Аблация на сърцето - 6

• 86 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Девичка, няма лошо.Виж колко сме сладки.
Кога ти го изписаха?

# 721
  • София
Дева,ще го почваш ли?

# 722
Почнах го, Вега.
Тази захар 15 много ме шашна! ooooh!
Засега не чувствам дискомфорт, да видим как ще е.

# 723
Пак се хвърлих в размисъл! Crazy Crazy Crazy
Обременяването трябвало да се прави най-рано 3 дни след цикъл, пък аз бях в цикъл? newsm78
Вега, според теб тези 75 г глюкоза на какво количество храна се равняват?
Според ендо-то, на 3-4 бонбона, а аз май съм чела, че на една торта?
Защото ѝ казах, че се чувствам зле след натоварването, пулса ми пак се ускори и имам повече прескачания, да не би да е от високия инсулин, не било от него? Rolling Eyes

# 724
  • София - Бургас
Милички, аз напоследък пропускам темата Cry Извинявам се Hug
Девичка, нещо ти се е случило?  Hug

Heart Eyes

# 725
Калейче, дъртозата ме тресна, здраво! newsm27 newsm27

Ти кога ще ходиш на Малдивите, май скоро беше? Heart Eyes

# 726
девичка, какви ги мислиш! Хайде, някои хора от деца са с много по-голям проблем и си живеят нормално . Неприятно е, но не е фатално, така че дай си една доза от твоя неизчерпаем оптимизъм.
Калейче, чакаме снимки и после указания .

# 727
  • София - Бургас
Еййй, сладурковци - здравейте:) Heart Eyes
Девичка, за дъртоза ще говорим след 40 години Laughing Hug

Моята почивка имам чувството, че колкото повече наближава, по - бавно идват дните до нея:) Crazy
Нямаме търпение вече и дори съм стегнала куфарчетата Blush хихих, дай Боже живи и здрави и всичко да е наред...Simple Smile А преди това ще съм в отпуск 1 седмица (малко принудително) Embarassed, тъй като годината привършва, а имам да чистя 20 - те полагаеми работни дни и ме карат да си взимам отпуската. А съм от хората, които работата ни зарежда и мисълта, че ще мързелувам, бездействам и ще се чудя какво да парвя по - скоро ме тормози ooooh!(няма такъв образ, нали Laughing) Аз първоначално не исках, защото 2 седмици отпуск са ми напълно достатъчни, а 4 - ри вече ми е немислимо какво бих правила толкова време вкъщи newsm78 Crazy Та, направих така: Взех си 3 седмици отпуск от 9.11 до 30.11 - голямо мързелуване ще падне ooooh! и пак ми остават 5 дни отпуска да си имам:)))
Ами малко ми е чудно извън почивката какво бих правила седмица сама вкъщи - детето на училище, любимият на работа, приятелките и те на работа, и повече ми е тормоз отколкото почивка, но ще мине някак, ще гледам Гала "На Кафе" с кафе... Joy и така...Иначе нямам търпение за отпуската, но само заради почивката... Heart Eyes
Танче:*

# 728
Калейче, колко добре те разбирам . Като дете съм бягала от час и съм се чувствала като извършила престъпление. Година и 10 месеца не мога да се отърся от абсолютно идентичните усещания . по куп причини отлагам завръщането на бойното поле и се трудя по малко в къщи , но ми липсва ужасно истинската работа.
Утре става една година от аблацията . Казвам хоп преди да съм скочила, защото ще съм на място без нет . Ще пийна едно за здравето на д-р Трайков и екипа му и ако събера смелост ще му благодаря със СМС . Не съм на 100 процента нова, но миналия ноември беше изключително тежък . Бъдете здравички . Девичка , стискам палци да се стабилизираш .

# 729
Танче, честита годишнина! Hug bouquet Аз помня, че беше на 30.10. твоята аблация! Grinning
Да си здравичка и да се радваш на живота ти пожелавам! Hug

Абе как се събрахме тук все такива работохолици?
Това сигурно има връзка с ритъмните нарушения? newsm08
И аз съм същата! Повече от 5 дни отпуск ми действат зле, изнервям се! Crazy
Най-ми е добре когато съм заета, безделието не е за мен, мързелуването пък ми е непонятно.
И понеделник ми е любим ден, защото влизам в работен ритъм! Grinning

Калейче, ама аз 40 съм ги навършила отдааавна! Mr. Green Mr. Green
Затова моята диагноза е дъртоза! tooth tooth tooth

Хайде, ще чакам снимки! Heart Eyes

Някой ако има доброто желание, да направи нова тема! bouquet
Аз другата седмица ще съм в болница, за физиотерапия.

# 730
Девичка не се притеснявай, всичко ще бъде наред  Hug Не за друго, но ти си толкова позитивна личност, че няма как някакъв проблем да се задържи при теб  Peace Бъдете живи и здрави всички  Heart Eyes

# 731
Много ви благодаря за подкрепата! Heart Eyes Hug bouquet

Танче, пак да ти е честита официално годишнината! Heart Eyes

# 732
Привет и от мен,
Днес ми свалиха холтера (контролен 1година след аблацията) резултата е добър, но продължавам да си пия конкора.

# 733
  • София - Бургас
DeVa® мациии аз казах след 40 години (от днешен момент), значи твоята дъртоза не се приема Laughing, като  станеш на 80 - тогава Peace
 Heart Eyes

# 734
Ех, Калейче, голямо сладурче си ми ти! Heart Eyes
Щом казваш, ще те слушам! Hug Hug Hug

Браво, Стояне! Peace

Моят холтер ще е след физиотерапията.

Общи условия

Активация на акаунт