Аблация на сърцето - 6

• 86 596
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Да, благодаря, Стояне . оказа се, че застраховките са изтекли , ще направя нови. За съжаление, през последните години моят 90- килограмов ,185 сантиметров и 60- годишен мъж ( сега ще се нацупи) изпитва ужас от превозни средства, които не управлява той. Отказах резервацията за ферибота  Така , че болници ще има , но едва ли ще припарвам до тях по повод моя проблем . Вече знам какво да правя и какво ми действа. Писна ми от болници и кардиолози . 

# 121
  • София - Бургас
И аз само ровя и дебна за Флави:)
Чакаме добри новини...Simple Smile
Аз тези дни се чувствам перфектно...Simple Smile
И сърчице и настроение - всичко е 6!;)

# 122
И аз чакам Флави. Peace

Браво, Калейче! Heart Eyes

# 123
Калея, може наистина да си попаднала на точното хапче, дай боже!

# 124
  • София - Бургас
Девичка, даже се отпуснах - почти всяка вечер пия по чашка я бяло, червено вино или розенце:) Днес даже две 🍷🙈☀️

Танче, не знам дали е от бетаблока, но се чувствам перфектно - дори забравям за сърцето... много съм добре, а пия 1/2 хапченце сутрин и това е + селен + желязо!
Няма повече да закачам сърчицето - там всичко е наред, ще спра и бетаблокера в един момент... проблемът е от анемията + Хашимото ... това е, ще се излекувам и оттях - това да е проблемът;)
Слагам розовите очила и ще си гледам вече само цветно🍭

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 22:46 от kaleia

# 125
Здравейте, момичета и момчета! Най - накрая успях да се включа и май е време да разказвам Simple Smile. Благодаря ви за подкрепата, която ми оказвахте! Вече съм си в къщи, в Пловдив! Всичко мина успешно по думите на д-р Трайков. Откри ми допълнителния път и го изгори до основи :-0. Каза повече да не се притеснявам и смело да си живея живота. Останах много доволна от целия си престой в Токуда и от професионализма на д - р Трайков. Видях, че самата процедура не е хич страшна. Представях си го много по-зловещо. Важното е, че резултата е положителен. Много съм щастлива. че всичко мина успешно. Сега ми каза да пия само Аспирин протект за 30 дни.
Дано сърчицата ни на всички да са добре и да няма повече критични мигове с високи честоти!
Благодаря ви още веднъж за оказаната подкрепа!

# 126
Честито, Флавиbouquet
Здраве и спокойствие занапред! Hug
Радвай се на живота! Heart Eyes

# 127
  • София
Честито,Флави!Пожелавам ти за напред спокойствие и хармоничен ритъм Hug И,не ни забравяй,пиши от време на време как си,за да даваш кураж на нерешителните като мен Laughing

# 128
  • София - Бургас
Честито и от мен  Hug

# 129
Целувки и от мен !

# 130
 Здравейте, чета ви редовно. При мен няма нищо ново, минаха пет месеца от аблацияята, чувстам се добре.Надявам се и занапред да е така.Прегръщам ви.  Hug

# 131
Днес се навършват шест месеца от моята аблация. Много ми се искаше и аз като Пепка да пиша, че съм добре, но се събудих с дискомфорт, дано да са само екстрасистоли.

# 132
Танче, не ти се бъркам, но не ти ли идва много почивката вече?
Ако се върнеш към нормално ежедневие, може би няма да обръщаш толкова внимание. Hug

# 133
Честито flavi  Hug Добре дошла в клуба на аблираните  Laughing
При мен пък изминаха вече 7 месеца от аблацията и се чувствам прекрасно  Whistling Ех как си лети времето  newsm78

# 134
Девичка,почивката ми е творческа. Просто писане на разни скучни за повечето хора теми и " любими" за студентите.  но си права, че по-различния ми живот ми дава възможност да се взирам в себе си. Друго си е да се прибера в 8-9 скапана и да си дам сметка, че пак не ми остана време да стигна до магазина, за да си купя чорапогащник

Общи условия

Активация на акаунт