Аблация на сърцето - 6

• 86 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Дева,със съжаление ти казвам добре дошла в отбора.И споко моят инсулин на 120мин беше 111.А колко ти е инс.на 0мин?

# 706
Ми що така съм се объркала? newsm78
Добре съм аз, нищо ново. Следя ви и ви мисля.  bouquet

# 707
Вега, не можах да се преборя за инсулин на трите замервания. Crazy
Едвам на 120 мин. се съгласи. Никаква информация нямало да даде на гладно Shocked, за 60 мин. не разбрах защо?!
Защо са толкова неориентирани тези лекари, не знам? Twisted Evil
Тази втората уж е по-млада, но и тя май кара по старата методика!

Голдънче, разписвай се от време на време, че и аз те мисля! Heart Eyes preggo

# 708
  • София
Инсулин на гладно е също доста важен.Преди малко се обърках-111 беше при мен инсулин на 60 мин,а на 120 беше влязъл в норма.На 0мин стойността му е важна и при здрави хора е под 5.На 60 мин не трябва увеличението да е повече от 5 пъти.
    Ох,не знам тези лекари защо постъпват така

# 709
Следващия път ще си платя и толкова.
Явно, че не можем да се разберем.
Ти поне знаеш, че исках на гладно. Naughty
Не, никаква информация не носело.
Даже една лаборантка беше въвлечена в спора, с цел и тя да потвърди, че аз нищо не разбирам! Crazy Sunglasses

# 710
Здравейте на всички  Hug Отдавна не бях влизал да ви видя как сте. Аз съм добре, намерих си нова работа и идвам да ви се похваля  Laughing Иначе в общи линии няма за какво да ви се оплача  Party Кажете вие как сте и как я карате  Hug

# 711
Жорко , много си лаконичен . Надявам се новата работа да е по-лека и по-добре платена.
Голдънче, добре съм, даже отлично !
Девичка, какво ти се стоварва на главата в последно време ... Само не се оставяй . Аз изпуснах подробностите, но ако е нарушен глюкозен толеранс, не знам с диета как ще се справиш . Като ти гледам крехката фигурка, няма какво да ограничиш , не можеш и да отслабваш повече . Ама първо си направи нови изследвания и тогава го мисли .

# 712
Жорко, честита нова работа! Успех ти желая, да ходиш с желание и удоволствие! Hug

Танче, ще видим какво ще каже докторът? Ти при кой ходиш, че аз на тази ѝ нямам доверие и ще търся някой друг.

# 713
Д-р Йовкова , поликлиниката в Тракия . Но в крайна сметка не я послушах и съм на таблетки метфогама , който се пие от суетните за отслабване и не бута стойностите , а се бори със захарта само след храна. В Гърция ходя при една сладурана, привърженик на американската система , т.е. до 7 на гладно препоръчва само диета .

# 714
Аз пак да кажа за мацките в НВ-ВМХ темата  bouquet
Нито ще си гладна, нито нищо, просто ще избягваш въглехидратните храни, наистина имат страхотни резултати (здравословно)!  Hug
Цитирам един от последните постове:
"за хора с диабет от 2 тип, това хранене означава дефинитивно излекуване. Докато се хранят така, тези хора не са диабетици. Ако се върнат към ВВ хранене, естествено се връщат и симптомите на диабет.
За тези с диабет от 1 тип нещата са малко по-различни, те винаги ще си имат нужда от инсулин, понеже техния панкреас е престанал да произвежда нужното количество, но дори и те, хранейки се ВМ-НВ, могат да живеят като хора без диабет. Д-р Бърнстайн е пример в това отношение, един от най-възрастните диабетици от 1 тип на планетата и с идеални стойности на кръвна захар и гликиран хемоглобин."
Дънди?  newsm78 Наред ли е всичко?  Hug

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 11:57 от Esme Weatherwax

# 715
Голдънче, благодаря ти, аз тази тема я чета отдавна и мисля точно към такъв режим да се ориентирам. Hug
Танче, тези хапчета нямат ли доста неприятни за стомаха последствия? Rolling Eyes

Вега, ти какво ми беше казала за високия инсулин, на ритъма ли влияе, или на пулса?
Че откакто го правих това обременяване с глюкоза, имам повече екстрасистоли? Но нали и за кръста пия разни обезболяващи, та не знам от кое са? Tired

# 716
Девичка, аз съм с язва на стомаха и въпреки това ми понасят много добре . Другите, щадящи стомаха, бутат кр захар рязко . При първата таблетка колабирах. Опитах и една изключително стриктна диета ( въглехидрати има задължително , но са 1/3 от цялото хранене), ефекта бе нулев . За първи път видях глюкомера да показва 5,5 седмица след като започна метфогамата . Това , разбира се, е положението при мен . Но ти писа, че хлебни изделия не консумираш . Остава само сладичкото да изключиш . Впрочем чух мнение, че продължително минимални завишените стойности водят до аритмии и съм много склонна да се съглася . Близо пет години заемах героични пози - е, какъв е проблема , някаква си диета ...  И като стана белята склоних да пия хапчета .

# 717
Танче, много ти благодаря за информацията! bouquet

# 718
Кой трие? Ще ми е мъчно за Венера, толкова ценни методики ни разкри !

# 719
Танче, официално съм ти колежка, на Сиофор. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт