Отговори
# 600
  • София
Eos , в твоя случай най-добре да питаш лекаря си. На мен ми бяха забранили, заради отлепването и дори още не са ми дали зелена светлина  Sad

# 601
Като видях да пишете за мазилата за стрии някой спомена за кокосово масло и веднага се бутнах в ДМ и си взех на балеа http://dreamsof-beauty.blogspot.com/2013/08/balea-bodycreme-cocos.html  голяма кутия е и цената е 5 лева дано и да хидратира добре, попитах имат ли само натурален кокос казаха дааа и ми показа кутийка от 30 мл за 5 лева  Laughing викам ама това за тяло ли е ми то с едно намазване и няма да го има  Grinning ,иначе се мажа и с така хваления Икаров да аромата не е от най-приятните но забелязвам че и на следващия ден кожата стои някак мека

# 602
Здравейте,
вече два пъти ми се случва, да ми се ходи по малка нужда и съм в легнало или седнало положение, не мога да се изправя от болки в областта на яйчниците ниско долу. Някой да има подобни болки?
Не става въпрос за болки при уриниране или нещо подобно като инфекция друг тип болка е, напрежение. От време на време ми се схващат и пръсците.

В четвъртък съм на лекар, ще питам и за тези болки, дано вече узнаем и ние пола, че някак вече ми се иска да знам, ще пиша да се отчета. Поздрави и хубав слънчев ден!

# 603
  • Sofia
Здравейте момичета,

да споделя за кг. горчивият си опит от преди 12 години. Тогава забременях 58кг., а влязох да раждам 110 кг.. Направо не  ми се смята....
Сега пак забременях 58кг. в момента съм 62... Много се старая този път да не стигам трицифреното число  Crazy

Честито на всички с добри резултати. Моят комбиниран риск излезе 1:6400. Възрастовия риск е 1:320. Всичко друго е в норми, доки каза - идеално... Повярвах и няма да се задълбавам, че съм паникьорка по природа. 20 г.с. мисля все пак да отида при Томова за ФМ, защото съм с добри спомени от нея, а и отзиви за всеки лекар има и позитивни и негативни.

Желая на всички много позитивни и хубави моменти   bouquet

# 604
  • В къщурката на хълма на феите
Габи мен нон-стоп ме боли всякак и по много Peace

# 605
Хоп да дам отчет и аз, днес бях на преглед и ми източиха кръвчица + урина.

Рокси като имаш възможност да ме окичиш с едни сини гащи  Laughing Laughing

Прегледа мина много добре, гледа сърчице, пъпна връв, плацента, каза че не е ниско , задна е , шаваше си бебо, даже каза че е "активен"доста , аз рядко го усещам .....предимно вечер.

На 25.05 съм на 2-рата ФМ , а на 27.05 съм на Ехокардиография, а на 02.06 съм на ФМ при Марков  Mr. Green Mr. Green добре съм ги наредила.

Браво на всички с хубави резултати   bouquet

И аз като Малачика, като кихна и хоп ме срязва ниско долу  Embarassed
Слънчице някъде бях чела , да не се слагат ежедневни превръзки , ама къде  newsm78
Голди сладко коремче  Hug

Аз се мажа с Палмърс, харесва ми , не понасям олио, не попива бързо, пък и лято идва, ще ме загрява  Mr. Green Mr. Green

# 606
Ladyjj, моят е такъв и ми е изписан 1 път на ден  Peace

Еос, наистина е най-добре да се консултираш с АГто, заради отлепването.

# 607
choco_late, честити сини гащи stork-boy Поздравления за добрите новини и на Д.И.Р.

Да, казват, че ежедневните превръзки можели да способстват появата на бяло течение. Аз лично от години ги ползвам и не мога без тях, мисля, че като се сменят редовно няма проблем, дори е по-хигиенично.

# 608
Момичета, пишете със страшна скорост, човек не може да ви изчете.
Аз да се похваля, минах на ЖК и според лекарката ще е момиченце. Още не съм се настроила на 100 % че ми се вижда рано, но съм супер щастлива и доволна.
Иначе аз с това гадене и повръщане първите месеци успях да сваля 6 кг, та сега съм малко като скелет с коремче, което си мислех че само аз виждам, но днес като бях на профилактични прегледи и обяснявам на едната от лекарките, че съм бременна и тя ми каза да 6 месец нали.... Shocked Та направо ме изуми, но поне си се посмях после сама.

# 609
За мазането аз ползвам един български крем "Кокона и майка", препоръча ми го моя позната която преди няколко месеца роди близнаци, ползвала го и нямала нито една стрия, доста е мазен, та да видим.
А за да питам за фолиевата киселина до кога се пие? Вече съм в 15 седмица и още я пия (макар че понякога забравям  Embarassed ), а някъде четох, че до третия месец трябва, но забравих предния път да питам АГ?

# 610
  • София
Калина, на мен са ми казали да пия фолиевата киселина до 16та седмица.. след това лекарката каза, че ще ми изпише витамини, които са комбинирани, има и фолиева киселина, но и други важни елементи за костите, зъбите и други Simple Smile

Голди, Даймънт - така ще стане, няма да рискувам в никакъв случай..малко се притеснявам да питамз а такива неща, да не си кажат че мисля само за себе си а не за бебо...ама все пак като те сами нищо не казват ще си питам.. #Crazy

# 611
 Здравейте!

Само исках да кажа по въпроса с антителата и кръвната група, че на мен ми правят три пъти иследвания по време на бременността.                                      

Сега веднъж - 13 г.с. Отрицателни са.

А след двете  раждания ми поставяха инжекция, тъй като и двете ми деца бяха с положителен резус фактор.

Защо не си виждам линийките? Няко може ли да ми помогне?

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 16:56 от chip4e

# 612
  • В къщурката на хълма на феите
Чипче от настройките в профила, трябва да си сложиш една чавка и ще започнеш да ги виждаш ..

# 613
За болките и мен често ми се обажда нещо някъде. Често бебето ме натиска ниско долу и чак ме боли. Онзи ден не знам къде ме изпраска ама както си седях и направо подскочих и се изпотих, все едно ми се скъса нещо. Аз го усещам вече месец и особенно като легне много ниско хич не ми е приятно. Като ходя и започват да ме боли в слабините.  На последният преглед се беше изглегнал по корем, с опънати крака много ниско. Докторката вика лелеее  колко ниско се опънал юнака, усещаш ли? Ами усещам, какво ще става на края щом от сега усещам ритници не знам. Такова нещо с предната бременност нямаше. До 20-та седмица нищо не усетих, и големи шутове до последно нямаше, само го виждах като се местеше. Този юнак обаче ще го правя футболист.  Simple Smile Те и си ми казаха,че много ще го усещам и силно,заради разположението на матката.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 17:46 от denise78

# 614
Привет, момичета  Hug Днес нямах много време да пиша, върнах се на работа /по-точно започнах временно по заместване на друго място, докато съм в болничен./
Относно магнезия- Диаспорал пия х 2 прахчета на ден.Мисля да намаля дозата Wink
Фолиевата киселина моята АГ ми каза да я пия до 16 г.с. вкл, но още си я пия профилактично. Имам още няколко останали таблетки, после я спирам.

Общи условия

Активация на акаунт