Аблация на сърцето - 6

• 86 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Браво, Танче! Само такива неща искам да чета! Hug Hug Hug

# 466
Какво стана с холтера на Лейди? Thinking
Нали за юли имаше час?

# 467
Тя отдавна не е писала в темата между другото  Tired Къде се загуби ?  newsm78

# 468
Не знам, Жорко.
Само във ФБ я виждам.

# 469
  • София - Бургас
Дааа, във фейса е редовна - да я изклюкаря и аз Grinning

# 470
Как си Калейче ?

# 471
  • София - Бургас
Танчеее Hug

Ами добре съм, малко притеснена с един косопад, който не спира и не спира Sad и вече 2 - ри месец и постригвах и клепам едни маски и правя какво ли не, ама ефект няма Cry Не знам даже как все още имам някаква коса, не си въобразявам - много пада, особено като я измия и се теглят кичури - страшно е Cry

Преди малко сърчицето претупа за около минута, ама аз там не се притеснявам - знам, че е здраво. Всичко е това хашимото сега и коса и съце и какво ли не...що за гадост нова ми се струпва...все опасни неща, баш хормани и жлези да не са наред, и то след сърце Cry

Съжалявам, за негативизма, ама много ми тежи вече всичко това.... Crossing Arms

Иначе съм добре, въпреки всичко чувствам се здравичка...е, писна ми да ходя по кабинети и доктори, ама няма начин, пак ще се ходи... Настроена съм да спечеля войната  Laughing Peace Praynig дай Боже PraynigWhistling

# 472
Калейче, дръж се! Hug Hug Hug

Ето ги нашите доктори, тримата заедно!   bouquet

Скрит текст:

Да са живи и здрави, аз лично съм много благодарна и се радвам, че забравих проблемите. Peace

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 18:50 от DeVa®

# 473
Калейче, съжалявам скъпа. Моята перушина винаги е падала и може би не мога да преценя колко сериозен е проблема. Нямам и идея кой би могъл да ти помогне, а и да открие причината ... Предполагам трябва да се тръгне с някакви витамини, нали красотата идвала отвътре .
А на войната края се вижда .

# 474
Калейче, за моя косопад преди години ходих на дерматолог.

Тя ми изписа витамини за подхранване на кожата.
Каза, че подхранването трябва да започне отвътре, а косата е придатък на кожата.
Ако искаш, купи си ги, аз с тях си реших проблема.
Едните бяха Дермабион, а другите Триовит.
Триовит съдържа и селен, на теб нали ти трябва за ЩЖ.

И друго да ти кажа.
След този проблем спрях да си купувам скъпи и прехвалени шампоани, особено такива, които се водят за изтощена коса. Това пък ми го каза фризьорката. Че изтощавали допълнително, защото съдържат вещества, които форсират за кратко, а после става по-зле.
Сега ползвам най-обикновени български шампоани по 2 лв. и нямам проблеми.

# 475
  • София - Бургас
Благодаря ви момичета  bouquet
Аз също мажа три вида витамини - правя маски + канела. Канелата уж действала добре против косопад, но да видим. За сега няма ефект. Аз задължително ще трябва да включа някакъв шампоан против косопад, поне за 3 -6 м. (иначе и аз не давам много пари за този вид козментика - до 5 -6 лева макс, но сега ще трябва нещо по - качествено поне за известно време...)
А и мисля да отидя и на лекар и ендокринолог и дерматолог! Колкото и да не ми се ходи - няма начин! Трябва! Heart Eyes

Тези дни ми е малко тежичко на сърчицето, в смисъл претупква, запъхтявам се, уморявам се - но като чета из нета и вече от това, което знам  - заради Хашимотото ще е Crossing Arms

Сега започвам ново начинание - ще спирам гултена, който е много вреден и го отричат. Особено за ЩЗ въобще не трябва да се поема...Мисия невъзможно ми се струва - много обичам панета, пици, спагети...Хляб не ям много, мога без него, ама другите неща Sad офф не знам дали ще се справя, но ще опитам поне Peace

# 476
Здравейте ! Как си ве отразяват горещините ? И на мен ми претупква сърчицето и го усещам, че и на него не му харесва това време  Laughing

# 477
  • София - Бургас
Абе не му харесва, ама на мойто от студа по - се мръщи Laughing
В студеното време се свивам, стягам се и отределено дискомфорта е осезаемо по - голям!

# 478
 И на мен студа ми пречи, топлото не.

# 479
Плашех се и аз от топлото, но всичко е наред . Само безсъние  ме мъчи. Спя по 4-5 часа в денонощието, въпреки че малчо е с мен цяло лято и се изморявам много. Смятам към края на август да започна много бавно да спирам Ритмонорма и каквото сабя покаже, дано успея да посрещна първата година без него.

Общи условия

Активация на акаунт