Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 676
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
vessita, диванът и фотьойлите са много големи. Не ги искам.
Нещо от този тип са
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%939831996/% … D1%82%D0%BA%D0%B8
Няма къде да ги разхвърлям по другите стаи. Аз и от там изхвърлих много такива стари мебели.
Имаме такива магазини, но на едното място не приемат. Утре ще пробваме на друго. Като си представя, че имаме и още един апартамент препълнен с такива тежки секции ми става лошо. Там трябва да се бия с родителите, за да ги махнем.

# 271
Емa, намерих два каталога с подобни Simple Smile. Каталог 1 (страница 33), каталог 2 (страница 18). Не съм прегледала всички каталози, може би фирмата предлага и други - цък. Имат и ценова листа, но не намерих цени.

Снимки
Скрит текст:
Evoline Dock Cuisine

Bachmann

Слънчев и усмихнат неделен ден  bouquet

# 272
  • Майничка
Дафинов лист, според мен, поне единия фотьойл остави и претапицирай, много са удобни, след няколко години ще се избивате кой да го окупира. Laughing
П.П. И една табуретка, за копитцата...

В краен случай, можеш да ги дадеш на РЕТО, пари няма да ти дадат, но поне ще си ги вдигнат сами.

# 273
  • Бургас
Дафинов лист, този тип фотьойли с едно претапициране могат да придобият страхотно рустикално излъчване (по-горе имаше идея за тюркоаз и жълто, мммм).
Аз сега се чудя как да развъртя мебелите в детската стая, но в килийка с чупки май нямам много варианти  ooooh! По-късно ще покажа снимки с молба за идеи.

# 274
Такова недоразумение (холова гарнитура като показаната) имаха родителите ми. Ужасно неудобно нещо е. Аз бих я изхвърлила с чиста съвест. Но ти каза, че е нова, а тази от снимката е почити на моите години.

# 275
Това не е моята гарнитура. Нашата е подобна. Нашата е същата като на Ема, но тъмнокафява и почти не е ползвана. Както ви обясних - просто си минаваме през тази стая и нищо друго. А, и книгите ми са там. Карате ме да се замисля за фотьойла. Какво е това РЕТО newsm78.

# 276
Ема, предлагах ги, но не ги взеха. Ти ги пусна като обява или...?
Не се стигна до обява, бързо намерих кандидати.

hannya, благодаря за линковете! Цената е малко по-надолу.

# 277
Дафинов лист защо не махнеш дивана и единия фотьойл с табуретка, да оставиш секциите и рафтовете както са си (може само да махнеш някои вратички на секциите за да ги "отвориш" и там да сложиш разни готини кутии примерно), да сложиш бюро там, където сега е дивана, единия фотьойл и табуретка да претапицираш в нещо уау! (или да му метнеш отгоре красива кувертюра) като го обърнеш да гледа към балкона. Един красив килим и много книги. А, една красива стояща лампа до фотьойла. Това можеш да го направиш сама и без съпружеско участие.

Ниската масичка заминава също или от нея си правиш бюро като й сложиш крака с подходяща височина.

http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2014/01/Elegant-home- … ffice-style-9.jpg
http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2014/01/Elegant-home- … fice-style-12.jpg
http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2014/01/Elegant-home- … fice-style-30.jpg

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 01:02 от samuraika

# 278
Добро утро и честит Понеделник. Е, поне седмицата е с 4 работни дни.

Да ви питам, използвате ли в дома си LED лампи на батерии, за да осветите места, където нямате лампа, а не ви се прекарват жици и контакт удобен няма.

Ей такива примерно: цък

Примерно ми се струва добра идея да си лепна по една такава лампичка в гардеробите. Какви биха били недостатъците (явно има такива, защото не е разпространено да се прави)?

# 279
  • София
Добро утро и честит Понеделник. Е, поне седмицата е с 4 работни дни.

Да ви питам, използвате ли в дома си LED лампи на батерии, за да осветите места, където нямате лампа, а не ви се прекарват жици и контакт удобен няма.

Ей такива примерно: цък

Примерно ми се струва добра идея да си лепна по една такава лампичка в гардеробите. Какви биха били недостатъците (явно има такива, защото не е разпространено да се прави)?

Аз имам такава в шкафа под кухненската мивка. Не виждам какви недостатъци може да има - по-скоро няма никакви  Simple Smile  Върши работа, но за по-голямо пространство нямам наблюдение.

Момичета, скоро писахме за почистване на мрамор. Аз опитах с каша от сода - нищо не стана. Но с разреден спирт успях! Моят беше дори  с доста нисък процент, но с лекота изчисти. Не съм съвсем сигурна от какво бяха петната, имам бегъл спомен, че за малко несъобразително бях оставила върху плота напоена кърпа за мистене на мебели

# 280
Ваяна, колко често го използваш това осветление и колко често сменяш батериите?

Аз имам такава в шкафа под кухненската мивка. Не виждам какви недостатъци може да има - по-скоро няма никакви  Simple Smile  Върши работа, но за по-голямо пространство нямам наблюдение.

# 281
Самурайка, благодаря за предложенията. Цветово много ми харесаха Heart Eyes. Част от секцията ще остане - мисля да я преобразувам само в библиотека.
Нещо такова как ви се струва?

# 282
  • София
И да ви се оплача - не мога да ги продам тези мебели. Гарнитурата е нова, пуснала съм я за никакви пари, но никой не я иска. Какво да ги правя, кажете?
Аз се отървах от една изтърбушена холна гарнитура като дадох обява в podariavam.com. Появиха се страшно много желаещи. Ако избереш този вариант си предвиди малко време за всякакви малоумни изпълнения. Например, уговаряме се с едни хора кога да дойдат, ние отиваме в уреченото време, а тях никакви ги няма. Не успели да си намерят транспорт и не смятат за нужно да се обадят да кажат, че се отказват  #2gunfire
А "Рето" е това:
http://retobulgaria.org/

# 283
Rozamunda, благодаря  bouquet

# 284
http://www.hometalk.com/

аз да споделя един сайт в помощ за обзавеждането

Общи условия

Активация на акаунт