Аблация на сърцето - 6

• 86 484
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Браво, Танче! Hug
Казах аз, че всичко е в главите ни, ще се съгласиш най-накрая с мен! Grinning
Сърчицето ти е здраво!  bouquet

Жорко, стана ли една година от твоята аблация?
Поморие и на мен не ми хареса. Преди години беше много хубаво, но сега е претрупано от хотели.

Дани, приятно море на теб! Hug Много слънце и прекрасно настроение!

# 451
Жорко , важното е че си топнал дупе в морето и че сърчицето е добре. Ама много кратка ваканцията ...

# 452
Мерси на всички за пожеланията Simple Smile
Утре много рано сутринта тръгваме....
надявам се мотора да слуша до колкото му е възможно, а аз се опитвам да ингорирам разните там болки или спазми, екстрасистолите са спорадични засега...видяха ми пейса онзи ден, всичко работи нормално, после и на ехокардиографията показва всичко да е наред, останалото очевидно е дискомфорт породен от това дето е в главите ни Simple Smile... и ежедневното напрежение. Логично е сега на почивката да нямам проблеми и от този род....
Танче и на мен понякога пулса ми отива до 90, но винаги съм в синусов ритъм....а отива до тези стойности защото върша нещо физически...имам чувството, че като се движа някак си ми е по-добре....

А за морето и Поморие...последно там съм била на почивка 2006 г. После почти винаги на Приморско.
Преди Поморие беше по-романтично курортче и с някак си по-чиста вода....сега не знам как е.
Приморско е ок със северния си плаж и най-вече плажа на Перла (където е бившата резиденция на бай Тошо). Плажа е просто супер - чист, не много пренаселен, водата много чиста, топла и спокойна (там вълнение почти няма), а горичката зад плажа предлага чудесно място за паркиране на сянка и хлад Simple Smile
Били сме и на Созопол - уникално място, но плажовете не са ок.
И тази година за първи път ще пробваме Несебър за пълната почивка от 10 дена, преди сме били само на плаж за 1 ден и разходки по стария град, но мястото много ми харесва :–)
Искам и да направя сравнение с курорта Порто Карас, където бяхме през м.Май и да видим кой ще спечели съревнованието Simple Smile

Хубав ден и прегръдки на всички  Hug
да продължава лятното настроение и никакви сърдечно отклонения!  1swing smile3549 smile3548

# 453
Дева, на 31 август ми беше аблацията миналата година, още малко  Peace
Танче, трябват ми финанси, че ще си копувам кола и ограничих малко морето, но по-добре така отколкото без нищо  Wink
danielche88, винаги досега съм ходил в Приморско и Китен, и реших да разнообразя малко с Поморие, но честно казано съжалявам, че го направих. Много бетон, мръсна плажна ивица и вода, а вечер след 10ч. не можеш да видиш жива душа по улиците  Shocked
Добре, че с яденето нямахме проблем, че това е най-важната част  Laughing Всяка вечер ходихме в ресторанта на едни симпатяги, които участваха в Биг Брадър Фемили преди доста години и направо нямам думи от вкусното ядене, което ни сервираха там  newsm64
А иначе за любим курорт си ми остава Китен, това е едно превъзходно място, има всичко каквото си поискаш и двете плажни ивици са страхотни  Heart Eyes

# 454
Жорко, и аз съм очарована от Китен! Heart Eyes
Особено пък като го сравних с Поморие, Китен е толкова топъл и цветен, с чисти плажове, за сметка на мръсния и презастроен Поморие.

# 455
  • София
Любими са ми Китен и Несебър Simple Smile

# 456
Слънчев бряг беше фантастичен преди години с невероятен плаж. Жалко , че се превърна в град.
Жорко, браво, разумно и практично момче си. Ще чакаме въртящата топка да се смени с МПС !

# 457
Привет на всички,
Преди малко гледах предаването комбина по НОВА ТВ, имаше доста интересен материал за момче излязло от ритъм и паник атаките след това имаше и коментар на лекари ( на мен ми беше интересно и полезно) предполагам, че може да се гледа на запис на нова PLAY.
Пожелавам на всички ритъмни и весели отпуски и почивки.

# 458
Мерси Стоянчо, сега ще върна предаването 1 час назад и ще погледам  bowuu

# 459
Не успях да направя комбина с нова тв. Ако ви се пише , дайте нещо интересно.

# 460
http://play.novatv.bg/programi/kombina
Това е предаването Таня 

# 461
  • София
Гледам предаването в момента и аз

# 462
И аз ще гледам. Grinning

# 463
Как я махате тази реклама?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Колкото пъти превъртам, все ми се включва тази гадост! Close

# 464
Не успях , но благодаря .
Аз съм на плаж всеки ден от 10-13 и от 19-21 часа. Като поолекне времето ще ходя и в други часове. Нямам никакви проблеми, което ме прави безкрайно щастлива .

Общи условия

Активация на акаунт