Аблация на сърцето - 6

• 86 482
  • 738
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Рядко пиша, но ви чета редовно. Въздържам се от коментари за да не звуча злъчно напротив аз съм супер позитивен човек  Hug   bouquet Но просто тук понякога не ме разбират правилно, за което се извинявам предварително  Crazy
На всички пожелавам да нямате проблеми, повярвайте след аблация живот има и то голям.
Момичета и момчета пийте яжте и си носете новите дрехи, аз си реших проблема пътувам яко из цяла България. Водя децата из 100 те национални исторически обекти - по тоя повод ходя на гости ако някой ме покани  Mr. Green не отказвам за кафе.
Случвало ми се е да ми стане лошо докато шофирам, често получавам възпаления на перикарда понеже там е най слабото ми място. Но решавам да стана и продължа напред, не казвам че е лесно, ама не мислете най лошото моля ви се. Радвайте се на живота колкото ни е даден толкова  Hug   bouquet
По въпроса за килата слончето тежи деца точно 100 килца, вземете ми ги ако можете  hahaha

# 526
Здравейте ! И аз съм добре, но рядко пиша понеше съм навън от 7 до 22ч. Сутрин съм на изпити в университета, а следобед на работа и грам не ми остава време да седна на компютъра  Cry
Гушкам ви всички  Hug

# 527
  • в джунглата
И аз съм добре, щом работя по 16ч  на ден  Simple Smile В момента е много натоварено по морето, но още най-много 2 седмици и ще  се нормализират нещата.
 Някои ще мислят за почивки есента, а други като мен тръгват по доктори и евентуално аблация. Обмисляхме да ходим да Австрия октомври, но сега след продължителния пристъп които имах и нощта в реанимация  ме е страх да мръдна.
  Как се процедира ако се случи в чужбина - Здравна карта или може и мед.застраховка? Във всяка една болница ли може да отида, всички ли работят  мед .застраховки?

# 528
чета ви редовно за себе си какво да кажа страх ослушвам се като гърмян заек виене на свят треперя страх ме е да излизам по далеч от парка до блока сърцето се засилва да блъска и така уж говоря с психолог ама....
Усмихнат ден не пожелавам на никой кошмара  вкойто живея луда работа

# 529
  • София - Бургас
Lady75 Heart Eyes ама много добре изглеждаш на снимките - нищо общо с това, което описваш, дори напротив Wink

# 530
Дънди, състоянията ни се приемат за спешни и никой нищо не ти иска . Аз си правя застраховки при пътуванията , но с мисъл за други случки.

# 531
Добро утро!
Аз съм си добре, онзи ден пусках контрола на хормоните, ТСХ е паднал на 2.2, а ТАТ е паднал от 1010 на 730. Само от безглутеновия режим. Ходих на ендо, изписа ми селен и хром и сега съм сигурна, че с режима и добавките ще я оправя жлезата. Гуш на всички и хубав ден!

# 532
  • София - Бургас
Голденче, много висок ТАТ, ама браво - много е и паднал...супер:) От кога не консумираш гултен?
И аз скоро ще пусна нови ТАТ и МАт да проследя нивата, но не ям гултен от скоро - половин месец, но ще изчакам и още половин де...дано да има ефект и при мен поне мъничко за 1 месец би трябвало да се повлияе Praynig
А млечни консумираш ли? Четох, че съдържат лактоза, която също пречи на жлезата и качва съответн онивата на ТАТ и МАТ (аз обаче много обичам млечни продукти и не смятам, че ще мога да се откажа и от тях:)) Надявам се само със стоп на гултена да излекувам и аз жлезата:) Praynig Hug

# 533
На снимките всички изглеждаме добре каква снимка да сложа когато треперя и гълтам хапчета ли...от 5 дни съм с 37.3 атаки на паника болки кръст корем яйчници ръце крака вече какво ли не си вкарах в главата за болести треперя оглеждам се страх ме е сама в нас с детенце изобщо един ад ...сега си мисля да не да имам диабет да не говорим че и сърчицето започва да блъска по бързо

# 534
Калейче, 7 месеца вече, хаха. Млечните нямам намерение да ги спирам и без това спрях нес кафето, минах на еспресо, ограничих сладкото, спрях глутена, те само едните млечни ми останаха, хаха.

# 535
Как сте, група?
Благодаря на Калея, ако имате нужда от организатор за пътувания, обадете й се. Перфектна е!

# 536
  • София - Бургас
Е, Танче:) Благодаря ти:*
Заспивам с усмивка:) за теб - :*
Перфектна си ти - с перфектно отношение, и перфектен сватбен подарък (hug)Simple Smile))
Много съм щастлива, че се срещнахме ( със всички вас, макар и задочно ), радвам се, че ви има:*
 Е, с някои и лично - Девичка имаше честта да и порева на рамото Grinning (sorry bonbonka) :*

# 537
Sulls, как си?
Убедена съм, че всички други са добре, такава пасивност няма друго обяснение .

# 538
И аз така и го обяснявам Таня, щом не пишем значи сме добре, аз поне не мога да се оплача апарата за кръвно от време на време показва по аритмия (по една две на ден ама за малко време по няколко минути траят) преминават без лекарства и за това мисля, че не е притеснително положението.

# 539
  • София - Бургас
Аз съм вече убедена, че сърчицето ми е здраво:) Все по - често среща Хашимотки със както те се изразяват "зверско сърцебиене", дори отчитат бодежи, стягане и т.н... Пият магнезии и казват, че много помага, пристъпите на сърцебиене изчезват. Аз все още не съм включила тази добавка, но имам намерение...Simple Smile може би наесен...Simple Smile
В неделя съм на свТба, братчето на моята половинка се жени:Р Ще видим това сърчице колко хорца ще ми позволи да тропна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт