Аблация на сърцето - 6

• 88 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте по никое време. Пак съм в цивилизацията и имам нет.
 Калея, изненадваш ме. Наистина ли имаш усещания откъде точно претупва?  дано отмине по- бързо.

# 151
  • София - Бургас
Да, усещам го - в горната част на сърцето е, от дясно под брадичката... Не ми се е случвало до сега... Днес за първи път го усетх, но много осезаемо на няколко пъти - поне 6-7 пъти в различни часове на деня за по кратко време, около 5-6 претупвания по - особени!
Иначе си пия Беталог сутрин и съм ок мисля с него...Simple Smile Пт както го пия нямам екстрасистоли и излизане от ритъм!:)
Тео, дано да отмине:) Има логика... дано, дай Боже!:)

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 00:45 от kaleia

# 152
  • Пловдив
Калея, не се шашкай, нормални са тия неща след ЕФИ аз също ги получавах . Ще отминат с времето като се поуспокои сърчицето.  Hug    Прецени как ти действа бетаблокера предполагам са ти го изписали в болницата . Мен също ме изписаха с бетаблокер конкор-кор но след няколко дена прием ми подейства зле,   което наложи да се консултирам с моя кардиолог.  В последствие сменихме бетаблокера и до ден днешен си карам с него и се чувствам добре. Та в тоя ред на мисли, виж как ти действа бетакок защото може да ти го сменят ако не ти влияе добре. Ще ходиш ли на контролен преглед след месец в София ? При мен не беше задължителен но аз отидох. Искаха ми направен холтер. 

# 153
  • София - Бургас
Някой май не може да спи:D, като мен:) :*

# 154
Калейче, аз чак такава локализация не мога да направя. Grinning
Обаче е нещо много кратко, защото като си пипна пулса е нормален!
Или си въобразявам? Crazy

# 155
Както и да се успокояваме, нормалното състояние на човек е да не усеща работата на сърцето в покой . Имаме проблем , хубавото е, че не е фатален . Даже може да действа като профилактика на съдбоносни инциденти в смисъл, че си обръщаме внимание.

# 156
Честит Рожден Ден и на Lovexor! newsm38 newsm59

Да си жив и здрав, само любов и късмет да те спохождат! Много щастие и радост! baloni

# 157
  • София - Бургас
Lovexor newsm67

Честит празник със здраве и късмет!:) Heart Eyes

Аз все така и вчера и днес усетих камерните потупвания (поне такива мисля, че са - не съм никак сигурна, така си реших и така ги наричам Laughing) - 1 -2 -3 до 5 и спира! Притеснена съм, записах час за холтер на 13 май - да видим за какво става въпрос...Поне в София ще отидя с холтер!)
Как ми писна да ходя по тези поликлиники и кабинети, ако знаете... ;- Confused От началото на годината не съм се спряла - няма месец да не съм по лекари и това още продължава... Shocked Изтощена съм вече newsm45

# 158
Честит рожден ден, старче! Да удавиш мъката с няколко питиета с любимите хора!
Ще се справиш Калейче , много си предна още.

# 159
Честит рожден ден, старче! Да удавиш мъката с няколко питиета с любимите хора!
Ще се справиш Калейче , много си предна още.

Joy Joy Joy
Танче, много ме разсмиваш! Heart Eyes  bouquet

Калейче, май ще те пращаме на психолог? newsm78
Сърчицето ти е здраво, доказано е! Hug

# 160
Благодаря ви много за пожеланията   bouquet
Танче ще я удавя непременно  Laughing

# 161
Липсата на новини е добра новина, ама ако споделите нещо хубаво, никой няма да се разсърди.
Дева, надявам се да не се смееш на акъла ми .

# 162
Танче, Жорко има имен ден!  bouquet
Да ни е жив и здрав! Hug

Това е хубава новина! Heart Eyes

# 163
  • София - Бургас
Поздрави на Жорко, видях го във фейсчето Wink Да му е живо и здраво името!:)

# 164
Благодаря ви момичета   bouquet
Много празници много нещо, не мога да насмогна да отговарям  hahaha
Как са ви сърчицата ? Тупкат ли  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт