Аблация на сърцето - 6

• 86 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Калейче, и аз като тебе трябва да бягам от определени храни заради захарта. И да се храня три пъти на ден. / сега по мн мъничко по-често хапвам/ . Трудно е , особено през лятото, защото имаме мн гости в този сезон, а аз обичам да ги глезя с манжи и кръчми .
И аз усещам на моменти по-ускорен пулс, но рядко улавям над 80.
Здрасти на новото другарче! ( момченце или момиченце? /

# 511
Здравейте група! Simple Smile
Ето още едно (надявам се полезно) материалче:
http://www.btv.bg/video/shows/duhat-na-zdraveto/videos/koi-sa-pr … oto-lechenie.html

Единия участник е добре познатия ви д-р Трайков, а другия доктор е този който ми имплантира пейса и сега ме наблюдава (д-р Йовев от болница Света Екатерина)...
Полезно е да се гледа клипчето, което е още от Юни 2013 г.

Приятна и спокойна вечер пожелавам!   bouquet

Дани

# 512
Привет, sulls, какво чувстваше преди аблацията?

Дани, благодаря за клиповете!  bouquet

Калейче, добре е дъщеричката, стяга се за морето. Heart Eyes За режима, ще свикнеш, сигурна съм. Hug

Танче, с най-добри чувства ти го казвам за цигарите. Не мога да ти налагам мнение.

Скрит текст:
Но сега съм съпричастна с мой много близък човек, на 63, в понеделник беше в Токуда, сега в неделя ще влиза за втори път, дано да е за последно.
Преди 3 седмици му правиха коронарография в Пълмед и му поставиха 2 стента, обаче се оказало, че му са запушени главни съдове за левия крак и то толкова много, че докторът му казал, че има риск от ампутация! Shocked И понеже те не могат да се справят, го насочили към Токуда.
Там му отпушили, след 5 часова процедура, вените до коляното, сега ще мъчат надолу.
Човекът е активен, работи, слаб е, няма диабет, но...пуши.
Предупредили са го да спира, защото нищо не можа да гарантира образуването на нови плаки, ако не си промени начина на живот.

# 513
# 514
# 515
Привет, бях много притеснена Wink приеха ме сутринта и в един вече бях на масата. Продължи около два часа и малко, получих спонтанна тахикардията , което затруднява процедурата, тъй като пристъпът трябва да е индуциран. После ми се отвори раната понеже не седях мирна. Като цяло процедурата не е от най-приятните.

# 516
  • София - Бургас
sulls,
честито:) Важен е крайният резултат, неприятното мина и вече си здрава!
Само хубави и приятни емоции оттук нататък:)

# 517
И от мен честито на sulls ! Пожелавам да е успешна аблацията  ,другото е зад гърба ти.
Девичка, знам че не си мрънкало, което налага силово мнението си, затова и ти благодарих по- горе.
ПП някой спортува ли? Аз да споделя-всеки ден плувам, учейки внука да го прави . / малкият вече е рибка /Засега нямам никакви проблеми и това ми дава такъв тонус .

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 10:00 от Tanya Radeva

# 518
Здравейте, и аз да ви драсна. Отказах се от аблацията в Италия, ще си я правя в Бъглария, че другото е много главоболия. Ще избера Сити клиник (Иво Петров) или Трайков ...
Само, че нямам представа кога ще стане това, имам ниско TSH и искам да отида на ендокринолог, но сега е отпускарски период. А контролирайки яденето вечер успявам да контролирам пристъпите, за сега съм спокоен.

Иначе си спортувам горе долу, карам колело сутрин, вечер. Голям мор е в тази жега, но без спорт не бива с нашите заседнали професии на днешното време...

Sulls, оттук насетне безаварийно ти желая! Какво точно изпитваше преди да бъдеш аблирана, от какво се оплакваше? Как си сега? Дадохда ли ти рпеди аблацията да пиеш кръворазреждащо за месец?

# 519
Turntablesm,, преди време писах за мой приятел с направена противопоказна аблация в Сити Клиник . Не е редно да оплювам никой, но е добре да видиш първо щитовидната жлеза. При проблеми с нея, се лекува първо тя.

# 520
Няколко дена никой нищо не пише  newsm78. Надявам се всички сте добре през жегите.

# 521
Стояне, ти ме изпревари! Grinning
И аз щях да питам къде изчезна народът? Wink

# 522
  • София - Бургас
Simple Smile И аз само дебна форума дали някой пише да чета Simple Smile Не пиша, защото тези дни е лудница, имаме много работа и нямам време за отклонения, но е нормално - сезон е, освен това е и август месец... често имам дни, когато дори нямам време дори да похапна... ама по - добре де ( то няма какво да се яде навън и да се купи, за хора каро мен, които не ядат гултен, освен някое мляко :Р;) Трудно е, защото този тип хранене изисква почти изцяло домашно приготвяне на храната. Но  все още успявам да се храня без гултен, свиквам...Simple Smile Дори си намерих заведение, където много ме глезят - специално ми приготвят скаридки и калмарки с царевично брашно и разни други такива панировчици Simple Smile)))
Успях да отидя на дерматолог за косопда - предписаха ми 1000 мазила Grinning но спазвам стриктно схемата и може би дори вече чувствам подобрение (дано не си внушавам)Simple Smile
Аз лично се чувствам много добре, обичам жегите Grinning  Понякога претупвам, ама за няколко секунди - бързо се нормализират нещата:)
Целувки:*

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 19:58 от kaleia

# 523
Калейче! Heart Eyes
Щях да ти пиша нещо за косопада, но щом са ти изписали толкова неща, няма смисъл.

Жегите и на мен не ми пречат, много съм си добре! Grinning

# 524
Калейче,ако не бях видяла снимката ти, щях да си помисля , че си 80 кг . Тези дни нямам апетит, но след твоето изказване, отивам да хапна скариди и калмарки и други КИ-та.
И аз съм добре в жегите, но в обедните  часове съм на климатик.

Общи условия

Активация на акаунт