Аблация на сърцето - 6

• 86 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София - Бургас
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 21:18 от kaleia

# 571
Какво си трила, Калейче? Rolling Eyes

Танче, сега ще ти пиша тел. Peace

# 572
Какво си трила, Калейче? Rolling Eyes

+1  Rolling Eyes  Hug

# 573
  • София
http://www.blitz.bg/article/42415
Ето го отново нашият любим д-р Трайков Simple Smile

# 574
http://www.blitz.bg/article/42415
Ето го отново нашият любим д-р Трайков Simple Smile

Пак да кажа, Господ здраве да му дава!  bouquet
Всеки ден му благодаря! Peace

# 575
  • София
Много ти се радвам,Дева! Laughing

# 576
Много ти се радвам,Дева! Laughing

Hug Hug Hug

Уж си споделих твоя линк, пък на мен ми излезе различно от твоята публикация. Crazy

# 577
  • София - Бургас
ох:))) срам:)
писах, писах, писах - постнах, а то било за другата тема Хашимотската Grinning
Поръчах си магнезии - скоро го въвеждам, да видим. Казват сърцебиенето спирало и се отразява много добре на сърчицето - да видим, дано:*

# 578
Бе аз откога пиша за магнезия, ама не ме четете явно. Mr. Green
Успокоих се поне, че не ти се е случило нещо. Hug

# 579
  • София - Бургас
Девичка Heart Eyes права си, помня ти се мажеш с кремче:)
Аз ще приемам таблетки - да видим:) Поръчах ги от IHERB чакам да пристигнат и ги започвам:)

Танче, ти днес имаш събитие Thinking или скоро, тези дни? Heart Eyes
Весело изкарване и чакаме да не заредиш с хубави, позитивни и изключително весели емоции... Heart Eyes

# 580
Калейче, мажа се, защото през кожата се усвоявал по-добре магнезия.
Но пък за лятото не става, защото е много мазен. Crazy

Танчето днес има събитие. Heart Eyes  bouquet

# 581
Оцелях след много напрегнати дни и за щастие много голям купон , в който взех активно участие. Краката не държат след 8-часови танци, но Сърчицето се държа превъзходно.
Калейче, подаръкът бе оценен по достойнство .

# 582
Здравейте на всички! Чета ви редовно и реших да се включа и аз по темата, за да споделя моя опит, чувства и емоции относно сърцето си! Simple Smile Реших се на аблация преди 4 години, след много страхове, паники и безброй ужаси кога и къде ще изляза от ритъм. Чаках месец докато ми се обадят, за да ми назначат дата. Аблацията ми беше в НКБ, при д-р Протич и д-р Стоянов през пролетта на 2011. За мое щастие успешна. От тогава не съм стигала до излизане от ритъм, но си останаха прескачанията от време на време при силни емоции, тежка храна, преумора, около цикъл... Старая се поне веднъж в годината да си правя профилактично Екг и до момента допълнителните връзки, които махнаха не се виждат. Лекарите казват, че ако не знаят, че някога съм имала wpw, не могат да разберат по сегашните ми кардиограми. Като цяло съм доста по-спокойна от преди аблацията, вътрешно знам, че съм здрав човек и всичко е останло в миналото. Благодаря от цялото си сърце на целия екип в НКБ и никога няма да ги забравя, защото те върнаха живота в мен. Не се пазя и не се ограничавам от нищо, опитвам се да  живея сякаш никога нищо не е било, но може би само тези, който познават ужаса от сърце извън ритъм, препускащо с над 200, знаят колко е трудно да се забрави това. Пожелавам успех и късмет на всички, на които им предстои тази процедура. А на тези, вече преминали я, да бъдат здрави и да вярват, че с всеки изминал ден ще се чувстват много по-добре!

# 583
Браво, s_del!  bouquet

Добре дошла и пиши по-често! Hug

# 584
  • в джунглата
s_del  точно от такъв пост в момента имам нужда, благодаря за споделеното   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт