Аблация на сърцето - 6

• 86 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Калея, казаха ли какво правиш нататък?

# 46
  • София
Калея,не се видяхме с теб,но като разбрах че днес ти е ЕФИ се молех всичко са мине леко.Бързо да забравиш тези неприятни моменти и с Дева сме си дали обещание да организираме всички от групата за весела и купонджийска среща  bouquet

# 47
Ако се решите да увеличите средната възраст на групата, обадете се поне 3 дни по-рано.
Дева, къде изчезна?

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 22:53 от Tanya Radeva

# 48
  • София
Тоня,ще се радвам да се запознаеме:)

# 49
Привет! Hug

Снощи се прибрах късно и бях много изморена.

Калейче, толкова съжалявам за всичко, което ти се случи! Tired Tired Tired
За мен е недоглеждане или комерсиалност твоят случай! ooooh!
Разочарована съм, поне за Токуда си мислех, че не се допускат такива неща.
И ако бях на твое място, след ниския хемоглобин, щях да се откажа.
Иначе се радвам, че се видяхме, но ти беше много разстроена, аз също се разтревожих и долу ми отчете 102 пулс на ЕКГ. Tired

Изписаха ми конкор за 6 месеца, за високия пулс.
И ми каза да не ходя повече при тях, да си правя прегледи в Пловдив.
Екстрасистолите не били притеснителни.

Радвам се за себе си, но честно казано се разочаровах от д-р Трайков по повод случая на Калея.
Първо я приемат уж планово, пък я мотаят 5 часа, че нямало легло?! Shocked, после я викат инцидентно в 17 ч. за аблация Shocked, при положение, че е за следващия ден, и най-вече това неглижиране на два фактора, които сами по себе си са причина за аритмия. Naughty
Да не говорим, че ако тук не си коментирахме и не си даваме съвети, Калейчето можеше изобщо да ги няма хормоните и антителата.
Много ми е мъчно за Калея, много! Weary
Не заслужаваше да я подлагат отново и ненужно на това изживяване! Sad Sad Sad

# 50
  • София
Калейче,пиши как си

# 51
  • София - Бургас
Ами не знам... което зависеше от мен - направих максимума...До последно питах Трайков аблацията остава ли - той каза категорично ДА! две мнения от ендокринолози взех - и двете казаха - има сърдечен проблем + Трайков и той така каза!  Еми, как да не се доверя... ?
Между другото хемоглобинът ми е 101 и при изписването след първата аблация...днес го видях в старата епикриза, сега пак е толкова! Но 1 и 3 м. не съм имала проблем със сърцето, макар и тогавахемоглобинът да е 101!
Какво да мисля вече - не знам!
Мъжът ми е звънял сутринта на Трайков и му е казал - новините са добри, това което видяхме е здраво сърце, не установихме никакви проблеми (нещо от този сорт)... един вид ЕФИ е минало успешно и се игнорира сърдечен проблем!
Но ми е сдухано де въпреки всичко...Sad

# 52
  • София - Бургас
Добре съм, надявам се да ме изпишат днес... още не е минала визитация... 11:00 ч. Shocked
Физически съм добре, може би психически не толкова... Предпочитах да имаше връза, да я изгорят и да се приключва с това...
Сега съм наникъде...не знам здрава ли съм - болна ли съм, да ходя ли на фитнес, да си почивам ли... лудницата продължава...
Освен да спра вече всякакви доктори, да не обрам внимание, да си гледам кефа и почивките... пък докъдето ми е драснато;)

# 53
  • в джунглата
 Правилно Калея живей си живота и им тегли една майна на тези доктори  Peace  Hug
  Наблегни на анемията вдигни този хемоглобин, много е нисък.

За съжаление се потвърди мнението ми за такива "частни" болници  като цяло, че правят всичко възможно да източват неправомерно здравната каса, дори и в ущърб на пациента.

# 54
Калея, миличка😘 ! И на мене ми прозвуча зле, че нищо не са намерили . Не разбирам. На ЕФИ нищо, ама аблацията сигурна .
Дева, някакви препоръки дадоха ли ти?
Дънди, не са само частните ...

# 55
Всички болници са така. Държавните дори са още по-безскупулни, защото нямат условия и със зъби и нокти се борят за пациенти.
Вече се чудя дали в чужбина не е по-добре, като се налага да чакаш, вместо да ти правят ненужни интервенции като тука?! Thinking

Танче, никакви препоръки.
Честно казано д-р Трайков направо ме претупа, каза конкор за 6 месеца и бързаше да отива в операционната при Калея...
Абе тъпо ми е, много... Tired

Няма да ходя повече там, то няма и смисъл де.
Но ми остана много горчив вкус...
На мен, дето съм толкова позитивна и все още вярвам, че има добри хора! Crazy

Калейче, мило, гушкам те много! Hug Hug Hug Hug Hug

Според мен си следи ЩЖ и хемоглобина, искрено ти желая да ти се упокои сърчицето! Heart Eyes
Ти си толкова мило и нежно създание!  loveuuu Two Hearts

Танче, как без теб на срещата, какво говориш??? Grinning Hug  newsm51

# 56
Дева, имам на разположение кардиолог 24 ч в денонощието . Когато и да му се обадя става, пали колата и минава 60 км за да ме види . Има и още трима в селото, които обаче ме подразниха и се отказах от тях.  така че това с чакането , поне на мене ми звучи неубедително . В Пловдив имаме приятел , който има желание да помага, но няма свободна минутка .
Аз съжалявам,че не послушах моя кардиолог и спрях по-рано лекарствата. Вече никакви изневери .само него ще си слушам . много са отговорни . Забрани ми да пия чай без да го питам подходящ ли е за мен . Няма да ме направи безсмъртна, но имам спокойствието от момента, в който стоплих, че идеализирам нашите специалисти и подценявам градената векове медицина .
ПП впрочем сигурно пак бих избрала Токуда за първата си , надявам се и последна аблация

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 12:58 от Tanya Radeva

# 57
Прочетох си писаницата и усетих колко противоречиво съм прозвучала. Идеята ми беше да засегна проблема със следоперативното лечение-основен и в кардиологията и в хирургията и навсякъде.

# 58
И аз искам още малко да дообясня.

Както казва Калейчето, д-р Трайков е моят лекар, имам му доверие и разчитам на неговото мнение.
Не случайно си взех час конкретно при него, защото той е наясно със самата процедура и с моето състояние.
Обаче на практика се получи обратното - целият преглед беше едно слушане със слушалка, бегъл поглед на холтера, само констатира, че ми е висок пулса и да пия конкор.
Дори не ми мери кръвното, но е записал, че е 125/80! Shocked Shocked Shocked
Е защо???
Не че ми е важно, но защо се пише нещо, което не е направено?

Много по-доволна останах от лекарката, която ми слага холтера, така подробно ми обясняваше всичко, и прегледът беше обстоен, без аз да настоявам. При положение, че ме вижда за пръв път.
На мен не са ми излишни нито времето, нито парите, да ходя ей така до София, за формален преглед...

Защо не си приеха Калея на следващия ден, по план, да не се шашка и тя в последната минута?
А времето за прегледи да си беше само за това - да ме прегледа спокойно, да ми обясни и да има смисъл изобщо от ходенето ми до София? Какво беше това бързане, не разбрах? ooooh!

# 59
  • София - Бургас
Девичка, важното е че си здравичка:*
По принцип повечето доктори все бързат, рядко обръщат обстойно внимание, както е станало е теб при холтера!
За съжаление са такива:( На тях им е ясно и си мислят, че и ние знам кое им е в главата...Sad
Аз чакам още епикриза... става 15:00 ч и на никой не ми пука, че ме чака път, става тъмно и т.н...
Както и да е - здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт