Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен. Напоследък нямам много време да се включвам, но ви чета редовно. Както винаги показвате красоти на ниво. Кътчето на Богиня е разкошно, Лейди, спалнята ти много ми харесва (както всичко у вас). Аз не съм ви показала масата и пейката, които си "направихме" - мъжът ми изработи краката, а плотовете поръчахме при дърводелец. Дано ви харесат:
https://www.dropbox.com/s/laqjf14cjigz4gn/2015-04-13%2008.25.12.jpg?dl=0
Исках да купя 2 стола Стокхолм от Икеа за отсрещната страна на пейката, но докато отидем до София свършиха. За съжаление няма да зареждат пак и сега се чудя дали да не поръчам от Англия. За челните места съм решила да не държа постоянни столове там, защото става тясно. Ще купим 2 сгъваеми червени стола (пак от Икеа хаха), които ще слагаме за гости. Харесах как пасва червеното когато сложихме столчето за хранене на детето, което е червено, до масата.

Някой търсеше диван и искам да похваля фирмата, от която ние взехме диван. В Пловдив са и внасят дивани от Италия. Попаднахме на тях докато си търсехме механизми за едно легло. Много сме доволни:
https://www.facebook.com/italian.sofas?fref=ts

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 13:49 от danon

# 106
 danon, поздравления  Hug Чудесни са!

# 107
Направо почват да ми действат потискащо уменията на мъжете ви  Joy, Данон, честито!
Г-ца Димитрова, тука хем диван, хем легло -

# 108
  • На брега
Аз не съм ви показала масата и пейката, който си "направихме" - мъжът ми изработи краката, а плотовете поръчахме при дърводелец. Дано ви харесат:
https://www.dropbox.com/s/laqjf14cjigz4gn/2015-04-13%2008.25.12.jpg?dl=0
smile3501 newsm10 Страхотно! Браво на вас!

# 109
Направо почват да ми действат потискащо уменията на мъжете ви  Joy, Данон, честито!

Присъединявам се на 1000 % към горното изказване!  Joy Joy Joy

# 110

Присъединявам се на 1000 % към горното изказване!  Joy Joy Joy
Ами не се подтискайте много защото колкото повече могат, толкова по-бавно става всичко. От миналото лято си чакам парапета за терасата - аз от това се потискам  Joy

# 111
Е, то и аз чакам /по 2-3 месеца/ ама за доста по елементарни неща като поставяне на огледало, за такива неща като маси, пейки, парапети не ми се мисли.

Поздравления още веднъж за масата - много е хубава!

# 112
Самурайка, и аз за нещо такова се сетих, ама знам ли, можеше някой нов сорт, който расте в морето да е, на плиткото имам предвид.

Лейди Април, термошилд във Варна имаше преди 4 години на Чаталджа в посока малкото Пикадили, от лявата страна, мъничко магазинче, само термошилди продава. Те също оцветяват, но само в много бледи тонове. Най- хубаво било да не се оцветява, защото при разбъркването се нарушавала нещо структурата му и намалявал ефекта. Аз затова се отказах, защото бях решила да слагаме тъмен цвят. Освен това мухъла е сложно нещо и термошилда в не малко случаи не помага. Ако е просто някоя северна стена и мухлясва, да с термошилд ще стане рабоатата. Но..., ако има сериозен проблем, няма да стане с нищо, докато не се реши проблема от корен. Нямам представа при вас какво е. Но, ако примерно апартамент над вас има отстъп и някаква, макар много малка част от тавана ви е тяхна тераса, която няма навес, т.е. валят дъждове, стават локви, трупа се сняг, който се топи и всичко попива в плочата - и с 10 термошилда да намажеш, пак ще мухлясва и още как! А много хора такива неща се мъчат да коригират с термошилд. Или ако ъседите отгоре имат спукана тръба... Също вентилацията на жилището е важна, особено с пластмасовите ни дограми..., ако е дървена е друго.

# 113
  • Кипър
Поздравления за темата! Невероятни сте,браво на вас!Виждам дори много професионализъм отколкото аматьорски стил.Не съм прочела всички теми,защото са много,но се обръщам към вас за съвет.Ще обзавеждаме спалнята и се оказа че ми харесват различни идеи,цветове,и легла.Това което съм решила със сигурност е че искам бяла кожена спалня например:
или това:
Молбата ми е да ми препоръчате тапети които ще стоят добре на този вид спалня.
Излъчването което търся е -елегантност,шик,модерна,харесват ми и нежните тонове и контрастни неща като например-тапети в тъмни цветове тип Барок.Ако мога да го нарека Модерна Класика може би ми допада най-много.Приемам всякакви идеи Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 14:37 от afrodita76

# 114
От мен малко атмосфера за предстоящия сезон

1..  2..  3..  4..

# 115
Мини, имам синия шкаф и много го харесвам. У дома (нямаме тв) обаче беше с функция пейка/шкаф за обувки, сега е само шкаф, че децата оставяха какво ли не върху него. Ако някога ти писне да го гледаш под ТВ можеш да му смениш функцията, той е метален и спойно можеш да го сложиш и на балкон с възглавница, като пейка.

# 116
Мини, имам синия шкаф и много го харесвам. У дома (нямаме тв) обаче беше с функция пейка/шкаф за обувки, сега е само шкаф, че децата оставяха какво ли не върху него. Ако някога ти писне да го гледаш под ТВ можеш да му смениш функцията, той е метален и спойно можеш да го сложиш и на балкон с възглавница, като пейка.
Страхотна идея, отдавна мисля да направя нещо такова на тераската ми...

# 117
Този синия шкаф, много хубав явно, а дали простира  newsm78 ако може и да простира вече ми го продадохте!!!

Шегувам се, разбира се и на мен повече ми допада от белия. То си зависи, колко детайлен е вече интериора и дали има нужда от още детайли или от балансиране. Но така или иначе това е въпрос и на индивидуално усещане.

Сега към въпроса ми, правили ли сте нещо подобно:
Скрит текст:

Скрит текст:

По конкретно какво искам аз: изграждане на гипсокартотена стена за едната страна на гардероба и отгоре пак около 20см гипсокартон, отдолу плъзгаща се врата (две или три крила) и етажеркиот стандартни плоскости, които ще се забият в тухлената стена в задната част на гардероба.

Крайната идея е да изглежда като вграден, а не като мебел.

Към какви майстори да се насоча сухо строителство или разбирачи от врати и плъзгащи механизми? И последен въпрос  Rolling Eyes може ли (здраво ли ще е) вътре да имам просто етажерки, закрепени за задната стена (тухлена), а не цяла дървена конструкция?

# 118
Lady April, ето страницата с контакти на фирмата дистрибутор на Термошийлд : http://thermoshield.dir.bg/_wm/contacts/?df=10 Там има и за Варна. Както е казала Пина на ул. Чаталджа - Варна 
Магазин Авангард    Бул. Чаталджа 67 Тел. 052 645373
Мини, много е хубава кухнята ти. Споделям мнението на Пина, че ако не белия, някакъв хубав шкаф от тъмно дърво би стояло много добре.

# 119
Това го каза Птица  Simple Smile  Аз не съм взела отношение, защото линковете не ми се отвориха и нищо не видях.

Общи условия

Активация на акаунт