Аблация на сърцето - 6

• 86 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Бургас
Докторът сега излезе - вика ми страшно много работа имам - ще чакаш, търпение...уффф думи нямам Close

# 61
Д-р Марчов и при двата прегледа се държа така, сякаш работи в моята болница. Друго не коментирам, но втория път беше запомнил какво сме си говорили предния път, месец преди това. Дева, сигурно защото си добре се е случило . Въпреки че това с кръвното си е сериозно подценяване на интелигентността. Абе пак по-добре е , отколкото в Пловдив . Преди близо година писах на какъв контролен преглед бях в Каредат .
Калея, въоръжи се с търпение. Много бавно става изписването. Голяма бумащина е. Гледах ги-с часове пишеха без размотаване.

# 62
Ох, Калейче... Hug
Нямаш избор, миличка, ще се наложи да чакаш!

# 63
Здравейте на всички,
За съжаление новините днес не са добри имам предвид това което се е случило на Калея, но погледнато от друга гледна точка добре е , че сърцето и е здраво.
Не знам някой от вас дали е ползвал услугите на психиатър (не казвам, че сме луди hahaha), но аз два месеца след аблацията след като няколко кардиограми и един холтер показаха , че всичко ми е наред със сърцето ходих на психиатър и мисля, че имаше ефект  newsm78.

# 64
Уф, Калейче, гушкам те!  Hug

# 65
Искам да се извиня на Флави! Hug
Дано не сме те притеснили преди твоята аблация, миличка! Blush
Стискам ти палци да няма нищо притеснително, нито с организацията, нито с процедурата! Praynig
Много леко да минава и да забравиш за неудобствата! Hug Hug Hug

# 66
  • Пловдив
Здравейте от мен.  Следя темата но не съм писал от много време (аблация на сърцето 4) . Аз съм от така да се каже хората, които са останали със смесени чувства след процедурата . Постъпих в НКБ точно преди година рано сутринта . Аблацията трябваше да се проведе на следващия ден . Започнаха разните му там изследвания и в един момент ми казаха, че ще направят процедурата в същия ден .  И така направиха ми ЕФИ - то , стимулации на сърцето 45минути , венозно ми сложиха нещо но така и не можаха да предизвикат тахикардия. Така се ме изписаха на следващия ден,  изписаха ми конкор и така си карам и до днес. Написах този пост,  понеже прочетох за случая на Калея, който е  подобен на моя .  Поздрави на всички ! На тези който им предстои аблация им желая успешна процедура от сърце.  Hug

# 67
  • в джунглата
teo83 спомняме си за теб  Hug
Как се чувстваш с конкора, получаваш ли пристъпи? Разбра ли се каква е причината за неразположенията ти?

# 68
Дева, като ви чета, вече не знам какво да си мисля. Пък и в момента съм в ситуация с толкова негативни емоции, че се опитвам да се държа, че пък сърцето да не излезе от ритъм. Притеснявам се как ще мине всичко, дали ще ми открият допълнителни проводни пътища и дали след това ще се чувствам добре или положението ще е по-зле отколкото в момента. Ама нямам друга опция и ще се оставям в ръцете на доктора, пък дано наистина всичко да е благоприятно за мен.
Калея, мила ти как си? Изписаха ли те?

# 69
Относно психиатър-аз съм на антидепресанти, защото докато ми установят проблема и луднах от екзотични диагнози. 6 пъти влизах в болница а бърза помощ колко пъти сам викала не мога да ги преброя. Накрая нервите така ми се разклатиха да ги убеждавам, че имам някакво физическо страдание, а лекарите да ме убеждават, че "малко съм се притеснила" и за това така ми се случва, че накрая наистина вече имах нужда от успокоителни. Сега на фона на всички лекарства/антидепресанти+бетблокер/ вече се чувствам добре. Е, имах пак пристъпи в началото, но не така драматични, както ми се случваха. Флави всичко при теб да минава леко.

