Аблация на сърцето - 6

• 86 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Дънди, стягай се! Wink
Пий каквото ще пиеш и в петък да си в болницата! Hug

Ако много те е страх без ББ, пий валериан! Peace

# 661
  • София - Бургас
Девичка 6:27ч - сън не си спала Laughing хихих шегувкам се, аз съм така активна по нощите - 1 -2 -3 часа - няма проблеми  Laughing

Дънди, без такива нагласи за отмяна на дата:) До петък има достатъчно време, за да оправиш една хремичка с кашличка Heart Eyes Иначе болна не бива, опасно е... ако д.ра чуе - веднага ще ти отмени процедурата Naughty Иначе, каквото и да става е за добре, така че каквото е писано - това:)
Успех и дано успеш, Heart Eyes до петък да си ннапълно здравичка:)

# 662
Калейче, аз ставам в 5,45. Peace
Пия кафе вкъщи и се разсънвам с форума. Grinning

Но вечер си лягам не по-късно от 22. Wink

# 663
дънди, моите вируси изчезнаха. Споко, явно е някакъв бързо преходен . Сутринта все още масльонката течеше. До обяд помен нямаше . Ти се оплака преди аз да се скапя, време е да ти минава. ( пих само чай лайка с мед )

# 664
  • в джунглата
 Сополите поспряха остана само кашлицата. Доста неща купих от аптеката да видим кое ще помогне.
Вече разбирам как се чувстват алкохолиците и наркоманите, вчера и аз треперех и бях замаяна докато не си взех "дозичката" . Въпреки че беше четвъртинка веднага ми подейства и се посъвзех. Навсякъде пише че не се спират изведнъж ББ, ама чак пък толкова да се пристрастиш към тях  newsm78. По план днес трябва да съм без нищо, но ако видя зор веднага ще се почерпя  Mr. Green

Хубав ден на всички! Peace

# 665
  • Пловдив
Дънди ,  успешна аблация ти пожелавам от сърце.    Не се притеснявай , бъди уверена в себе си и в докторите и всичко ще мине .    Hug

# 666
  • в джунглата
Не минава и не минава пустата кашлица, направо ми идва се гръмна.  #2gunfire

Я ми кажете, ако понакашлям по-време на аблацията и след нея дали ще е проблем? Напълно неподвижен ли трябва да си ? Въобще не се чувствам болна, но явно имам задна хрема и ми се стича  назад в гърлото и ме кара да кашлям.

Всички ми давате кураж и пожелавате успех, че в момента въобще не ме е страх от тази аблация    bouquet

Тео здравей, как си ?  Отдавна не си писал как са екстрасистолите?

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 18:59 от дънди

# 667
Дънди, дано да успееш да отидеш в болницата утре!
Успех ти желая, ще те чакаме с новини! Hug

# 668
Успех Дънди ! Всичко ще мине наред , после ще разкажеш Simple Smile

# 669
Дънди, на лекар и адвокат всичко се казва . Пожелавам ти утре да си добре, но ако не си , признай си без бой .

# 670
  • в джунглата
Отложиха ме за другата седмица, не ставало с кашлица.

# 671
Много разумно, Дънди !

# 672
От известно време съм на беталок и постоянно усещам сърцето ми как тупти в гърдите, сякаш ще ги пробие. Освен това постоянно си усещам и пулса в ушите. Някой имал ли е такива оплаквания по време на прием на бетаблокер или да си стягам багажа за Нареченски бани? С предсърдно мъждене и трептене съм.

# 673
  • Пловдив
Здравей, Дънди , Ами какво да ти кажа , добре съм за сега , имам почти всеки ден екстрасистули , хващам ги на пулса на апарата за кръвно , няма отърване от тях . Поне от рътъм не съм излизал скоро да чукна на дърво.  Лекувай се и другата седмица ще чакаме новини .  Поздрави .   Wink

# 674

Пати,  Всички с предсърдно мъждене сме за Нареченски бани . Аз не съм забелязала някаква лоша промяна , след като ми включиха беталок ЗОК . Действа добре за регулиране на кръвното и пулса .

Общи условия

Активация на акаунт