Аблация на сърцето - 6

• 86 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
И на мен ми се схващат краката, особено вечер, ужасно е, но аз съм цял ден на крак. Взимсм магнезий, по едно хапченце всеки ден и след два дни всичко отшумява и крампи и сърцебиене..., но аз си признавам не се храня здравословно, ям салата само с ракията вечер, а плодове... ако има кой да ми обели ябълка ще хапна иначе не се сещам Embarassed

# 691
Гледкам си ви редовно във фейса и Ви се радвам ....имам голям проблем боли ме мъдрец преди години ми вадиха един тук и имам много лош спомен не ме хванаха 3 упойки счупиха зъба на 3 части и казаха отивай си ....ходих вчера при зъбари и те казаха за вадене са и 3 мъдреца но трябва 1 този дето боли трябва хирург зъбчето се е показало но е полегнало ,та като си знам късмета ме е страх остай парите които са лудост 200 евро за вадене 50 за снимка и ако искам да ме седират 650 евро ....и в  болницата вадят ще попитам в понеделник но нали знаете как се чака тук няколко месеца а мъдрцеа боли пия вече 20 ден антибиотик и болкоуспокояващи ....най ме е страх нали пия бетаблокер казах на зъбаря той каза споко имаме упойки много добри сме нищо няма да ти стане ама аз.....пак писах много но нямам на кой друг Пазете се

# 692
Девичка, прибра се Магаре. Подобрил показателите, та ще пробваме естествено. Имало шанс, ще видим доколко  Hug
Гуш на всички!  Hug

# 693
Лейди, то бива, бива човек да е мъдър, ама ти направо си Гений с четири мъдреца! 
Дай си кураж, миличка, действай . Решим проблем е , пожелавам ти да мине леко .

# 694
Олеее, Лейди, много страшно бе! Shocked
Вади ги, няма смисъл да се тъпчеш с АБ, това са зъби, които са повече проблем, отколкото полза.
Моите двата са извадени, още докато растяха се инфектираха... Tired
Радвам се, че се появи! Hug

Голдънче, стискам палци за радостна новина, скоро! Heart Eyes Hug

# 695
  • в джунглата
Лейди и тук операциите на ретинирани мъдреци са скъпи около 300-400лв, ама там се оливат с цени 650евро  ooooh! .  Успех и да се похвалиш че всичко е минало безпроблемно.  Peace

Голдънче айде надувай шкембето по-бързо  Laughing че лятото най- лесно се гледат бебета. Ще стискаме палци.

Вече ме е срам да пиша че още си кашлям, май стигнахме да алергия. Но противоалергичните който трябва да пия, който да влиаят и на носа имат ефедрин. Той пък бил противопоказен за хора с сърдечни аритмии и на бетаблокери, абе лудницата е пълна. Ще си кашлям до лятото.

Лека вечер на всички!

# 696
Дънди, май просто те е страх от аблацията и организмът ти реагира с проблеми, един вид защитна реакция?

# 697
Благодаря Ви само че как да вадя или трябва да ходя на частно и не знам на какъв хирург ще попадна или как да чакам с месеци за да се добера до болницата ,русата ми главица не го побира а и много ме е страх имам лош спомен тук с вадене на мъдрец страх ме е и да не стане нещо нали пия бетаблокер

# 698
  • в джунглата
Дънди, май просто те е страх от аблацията и организмът ти реагира с проблеми, един вид защитна реакция?

Може и да е подсъзнателно, но уж не ме е страх. Ще си извикам анестезиолог който така да ме "дрогира", че да не ми пука какво ми правят . Има такава възможност, и затова съм толкова смела  Mr. Green. Това което ми се случва с кашлицата, ми се е случвало и друга година.

# 699
  • София
Темата замръкна...Как сте всички,какво стана с Дънди?

# 700
  • в джунглата
Темата замръкна...Как сте всички,какво стана с Дънди?

Надявам се всички са добре и затова не пишат. Аз не пиша от срам вече  Blush - Продължавам да кашлям и поредните нови лекарства от вчера. Имам много секрети в носоглътката, то е чудо направо, откъде идват и аз незнам.  Храчки ли са, сополи ли са  newsm78 та затова кашлям.  Въобще не обичам да се оплаквам, но ето че пак го направих  Simple Smile

Хубав ден на всички.

# 701
Дънди, няма защо да се срамуваш, не си я канила настинката или каквото е там . Ще ти определят ли подходящ час след като се справиш или започваш да чакаш на опашката?

# 702
Аз пък съм болна. Tired
Танчето ми се обади да се видим, но съм в болнични заради кръста...
Голям зор видях, слава Богу се подобрявам, но много ме е страх да не се случи отново... ooooh!

И за разкош, изследването ми за ИР е готово и вече се потвърди.
Вега е в час с терзнията ми.
Е, инсулин на 120 мин.- 73,71! Shocked Shocked Shocked
Обаче ходих при двама ендокринолози, които твърдо спореха, че изследването на инсулин било излишно! #Cussing out
Какво да ги правя сега???
Ако аз не настоявам, ще си карам кой знае колко, докато развия диабет. Rolling Eyes
Защото КЗ на гладно винаги ми е ОК, после става много, след натоварване с глюкоза. ooooh!

Дънди, все ще ти мине! Hug
Въпроса е да не се откажеш.

# 703
Девичка, има теми за ИР във форума, но като цяло, понеже знам, че си от София, бих ти препоръчала да идеш при Начев. Преглежда в Майчин дом, Надежда и Панацея, като за последната не съм убедена как му е графика.  Hug Варианта е и да питаш в темата за НВ-ВМХ, там са доста запознати с този тип проблеми, доколкото знам пишат и лекари. Доста девойки се оправят и само от хранителен режим. Дано да съм ти била полезна!  Hug

Дънди, бързо се оправяй!  Hug
Вега, Танче, вие как сте?

# 704
Голдънче, от Пловдив съм. Wink
И аз мисля да действам само с хранителен режим и движение, но да видим.
Със сигурност ще търся някой по-компетентен ендо в нашия град.
Ти как си? Hug

Общи условия

Активация на акаунт