Аблация на сърцето - 6

• 86 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ето ме и мен отидах аз на специалист след 6 месеца чакане казаха ми няма нищо лошо на холтера не знаят какво е да си пия бетаблокера и ако ми става така да тичам бързо в бърза помощ.....и сега накъде е как цял живот да пия бетаблокер

# 481
О, Лейдиbouquet
Ти се завърна! Hug
Хубаво е, че ти няма нищо.
Значи сърчицето е здраво! Heart Eyes

# 482
  • София - Бургас
Лейди, привет!
Ти изследва ли хормони? И не само - дори да са в норма - Тат и Мат (задължително) те показват дали има автоимунно заболяване, което води до сърцебиене!
Направи Тат и Мат - за теое успокоение;)

# 483
И аз щях да питам за същото, Калейче. Peace
Ето при теб, при Голдън, как по други причини е сърцебиенето.

# 484
Лейди, бетаблокера нормализира и кръвно. Половината от моите млади приятели имат нестабилно кръвно и пият нещо за него, не е болка за умиралка.
Днес си купих нови плавници и плувах до припадък да ги изпробвам. Надявам се да не ме накажат за поредното ми безразсъдство.

# 485
за бета блокера се намесвам и аз при последния преглед при кардиолог питах до кога ще пия конкор отговорът беше - може би до живот  newsm78 #Cussing out

# 486
Стояне, как си ?

# 487
Благодаря добре съм Taня,
 не мога да се оплача вчера и днес почти по цял ден съм на открито - работата го налага и не мога да се оплача. Кръвното от време на време скача и пулса отива на 86-90, но бързо го свалям c половин Mikardis.

# 488
Здравейте и от мен хора!   bouquet
Върнах се снощи от морето...и веднага адски проблеми в тази жега...не знам какво ми става, но почти постоянно имам аритмия...много ми претупква сърцето и тази нощ почти не спах. Друго си беше на моренцето, особено като повее морския бриз...тук в София е ад или поне аз така го усещам....направо почти ми е непоносимо. Днес цял ден съм на климатик в къщи, но като че ли и това не помага особено....и кръвното ми нон-стоп е много ниско. Хич не ми се иска пак да ходя по доктори и кабинети....но знам ли.
Очевидно тези високи градуси хич не ми понасят Embarassed

# 489
Радвам се, Стояне ! Явно всички укрепваме с времето .
Дани, ще се адаптираш , и на напълно здравите им е тежко в това време. Ама все пак лятото си е най-хубавия сезон.
Хубава вечер на всички, аз отивам да поплувам преди залеза.

# 490
какво е това тат и мат аз не мога сама да казвам какво искам ....не знам от един холтер как решиха ч е здраво сърчицето но....

# 491
  • София - Бургас
Лейди,
Възможна причина за сърцебиенето е нарушение на работата на щитовидната жлеза. Дори нормално е когато отидеш на кардиолог и кардиолог първо да те изпрати да направиш тези изследвания, най - малко питат дали имаш проблем с жлезата, защто тя води до този проблем. За да разбереш дали жлезата функционира добре се правят хорманални изследвания - FT3, FT4, TSH - това са все хормони! Ако стойността на изследването на кой да е хормон не е в граница - значи има проблем. Дори и хормоните да са в граница, се изследват заедно с тях и антитела - това са ТАТ и МАТ - те също показват наличието на автоимунно заболяване, и антитела, които атакуват жлезата и я унищожават!
За това според мен, е добре да изследваш тези хормони. Може и частно - сама да ги заявиш в някоя лаборатория - лекар не ти трябва. Те ти дават референтни стойности, които само ще си разгледаш и вече, ако има провбем - тогава ендокринолог. Дори и да няма нищо, според мен е добре да ги изследваш, най - малкото за да изключиш тази възможност като проблем причиняващ сърцебиене!

# 492
Калейче, хубаво си го обяснила, но тя не е в БГ и едва ли ще може сама да си назначи хормони.

# 493
Здравейте, сладури!   bouquet
Калейче, свиква се без глутен- не е страшно.
Лейди, на психическа основа?
Гуш на всички и приятна вечер!  Hug

# 494
Голдънче, много хубави снимки видях! Heart Eyes
Отслабнала си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт