изписа не се привиква, а относно екстрасистулите които получаваш мисля , че е нормално след процедурата която си преживяла преди няколко дни. 

# 92
По повод съвета на Дева Калея да не пие редовно бетаблокера се сетих нещо . Моя кардиолог ми каза, че бетаблокера не може да се пие , когато се сетиш . Не можело ей така да се спира.

# 93
Да не може, колко да не може. Тя не го е почвала въобще, така че по- добре хич да не го почва. Д-р. Трайков е казал, че е здрава, значи не и трябва. Аз го спрях. Претупвам от време на време, но с всеки изминал ден ставам по- добре. А и с него си претупвах, така че няма разлика.
Гушкам ви и лека нощ  Hug

# 94
Дева, да, мен на 26 трябва да ме приемат и живот и здраве на 27-ми да е процедурата. Относно вниманието на д-р Тарйков, аз миналия ден му звънях по телефона и ми вдигна и ме изслуша с въпросите, които му зададох. като цяло се отнесе добре. Дано и отношението в болницата е положително. Я ми кажете нещо специфично трябва ли ми за престоя там? да не забравя нещо се чудя, че тези дни ми е много натоварено покрай моята баба и нямам време за нищо. Поне това ми отвлича вниманието от моята процедура, но сигурно в неделя много ще я замисля Simple Smile Колко болнични дават след процедурата?

# 95
Флави, 10 дни дават. С тези 2, които си в болницата.
Всъщност не съм сигурна, аз исках само 2, за престоя.
Носи си малко багаж, за 2 дни не ти трябва кой знае какво. Пижама, хавлия, чехли.

Д-р Трайков е много лъчезарен и спокоен, вдъхва доверие и се отнася сериозно по принцип към пациентите. Peace

Но това с тези натоварени графици е много притеснително... ooooh!
Ето какво се случи с пребитото бебе... Shocked
Не че е оправдание, но е една от многото причини. Confused Confused Confused

# 96
Калейче, как си днес? Hug
Пиеш ли бетаблокера?

# 97
  • София - Бургас
Да, даже вчера следобяда пих за първи път, защото имах много екстрасистоли и не се чувствах добре:)
Днес взех за втори ден 25 мг.(а това е супер минимално количество, при положение, че на пазара Беталог ЗОК е от 100 мг. и 50 мл.) сутринта и се чувствам много добре - прекрасно, нито едно прескачане, въобще не го чувствам и мисля сърцето. Много добре ми действа за сега. Беталог Зок четох, че влияе като намалява на стрес хормоните, намирсщи се в сърцето, при наличие на ускорен сърдечен ритъм  и дори се препоръчва за профилактика при мигрена (аз имам от време на време такива пристъпи). Малко е рано да се каже. но мисля, че оцелихме този път хапчето Wink(че този ритмонорм не ми действаше добре)Смятам да го пия месец до прегледа и ще се наблюдавам:) Дори преди прегледа смятам да пусна нови хормони и Тат и Мат + хемоглобин и да ги покажа и тях на Трайков;)

Последна редакция: пт, 24 апр 2015, 18:31 от kaleia

# 98
Браво! Важното е да се чувстваш добре! Hug

# 99
Ей човек да реши да побяга и все ще го заболи нещо  ooooh!
За моя радост сърчицето се държи перфектно, но нещо крачката много взеха да ме болят. Като някой пенсионер съм станал  #Crazy

# 100
  • София - Бургас
Lovexor, спец. питах д- р Кънински дали не съм провокирала със спорта и сауната нова връзка или рецидив - отрече категорично и каза, че при такива случай излизане от ритъм - човек не трябва да се самообвинява:)
Спортувайте на воля:)
Аз днес си сипах червено винце🍷Simple Smile Много съм добре, ще включа и спорта скоро и виното и вече хич не ми пука Grinning

# 101
Ох, колко сте забавни и двамата! Hug
Радвам ви се! Grinning
Жорко - пенсионер! hahaha

Наздраве, Калейче! Wine Glass

# 102
Жорко, спортистите така казват-месец обездвижване, 6 раздвижване.
Калея, радвам се за тебе ! Беталока мене ме скапва. Идва ми да го изхвърля , но не смея.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 01:54 от Tanya Radeva

# 103
  • София - Бургас
Tanche, i na men konkor ne mi ponasiashe;)
Sega s tozi Betalog se chuvstvam mnogo dobre, pak i az pia vazmojno nai - minimalno kolichestvo - 25 mg. samo sutrin, 1 pat na den:)

# 104
Смейте ми се, смейте ми се, на 4 май навършвам 25 мъка мъка  Joy ooooh!
П.П: В кръга на шегата естествено, някой да не ми се обиди сега  Hug

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 19:12 от Lovexor

Общи условия

Активация на акаунт