Аблация на сърцето - 6

• 86 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Първия опит завърши с крах. Де да знам защо. 3 дни не пуших, уж не ми се пушеше кой знае колко, ама наркоманията си е наркомания. Викам чакай да видя какво ще стане... Запалих, зави ми се свят, прилоша ми, прелупах сериозно и аз... Продължих да пуша.
Обещала съм си да ги спра преди да си дойде ММ. Той си идва след 2 месеца. Искам- не искам дотогава ще съм непушач.
Танче, ако имаш намерение да ги спираш, прочети "Не пуша вече", тя помага наистина.  Hug

# 556
Ух, четох я многократно при това. И аз ще кажа, че най-лесното нещо е да откажеш цигарите, правила съм го многократно за по 2-3 дни . Явно ми липсва желание. Имам и оправдание, дядо ми живя до 96 с 50-60 цигари дневно . Само че той не е преживявал аблации . Така че, Голдънче, хайде да се похвалим след месец , че сме здрави и перспективни непушачки . Ти имаш какво да спасяваш , очаквам първа да се справиш !

# 557
  • в джунглата
От момента в които разбрах че имам някакъв проблем със сърцето ги спрях от раз. Явно съм много   Winkстрахлива, и сега вече 5 год не пуша. 

Иначе си имам екстрасистолчета, попрескачам си и се черпя с магнезии и рибено масло. Чудя се дали да не посетя гастроентеролог, защото и малко храна да хапна веднага ми става тежко на стомаха и от там на сърцето. Ако в такъв момент се наведа за нещо веднага ще получа пристъп, даже мога да го пробвам пред лекар за доказателство.

# 558
Голдънче, аз чакам с друг опит да се похвалиш! preggo

Дънди, д-р Трайков първо това ме пита, дали получавам пристъп при навеждане.
Не е за гастро работата.
И аз мислех, че може да имам хиатална херния, но от сърцето е проблемът.

За цигарите, на мен също ми пречеха на сърцето, усещах си го и затова хич не бих се върнала към тях. Naughty

Хубав ден, девойки и младежи! Hug

Жорко, не стана ли една година?
Идвай да черпиш! Grinning

# 559
Дънди, то и аз съм страхлива, ама пуста наркомания е по- силна от страха...
Танче, ще!
Девичка, да ти кажа, странно ще е, ако сега се похваля... Магаре го няма от 2 месеца и половина и няма да го има още 2.  Mr. Green

# 560
Девичка не съм още  Party На днешната дата ме приеха в болницата и на 30 ме аблираха, а на 31 ме изписаха  Sunglasses

# 561
Значи утре  да чакаме тортата! Heart Eyes Grinning

Голдънче, ама ти може по модерния начин да правиш опити, даже и да го няма ТМ.
Защо му казваш Магаре? Sunglasses
Инат ли е? Wink

# 562
Девичка, така си му викам, хаха. Принципно, така или иначе трябва да го правим модерния начин, но ми трябва, да даде мат'рял  Mr. Green

# 563
  • София - Бургас
Ох, много сте забавни :*
радвам ви се:*
Останете със здраве и позитивни планове:*

# 564
  • София - Бургас
Бонбонкиии, как са сърчицата? Hug

Аз днес се качих на кантара - 47.5 кг ooooh!
С това безглутеново хранене си ходя все гладна (оплаквам се Blush) Crossing Arms Уж ям много повече, много по - често, обаче безглутеновото ядене си оказа ефект - за  няма и 1 месец без да искам съм свалила 3- 4 кг.  Blush Честно да си призная - не знам дали се оплаквам или се хваля Crazy, по - скоро клоня към оплакване, защото наистина ям, но не ми стига и скоро след това съм пак гладна - дори и в момента Flutter Но искам да споделя, че се чувствам много добре Heart Eyes
Пожелавам, на тези, които искат да свалят килограми - да го постигат с лекота и здраве Hug

# 565
Калейче, няма да се плашиш! Hug
Аз съм 47, свалих 5 кг от зимата, но с разделно хранене.
Обаче мен глутена не ме блазни. Хляб не консумирам от 6 години, тестените пък изобщо не ги забелязвам.

# 566
  • София - Бургас
Девичка, на мен пък ми е много трудно:(
Има един хляб в Лидъл - печеш си го вкъщи с подправки и чесън, и масло - мммм лелеее лигите ми текат Grinning  И пица как обичам, спагетки... ммм все вкусни нещица...Sad Да не говори за сладкото пък... Мама искаше даме почерпи кадаиф и толумби - егати изпитанието беше:( как обичаммммм....

# 567
На мама солетките! Ако се видим никакви прегръдки, ще ви счупя!

# 568
Калейче, яж шоколад! Heart EyesТой не съдържа глутен.

Танче, хайде, идвай си, да се видим! Hug

# 569
девичка, приети ми на лични тел си отново . Затрила съм го.

Общи условия

Активация на акаунт