Аблация на сърцето - 6

• 86 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София - Бургас
Не ми се иска да напиша това,  но днес за втори път ми се обажда един господин, на който му предстои аблация на 4 май и ми направи впечатление, че каза д-р Трайков много бързаше, не ми даде достатъчно информация и я търсеше от мен, вкл. кой талон номер и док. нужни за прием... Разбира се, всичко му представих позитивно и съм дала пълна информация:) Желая му искрено успех!:)
Явно д- рът е много натоварен, но за съжаление това е в ущърб на пациента! Мисля, че трябва да е по - малко количество като брой хора, но с по - качествено обслужване! За съжаление явно нещата са в обърнат ред:(
Бих искала да апелирам към следващите пациенти, които ще прочетат поста и им предстои аблация - запишете си предварително въпросите на едно листче, защото се забравя и от притеснение се пропуска... и колкото и да бърза д-ра задайте си настоятелно въпросите, ако трябва му кажете - моля, за внимание, за мен е важно и т.н...Simple Smile
Успех на всички!:)

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 19:54 от kaleia

# 76
Калейче, знам че не ти е смешно, но си те представих как сериозно го питаш "Докторе, вие добре ли сте? Да не сте изморен?" Wink Wink Wink

Не трябва да е така претрупан с работа. Naughty
Хем той се претоварва, хем пациентите са в риск или не получават достатъчно информация.

# 77
  • София - Бургас
Девичка Laughing
Сега ще обясня за другите!:) Понеже ме приеха в понеделник чак в 15:00 ч. ме настаниха и аз очаквах аблация за вторник... Обаче изведнъж докато чакам Дева пред регистратура към 17:00 ч. ме питат от там - вие ли сте Евелина, готова ли сте за аблация, яла ли сте... мислим да ви свалим за аблация  Shocked и азсе ошашках...Simple Smile))
Притесних се, че е късно и д- ра няма да е в кондиция... аз го видях сутринта, а все пак искат да ме аблират в края на деня и се протесних да не е уморен нещо и да ме объркат или претупат:)))
Та, лягам аз на операционната и виждам Трайков един весел, усмихнат и спокоен...Simple Smile ама като го почнах аз - викам Д- ре, добре ли сте? Grinning Как се чувствате, нали не сте уморен Grinning Той - защо... ми казвам края на работния ден е, хаха дали не сте уморен... хаха та и той се смя:D
Девичка сега за това ме бъзика:)))):*

# 78
Малко да те развеселя! Grinning Hug Heart Eyes

А този мъж, на който ще му правят аблация на 4.05, темата ли чете? Wink
И защо не пише? Thinking

# 79
  • София - Бургас
Ами той ми поиска тел. на лс! И аз му казах да пише в темата, но сподели, че е 50- годишен и синът му чете повече!:)
Петър Кърчев се казва господинът:) Ми, нека пише..Simple Smile Помолила съм го да ми се обади след аблацията да ми се похвали ..Simple Smile Обеща:)

# 80
Брей! Sunglasses
Много притеснителни хора имало!
Че какво като е на 50 години? Wink
Тук няма ограничение за възраст.

Уважаеми господине, заповядайте при нас, нищо страшно няма!  bouquet

Калейче, голяма сладурана си! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз те обичам! Heart Eyes

# 81
Ако си спомняте, мене ме пратиха при анестизиолога да си спорим за пълната упойка в полунощ! Не знам как го правят , но лекарите са изключително работоспособни. Мъжът ми току що говори с приятел, дежурен снощи , оперирал цял ден и сега пак се кани да влиза в операционна . И въпреки това , Калея е в правото си да пита .
Аз работя от 8-15 сериозните неща и после отказвам , за да не навредя. При това най-много един топ хартия да даде фира , а не пациент.
Калея, можеш да му кажеш на онова 50- годишно момче да не се стеснява . Желая му успех.

# 82
  • Пловдив
Привет от мен:  Wink  Дънди след Ефи- то съм горе долу добре . Излизам от ритъм много рядко и за кратко може би благодарение на конкор . Повече ме мъчат предсърдните екстасистули,  който в определени моменти стават много чести и направо ме влудяват.  Ефи- то е със заключение органично здраво сърце и причината за тези аномалии е незнайна . Сега ще слагам един контролен холтер да видим как вървят нещата .   kaleia, и аз като теб отидох с големи очаквания но при мен не се получи както и при теб . Има такива случай, както и по-тежки когато лежах аз, но няма да ви плаша излишно. Ако се наложи пак да се подложа може би ще го направя . Поздрави на всички  Hug

# 83
  • София - Бургас
Аз сутринта се ядосах много и излязох от ритъм за около 10 мин, Crossing Arms
Как не я видяха тази връзка мамка му, има ми нещо... що така пак става Thinking
Възможно ли е от ядове и притеснение да прихлопвам без да ми има нищо? newsm78

# 84
Калейче, възможно е.  Hug

# 85
Аз сутринта се ядосах много и излязох от ритъм за около 10 мин, Crossing Arms
Как не я видяха тази връзка мамка му, има ми нещо... що така пак става Thinking
Възможно ли е от ядове и притеснение да прихлопвам без да ми има нищо? newsm78

Възможно е, Калейче.
Аз как имах екстрасистоли 6 часа, като ме ядоса кучето. Sunglasses
И имах пик на пулса - 186, а не съм го усетила. Crazy

# 86
И според мен е напълно възможно нервичките да оказват влияние на сърцето.

# 87
  • София - Бургас
Споделям аз проблемите си и от няколко места ме насват към психиатър или невролог Shocked само там не съм отишла още:(  Grinning
Толкова пък да съм зле newsm78
Чудя се дали да започвсм бетаблокера
или да изчакам още малко, не знсм малко ми е противоречиво - хем съгцеъо е здраво и няма проблем, хем бетаблокер Money
Дали да го пия или да изчакам да се поуспокоя и да видим дали ще има резултат, кск мислите?

# 88
Калейче, не го пий постоянно.
За психиатър мисля, че не си. Hug
От невролог аз преди години си навлякох беля, лексотан ми изписа, та в чудо се видях...

Гледай да се успокоиш, пий желязото и гледай хормоните.
Може да пиеш валериан, или мента, глог и валериан, а ако имаш проблем, тогва го пий този беталок или както там беше. Hug
Гушкам те! Heart Eyes

Флави, ти на 26 ли си?

# 89
  • София - Бургас
Да, аз реших да го пия! Днес не се чувствам добре и сега имам екстрасистоли! Ще го пия поне месец до контролния преглед! Ще отидя на 20.05 и ще питам Трайков - до кога и кога и как да го спра!:) Това решение взех:)
От сега подготвям списък със въпроси, които си записвам към д-р Трайков:)

Общи условия

Активация на акаунт