# 70
  • София - Бургас
Flave pipi, не се притеснявай мила, всичко ще мине добре! Довери се на докторите и просто им вярвай... не дей да имаш видоки очаквания, за да не се разочароваш... все пак в болница влизаш Wink При теб всичко ще мине по вода, а ако отидеш там извън риъм - прекрасно ( печелите всички:)) Твоят прием е в неделя и ще стане бързо, няма да е като при мен:))) Не мисли за моя случай - всеки е индивидуален и твоят ще е с позитивен край!
Тео, това че и при теб не се е получили не ме успокоява - напротив, съжалявам, защото знам каква болка е разочарованието;( На теое място, бих опитала втори път Grinning сериозно, не е толкова страшно - за добро е;) Опитай Токуда и ше мине и при теб добре:)
Аз съм вече вкъщи, в Бургас!:) Добре съм, наспах се и няколко дни ще си почивам! Имам болничен до понеделник, предложиха ми 10 дни, аз взех5 - и 5 са ми достатъчни:))) Добре ще си почина!:)Не е станало кой знае какво - всъщност отхвърли  се проблемът със сърцето, то е здраво, сега знам това и съм спокойна - всичко друго е по - лесно поправимо:)
Предмисаха ми Малтифер 100  - желязо и Беталок Зок по 25 мл всеки ден!  
Но аз се чувствам добре сега, от няколко дни нямам пристъпи и мисля да не пия бетаблокера. За сега ще пия желязото и селена, за да видя дали ще повлияят положително на сърцето:) Ако не се чувствам добре - ще вкл. и бетаблокера ( иначе го купих:)) Никога не съм пила Беталок Зок, само ритмонорм - казах това на Трайков и той каза, че той не е с натрупване, не вреди и ми дава мин. доза!
Просто няма да го пия веднага, първо ще се следя как ми влияе желязото - дано да няма аритмии и екстрасистоли:)
Девичка, прощавай че те разстроих за прегледа, но съм много чувствителна и като те видях и от притеснение не се стърпях и си поплаках... много бях притеснена - точно ми казаха аблация сега неочаквано и като те и видях и не се въздържах! Много съжалявам, че ме видя в този ми вид, по принцип се старая да съм спокойна и усмихната:):* Обичкам те:*

# 71
Калейче, няма защо да ми се извиняваш! Hug
И аз съм чувствителна и като те видях такава мъничка и разплакана и ми стана много мъчно... smile3518

Но хайде да не коментираме, мина каквото беше, сега само напред!
Здравичка и усмихната ти пожелавам да бъдеш, винаги! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да няма повече сълзички! Hug Hug Hug

Флави, ти няма да си мислиш лоши неща!
Такива случаи са голяма рядкост.
Ето, при мен всичко беше толкова стегнато, бързо и леко!
Така ще е и при теб! Hug Hug Hug

Аз също се колебая за конкора.
Засега не го пия.
Ще изчакам да минат 6 месеца от аблацията и тогава ще реша.
И без това лекарката от холтера ми каза, че не би включила за момента бетаблокер.

Хубав ден, прегръдки на всички! Hug Hug Hug

Калейче, почивай си, доколкото можеш, че и ти си едно шило, като мен, не вярвам да легнеш и да лежиш! Laughing
Целувки!  love001

# 72
Всички сме с разклатени нерви. Стоян добре си е решил проблема.
Дева, от беталока пада пулса, обаче пада и кръвното. Днес след като го пих усетих страхотно прималяване и слабост. Измерих го- 82/62. Пълна гадост. Доколкото помня, ти беше с ниско кръвно.
Калея, браво , детенце! Такъв дух, кефя ти се!
ПП . Калея, всъщност на тебе ти бяха изписали беталок, ама то и кокнкора на Дева си е същата помия..

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 15:16 от Tanya Radeva

# 73
Танче, точно така. Peace
Аз съм пила бетаблокери още като дете, от тогава съм с ускорен пулс.
Като ми падне кръвното, което си ми е нормално, дори към ниско, пулсът ми се ускорява още, защото сърцето не може да компенсира ниското кръвно. ooooh!

# 74
Здравейте на всички  Hug
За съжаление, каквато ни е държавата, такива са ни и болниците, пък били те частни или държавни  #Cussing out
kaleia важното е, че всичко мина  Naughty Сега просто си почивай и се постарай да не мислиш повече за тези пусти аблации ! Всичко ще бъде наред  Wink

Общи условия

Активация на акаунт