Аблация на сърцето - 6

• 86 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз като ти говорех, не ми вярваше. Grinning
Но пък ЕФИ-то го потвърди! Hug

Танче, ти няма и да си идваш? Wink
Вече за постоянно ли си там?

# 541
Стояне, с разваляне на времето и аз усещам претупвания епизодично и за кратко, но нали се черпя с ритмонорм три пъти дневно, апарата не отчита .
Браво, Калейче!  Чакаме снимки от сватбата .
Девичка, много ми се иска да стана емигрант, но няма как да стане. Нали ЕС реши да ходим с памперс и бастун на работа . Ще се върна от 1-ви до 5-ти септември , но не искам пак да давам празни обещания . Големият син най-после се прежали , ще се жени след 10 години съвместно съжителство и дете. Много ми се иска да ти се обадя,но не знам дали ще остане време. После предстои още седмица в Гърция с приятели и без внуци . Вероятно от октомври ще съм на линия.
Преди време бях писала за колега-адвокат , който практикува на 97 години в прекрасно здраве . Почина преди седмица при злополука , не от болест. Дай Боже всекиму такава смърт !

# 542
Здравейте на всички! Отдавна не съм писала, но нямах време напоследък. Сега реших да ви видя. Радвам се, че сте добре.
Исках да питам дали някой след аблацията е получавал пристъпи? На мен ми се случиха 2 пъти, но бяха за кратко и много бързо сърчицето влезе в ритъм. но това ме навява на въпросът дали е била успешна моята аблация. Уж д-р Трайков каза, че всичко е успешно, но защо получих тези пристъпи тогава. Надявам се да е било само това и се моля да няма други.

# 543
Здравей Флави! Hug
Колко дълги пристъпи?
И какво чувстваше?
Защото и аз съм имала притупвания, в началото, за секунди, но съвсем не беше като пристъпите преди.

# 544
Здрасти Флави, д-р трайков на мен ми каза, че дори и да се случи една година след аблацията, не значело , че тя е неуспешна .

# 545
Ми пристъпите бяха кратки за 20 - 30секунди максимум. Чувствах същото както и преди аблацията, но това, което е хубаво, е че самостоятелно си влезнах в ритъм. Наистина ли докторът е казал, че е нормално за период от 1 година. На мен като му звъннах не ми каза такова нещо. Каза, че трябва да се запише на кардиограма и да се види какво е, но мисли, че аблацията е била успушна. Не знам, много се чудя дали наистина е била такава или ще продължавам с " мъчението" ми Sad
Вие как се чувствате след аблацията, имате ли някакви проявления?

# 546
  • София - Бургас
Да, имаме Cry!
И аз тези дни сутрин още като стана и излизам за секунди от ритъм, вечер понякога също...Хубавото е, че както казваш - само и бързо влиза в ритъм:) Но се слчва...за жалост... Blush

# 547
Момичета, сигурни ли сте, че това е излизане от ритъм?

# 548
  • в джунглата
Момичета, сигурни ли сте, че това е излизане от ритъм?

И аз това питам, щом е за секунди дали не са просто екстрасистоли?

Вече не знам среща ли се в форума "аблиран" без рецидив  Sad ?
 Зашото получаването на пристъпи, след като е отстранено проблемното звено за мен си е рецидив, а пък докторите да говорят каквото си искат за успешни  аблации в 90% от случаите .

# 549
Калейче, ти къде се буташ? Grinning
Твоето сърце е здраво, нищо, че си тупка по-емоционално. Hug

За себе си мога да кажа, че нито екстрасистулите, нито притупванията имат нещо общо с пристъпите преди аблацията.
За другите не знам как е.
Да не говорим, че вече и екстрасистули нямам.
Нормално е известно време сърцето да реагира на интервенцията, важното е да отшумяват нещата. Peace

# 550
  • в джунглата
Браво DeVa, дай Боже и за напред да си така  Hug

# 551
Благодаря, дънди! Hug

Ти как си?

# 552
Прелупвам си от време на време, ама хич не му обръщам внимание. Сърцето ми е здраво, прелупванията са от друго. Сега съм нарочила цигарите и скоро ще правя втори опит за спиране.

П.п. Голдънчето съм, ама под прикритие...

# 553
Присъединявам се към мнението на Дева . И аз се чуствам добре. Имаше два-три дни, когато се влоши времето, в които усещах претупвания . Обаче покрай мен здравите имаха същите усещания, а и апаратът показваше нормален, равномерен пулс . Имам две излизания от ритъм след аблацията след натоварване преди 3 месеца. Влязох с допълнителна таблетка ритмонорм . Но разликата преди и след аблацията е огромна . Ще напомня на скептиците, че през ден, за много часове излизах от ритъм миналата година по това време. Нито за момент не съжалила за решението си да се подложа на аблация.
Голдън, разкажи за първия опит!

# 554
Абе Голдънче! Heart Eyes
Тъкмо се чудех коя е тази нова звезда? Joy

Танче, много се радвам за теб! Hug
Аз също не съжалявам за секунда за аблацията!
Господ здраве да им дава на нашите доктори  bouquet, Трайков и Марчов, благодарение на тях и новите технологии вече не си спомням за спешното!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт