Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
lili lili, много жалко  Sad
А тук гледала ли си?
Боги, някой път ще може ли да покажеш и нещо от интериора на къщата на майка ти  Praynig Подозирам, че много ще ми хареса, особено щом е в стил Прованс  Heart Eyes

Виждам, че линкът не се отваря, както трябва. Ще видиш конзолите в раздел Градинска декорация - Куки и конзоли

# 616

Боги, някой път ще може ли да покажеш и нещо от интериора на къщата на майка ти  Praynig Подозирам, че много ще ми хареса, особено щом е в стил Прованс  Heart Eyes
Хм, само аз реших, че показаната стая е оттам ...

# 617
Богиня, заслужаваше си чакането Heart Eyes Heart Eyes щях да позная, че е твое дело даже и ако беше пуснала снимки като анонимен, съвсем богински!
Какво стана с колоната?

# 618
Боги, чудесно е! Канапето и вратата обират точките! Аз също съм с двете ръце за златните масички. Ще изглежда абсолютна разкошнотия, но има време.

Пропуснала съм шикозната вана! Невероятна е!

# 619
Всичко при теб, Богиня, е божествено, прекрасно, колоритно, толкова различно!  Heart Eyes
И ако ние, простосмъртните, не си правим подобни интериори е не защото не ни харесват, а защото такъв интериор се прави трудно, струва скъпо и вероятността да се провали човек е голяма. Но ти си знаеш, че си нашата цветна птица и темата без твоето присъствие нямаше да бъде същата. Лично на мен изключително много ми повлия през годините цветово, прогледнах за цвят, така да се каже Hug
Продължавай да редиш и подреждаш, а ние тук чакаме с нестихващ интерес всяко ново кътче от прекрасния ти дом.

Ох, трудно ми е да се концентрирам какво исках да пиша по другите питания newsm78

lili lili, такива конзоли има и в Бриколаж и ако не се лъжа струваха 7-8 лева.

Карамелена, малка е стаята за тези мебели. Те са много хубави, но така сбутани, губи се красотата им. Но все пак моето предложение е да свалиш гоблените малко по-надолу и големия да приближиш до малкия, т.е. да не са разпръснати по стената, а събрани по-близо до ключа. Другата картина, над спалнята, и нея свали по-ниско и я сложи не центрирано на спалнята, а по-близо до прозореца. И смени чаршафите. Биха подхождали бели, с дантела покрая.

medissa, напиши в гугъл vintage bedroom и отиди на изображения, ще ти излезнат много резултати, от които повечето са в бяло.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 16:30 от Емa

# 620
Ема,Rozamunda,мерси много!Значи и през Бриколаж ще мина довечера Simple Smile!Карамелана,към това,което е предложила Ема,си помислих и ако има възможност някой от тях да се разнообразят по някакъв начин - цветово...,не разбирам от преправяне на мебели,но всички някак са прекалено еднакви на едно место(но и нямам идея дали може да се изшкури лак и дали ще стане по-добре)

# 621
  • Варна
Карамелена, послушай Ема. Тя много ги разбира тези неща.
Видях, че в коридора има пералня. Колко е голям той? Не е ли по-добре там да се изнесе гардероба вместо на тавана, което би било адски трудно за ползване?

Дами, направо ме разчувствахте. Чувствам се минимум Жан-Луи Денио след вашите хвалби.

А колоната? Колоната успешно приюти шкафа за вино и никак не се набива на очи. И Богиньов се отказа от идеята за ТВ. Лична победа ми е.  Sunglasses
За съжаление не съм много доволна от цветовото решение на тази стая, понеже промених основния цвят на стената в движение и това почти я сля със завесите и дамаската. А не трябваше. Една идея скучно ми идва. Има съвсем лек различен нюанс всеки един детайл.

Опит за по-прецизно улавяне на цвета.

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 06:52 от Приятно ми е - Богиня!

# 622
Дами, направо ме разчувствахте. Чувствам се минимум Жан-Луи Денио след вашите хвалби.
Joy
Напълно заслужено, Боги! Hug Браво!
И аз много харесах комбинацията килим и канапе. Много свежарско, дръзко и сполучливо. Харесва ми сивото на стените като интензитет (помниш ли какъв точно цвят е?), както и червения шкаф с алкохола също много!
Кухненския бюфет точно с бели съдове/фигури си го представях отгоре и наистина много ми харесва как му седят.

# 623
  • Варна
Барб, имам го някъде записан. Мога утре да проверя.

Иначе свекърва ми много мрънка. Ауууууууууууу, как може такъв тъмнилник, кой слага така канапета, като в някой склад? Какви въобще са тези идеи...

Това е нищо. Най-идеен беше бояджията. Не искаше да ми боядисва едната стая в изумрудено. Какъв бил този цвят?!?! Друго си е беличкото.
Въобще, всеки майстор се чувстваше длъжен да изкаже професионално за интериора. Нищо, че е плочкаджия, примерно.

# 624
кой слага така канапета, като в някой склад?
Това, понеже не е залепено за стената ли? Simple Smile

# 625
  • Варна
Богиня, поздравления! Чакам снимки с нетърпение. Беше отдавна  Mr. Green и не ми беше на дневен ред - библиотеката ти от какво дърво е и с какво масло си я омаслила (прилича на Античния дъб на Осмо, с което и аз омаслявах)? Варненски дърводелец ли ти я прави?
О, това съм го пропуснала.
Библиотеката е чам. Местен дърводелец ми я прави, да. Маслото е антрацит /не ми хареса резултата/ и после минах с някакво кафяво. Не помня вече какво. На Осмо.

# 626
  • Варна
Виж как знаеш.  Wink

# 627
Виж как знаеш.  Wink
а те вика да и красиш масата и къщата Crossing Arms
мисля, че скоро и тя ще мести  Mr. Green

п.п чудесна колона

# 628
  • Варна
Тя си прави каквото си знае. Беше ме извикала на строежа на новия им апартамент /същия, който беше собственик на вратите/Простудих се зимата, давах идеи, чертах, смятах. Сега имат баня от Хикови с бордюрчета на цветчета.

# 629
  • Майничка
Божествен шкаф за вино! Laughing

Ако много ти боде очите разликата в нюансите, най-лесно се сменят завеси /със златни Wink/. И/ или се правят златни орнаменти по стената с мече - любимият номер на баба ми, лека й пръст - на 10-на години сменяше цветовете на стените с дюс, след няколко месеца размисляше и подгоняше майстора с релефното мече.

Общи условия

Активация на акаунт