Аблация на сърцето - 6

• 86 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • в джунглата
 Пати значи пак си имаш тахикардиа въпреки ББ който пиеш, така ли да разбирам?  Възможно ли е да не е твоето хапче, аз смених няколко преди да ми изпишат конкор . Той най-добре ми регулираше пулса.
Иначе за усещанията които имаш, мисля че всички като сме с висок пулс/ пристъп се чувстваме така. Аз пък в момента като вдигна малко пулса/90-100/ ставам разтреперена, безсилна и замаяна.  А за усещането на пулса в ушите, да не би да си вдигнала и кръвното? 

За Наречен давай дружно да ходим, всички сме да там  Grinning

# 676
Не мисля че имам тахикардия когато се чувствам така, просто сърцето ми бие много силно, направо ще ми счупи ребрата.Чувствам тъпа болка зад гръдната кост, сякаш накой ми е стиснал сърцета с юмрук, но не ми става по време на натоварване винаги а понякога и много честои в покой. Може би този бетаблокер не ми понася. Пулса понякога ми пада под 60  а съм само на 1\2 сутрин. Сега ми предложиха да го сменя с конкор. В четвъртък съм с холтер и после ще му мисля.

# 677
Пати, а колко време трябва да си на ББ?
И защо?
Екстрасистули ли имаш?

Аз не съм имала подобни усещания.
Дънди, мисля, че при ПМ пристъпите не са с висок пулс, а с неравномерен такъв.
Но нека те да кажат.

# 678
Дънди, обръщам се към теб, защото това, което описваш ми е много познато Simple Smile няма причина замайването и разтреперването да ти е от пулс 100. Точно в такъв момент изтичах при кардиолог. Заключението му беше - синусова тахикардия, т.е.от страх да не би пак да е пристъп. Допускаш ли предположение паник атака след която колелото се завърта? Ние сме твърде чувствителни на тема сърце и съм убедена, че при 90% от всички, които пишем тук в основата е до някъде получила се невроза. Дано не съм права!

# 679
На мен пулс 100 изобщо не ми създава никакви усещания, съгласна съм с s_del .
Дори с 200+ си бях видимо добре. Mr. Green
Замайване, треперене и подобни не съм имала.
Но аз винаги съм казвала, че никога не ме е било страх.

# 680
  • в джунглата
Незнам какво да мисля и на мен това ми е чудно, 100 и повече понякога не ги усещам. А напоследък на нисък пулс / под 100/ се чувствам така зле. Затова от вчера си въобразих че може и някакво трептене или мъждене да правя. Напълно си права, че покрай сърцата някои път ненужно се психираме и драматизираме.

Между другото още съм болна, и тази седмица ще пропусна   Sad

# 681
  • София - Бургас
Милички Heart Eyes
Действително върлува някакъв зверски лош вирус. Първо мъничето ми се разболя и от едно силно зачервено гърло, с чисти гърди стигнахме до антибиотик. Давам и трахизан, стресилс, сиропи, но не можахме да минен без антибиотик Cry
Тя точно се излекува и стабилизира от антибиотика, и ме хвана и мен. Днес се събудих с дрезгаво гърло от сутринта съм взела мерки - веднага трахизан за гърлото, чайчета цял ден, приемам си трахизана, но сякаш ставам по - зле Sad...нещо с тези леки мерки, макар на време усещам, че и аз няма да се размина Sad
Дано поне антибиотика ми се размине...
Уж едно гъло, пък упорита работа... ooooh!

# 682
Всички болнички да оздравяват! Hug Hug Hug
Мен ме е стегнала дископатията от неделя... Tired
Не ми стигаше, че ми се схвана врата, сега и кръста. Sad

# 683
DeVa бих ти препоръчала специалист физиотерапевт, ако си близо до Пловдив. Ако те интересува мога да ти пратя координатите на лични.

# 684
Дечица, изпуснах ви от поглед ден-два и се разболяхте. Срамота!
Пожелавам бързо оздравяване! И споко , вирусът не е пристъп . Девичка, и аз те съветвам да те лекува физиотерапевт . Нестероидните удрят директно сърцето . Когато посещавах по-често спешните, редовно вкарваха някой в ритъм, пил хапче за кръст.

# 685
Благодаря за съветите!
Пати, от Пловдив съм.
Физиотерапията помага, но не се прилага в острата фаза. Tired
Волтарен ползвам сега, отпусна ме, свещички слагам, че не искам да имам проблеми със стомаха.

Обаче се сдобих с нова екстра, получавам ужасно болезнена контракция на мускула на десния крак, наведа ли се, не мога да се изправя от болка, все едно ток ме тресе! Shocked Shocked Shocked
И преди ми е ставало така, но сега е много болезнено... Tired

Иначе вчера бях на кардиолог, всичко е ОК на пръв поглед, ще сложим холтер след 2 седмици, че сега имаха ремонт на кабинета и техниката е недостъпна. Sunglasses

# 686
DeVa магнезий пиеш ли? Помага при мускулни крампи.

# 687
Девичка, аз също да питам за магнезия? Той помага и на сърчицето.  Hug

# 688
Дева, щом понасяш волтарен, забрави за всякакви аритмии . На 100% си здрава . Това не означава, че след 3-4 странички не очаквам да отвориш новата тема точно ти . Поне на мен ми действаш много стимулиращо и много се радвам да те имаме тук .
Крампите ги имам от дете .  и аз четох , че се дължат на магнезиев дефицит . В момента, когато ме стегне, правя здрав масаж и затоплям .

# 689
Това не са крампи.
Аз имам крампи, също, но това е друго.
Получава ми се само когато се изправям от наведено или клекнало положение.
По-скоро си мисля, че е някакво разтежение, мускулно.
Иначе се мажа с магнезий, но в случая не ми помага.
Ще мине, но иска време. Wink

Танче, много те обичам Heart Eyes, и не само теб, как ще ви оставя? Hug Hug Hug

Голдънче, прибра ли се Магаре?
Нещо ново на бебешкия фронт? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт