Аблация на сърцето - 6

• 86 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Отслабвам, Девичка.. Трудно, бавно, ама отслабвам! Благодаря!  Hug

# 496
  • в джунглата
Здравеите, първата ми двучасова криза с пулс 160 е вече факт. Вечерта прекарах в интензивното и сега още не ме изписват от болницата заради бумащини. На есен живот и здраве ще съм първа кипра за ЕФИ. Смятам да проуча нещата за Стара Загора при д-р Протич, така че  ако някой има информоция нека да сподели.

# 497
Дънди, не се шашкай!
Важното е, че има решение. Peace
Пепка е запозната със Стара Загоря, нейната аблация беше там.

Странно, че са те задържали в болницата.
Аз съм била много пъти с над 200, но като влезна в ритъм, си тръгвам, даже на работа отивам.

# 498
Така да кажа още нещо от два месеца работя с психолог по скайп не съм много редовна но паническо разстройство паник атаки страх депресия мен ме е страх да излзиам навън да седя сама в къщо все ми се вие свят става ми лошо възможно ли е всичко да е от паник разтройството то е дълго да разакаж всичко за мен е един ад в който съм от около 10 години

# 499
Мила Лейди, върни се и намери къде съм ти писала, още в началото, че според мен всичко ти е от паник атаките.
Не че ще ти помогна, но там трябва да насочиш вниманието си и да търсиш решение на проблема.
Дори ти казах аз как се отървах от тях, моите не бяха в такава форма, но все пак знам за какво става дума.

# 500
  • в джунглата
И аз не очаквах да ме държат 24ч , но мисля че за да изтеглят пари от здравната каса те приемат в отделението по някаква клинична пътека.
Сега вече като съм си в къщи се усетих, че ме изписаха без да ми дадат кардиограмата от пристъпа.  А за да отида в София на преглед  е хубаво да я имам, нали?  newsm78

# 501
Даже е задължително. Peace
На мен ми даваха кардиограма от пристъпа и после друга, след като съм влезнала в ритъм.
+ абмулаторен лист.
Така си бях събрала всички документи от спешното и Танчето ги предаде на д-р Трайков да ги разгледа.

# 502
Как сте Лейди,Дънди?
Голдънче, правилно отслабваш бавно . Стискайте ми палци, аз от утре започвам за първи път в живота  си доброволен режим на хранене . Ако бях на работа никакъв проблем - 10 кафета ,кутия цигари и стрес и съм стройна фиданка за месец . Сега ще опитам по-здравословен начин.

# 503
О, Танче, спри тези цигари. Tired
Най-рисковия фактор за запушени артерии.

# 504
Благодаря ти Девичка ! Много си мила, но най-големият ми успех от 30 години е, че от много силни минах на най-слабите цигари , т.нар. планински въздух. Иначе като всеки зависим от никотина съм наясно с последиците . Както е тръгнало, нашето поколение ще е последното , изчезнало с цигара в ръка .

# 505
Добър вечер  bouquet
Ето нещо интересно - и за тези, които вече са били при д-р Трайков, и за тези на които им предстои:

https://www.youtube.com/watch?v=VrSxVqDT-Fc

Как сте генерално? При мен нещата малко се поуспокоиха, но да видим с новата порция горещини какво ще изкочи... Simple Smile

Спокойна и ритмична вечер и нощ на всички! tv

# 506
  • в джунглата
Аз от време на време претупквам, но иначе съм добре. Единствено  ме е страх да се наведа, направо изпитвам ужас, че пак ще излезна извън ритъм дори и при минимално навеждане. Всичките ми пристъпи са започвали с навеждане. 

danielche88 благодаря за клипчето. Записах си час за д-р Траиков и ми дадоха чак за 28 октомври. Смятам да отида при него и при д-р Протич и тогава да си избера къде ще е аблацията.  Дано и Пепка се включи с информация за Стара Загора.  Сега вече Ви разбирам напълно, като казвате че всичко трябва да се пробва за решаване на проблема - само с хапчета не става.
  Единствено ме притеснява че като бях в болницата,  останах с впечатление че докторите не бяха  с добро впечатление за този метод. Казаха че при тях идват доста вече аблирани пациенти. Дори една докторка ми каза, че въобще не било безопасен метод, и по добре така да си карам  Sad

# 507
Дънди, Ако така разсъждаваха всички лекари,науката щеше да е на ниво 17- ти век
Хубаво е, че има и решителни , отворени за новостите.

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 14:05 от Tanya Radeva

# 508
  • София - Бургас
Ох, Танче - много е трудно Flutter
Аз се опитвам да не ям гултен и успявам де - вече 10 - ина дни не консумирам, но изкушенията са навсякъде  EmbarassedТрудно е, защото този начин на хранене е обвързан със самостоятелно приготвяне на храна. По заведения - абсурд, почти няма какво да ми предложат, освен салата:)
Не знам какво си решила, но е за добро - с малко повече воля се получават нещата Peace

Браво, Дънди! Hug Така се прави - отсяваш 2-3 мнение, оглеждаш обстановката, придобиваш лични впечатления и правиш правилен избор Peace
Девичка, как е дъщеричката?

А и да спомена, че вчера ходих при личния лекар и си чувствах пулса ускорен. Той ме преслуша и казва - не, нормален е - ок си Thinking Казвам как по - ускорен е, чувствам го (не извън ритъм, но все едно като похапнем повечко и тупка по - силно), той обаче каза - нищо ти няма ок е, нормален е пулсът Blush
Та си мисля, дали пък не си въобразяваме някой път, или не че е въображение, то го усещаме, но може би прекалено много се вглеждаме в това, а и дори малко по - учестен да е - явно е нормално Thinking

# 509
Здравейте, аз също се включих в клуба на аблираните от др. Трайков. Аблацията ми беше преди два дни, засега се чувствам ОК, надявам се да е успешна, че ме поизмъчиха малко. Оказа се, че при мен няма доп.връзка, а тахикардията е фокална. Иначе док. Според мен е професионалист -рови, ръчка, бута и т.н докат не откри проблема:)

Общи условия

Активация на акаунт