Отговори
# 180
Честит Павел bebka88! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Аз имам всякакви болки - ниско долу; най-горните възглавнички на пръстите на дясната ръка не ги усещам изобщо; краката са ми все същите понички и през 2 минути съм в тоалетната. Ами така било накрая. Ще стискам зъби и толкова. На всичкото отгоре последните няколко дни изобщо не ми понася храната. Като си легна вечер започва едно гадене, става ми лошо, почва да ме боли корем, така както боли при колики и хр.проблеми, а снощи беше придружено и с разстройство  #Cussing out
Космите на краката също са ми изчезнали, но това мисля се дължи на хормоналните проблеми  newsm78
За сметка на това, космите на главата ми не мърдат.  Crazy Ни един косъм не пада! Е, като родя и винат няколко месеца ще настъпи кошмара с косопада, но дотогава ще си се радвам  Laughing
[/quote
Мале Никки и аз съм същата !!! Така ме плашат тези отекли крака и ръце, сега и гушка пуснах , моята фризьорка казва готви се за косопад  newsm78 ама аз не искам  #Cussing out защо да му се не види

# 181
  • София
И аз имах болки много ниско долу, но само веднъж, пих ношпа, мина ми и повече не съм имала. За болките в китките и пръстите доки ми каза да сведа до минимум солта и да ям повече протеини и повече вода, друго нямало какво да се прави. Аз май си ги докарах, защото започнах пак да се занимавам с предишното си хоби, което включва доста работа с ръцете и като спрях вече е доста по-поносимо, преди се будех нощем от болка и не можех да си свия пръстите дори.

Честито на новите мами - бързо възстановяване и живи и здрави да растат малките съкровища!

# 182
Здравейте момичета, аз имам болки ниско долу като бодежи от доста време, това е защото бебо бута с главичка и слиза в таза, а също и започва разкритие. Не е гаранция, че ще родите скоро ако ви боли така, но е добър знак, че бебо е ниско долу и по-лесно ще излезе !!! Аз днес бях на преглед имам вече 3,5 см разкритие и само с тези бодежи и болки в кръста стана толкова за 1 месец Simple Smile Много скоро ще си чакам бебчето Simple Smile Успех на всички!!!!

# 183
Сега се връщам от доки.Беба е вече главично и е 2,600кг.От снощи имам болезнени контракции.Сега ми сложи но-шпа и още една ампула мускулно,ако до 8 не ми спрат заминавам за болницата.

# 184
Здравейте момичета, аз имам болки ниско долу като бодежи от доста време, това е защото бебо бута с главичка и слиза в таза, а също и започва разкритие. Не е гаранция, че ще родите скоро ако ви боли така, но е добър знак, че бебо е ниско долу и по-лесно ще излезе !!! Аз днес бях на преглед имам вече 3,5 см разкритие и само с тези бодежи и болки в кръста стана толкова за 1 месец Simple Smile Много скоро ще си чакам бебчето Simple Smile Успех на всички!!!!

Оле, не ме панирай моля те,започва разкритие ли  Shocked Shocked Shocked Аз викам рано е за разкрития,трябва да устискаме още поне 2 седмици  Praynig Praynig Praynig

# 185
Не те плаша, аз казах че за 1 месец ми е толкова, а имам боли от преди това, споко по-добре по-рано да почне да се намества !!!

# 186
Благодаря ви много за пожеланията Hug.На чакащите успех и щастлив финал Peace.

# 187
Здравейте момичета!Честито на всички мами,много да ви радват малките съкровища! smile3525
 Ако някой знае моля за съвет!В момента съм в 37 г.с.и бях 10 дни за задръжка ,пуснаха ме преди няколко дни и изках да се запиша за преглед в ЖК,но ми казаха че не се водя вече при тях.И сега незнам къде се водя имам много време до термина и незнам къде да отида за да  видят добре ли е бебето !Извинявайте ако въпроса ми е глупав но от ЖК не ми казаха повече.

# 188
  • гр. Бургас
Честито и тук на всички мамита с бебета . Да сте живи и здрави и много да се обичате .

А за болките долу ... моите не са остри , а някакви мускулни в интимната област . Направо с мъка си затварям краката и едвам се завъртам вечер в леглото . Но аз си ги имам вече повече от месец и бях чела , че е от разширяването на таза . Значи вие говорите за друг вид болка , която и аз трябва да очаквам да се появи . Имам цял месец до евентуалното раждане и ще е нормално , така че ще си чакам болките с нетърпение  Praynig

# 189
Честито и тук на всички мами с бебета!  Hug Нека бъдат здрави и много да ви радват. На мамите - много бързо възстановяване!  newsm51

# 190
Момичета не знам вие как сте с течението, но при мен е ужасно постоянно съм мокра! Не оставам и за минута без ежедневка. А такъв сърбеж имам не е истина  #2gunfire направо ме подлудява! Сменям превръзки на 15-20 минути, не че има нужда толкова често но ги усещам леко влажни. Взимам си душ по 10 пъти дневно. Нямам ранички, леко ми е зачервено, но си го обеснявам с течението. Мажа се с крем здраве постоянно. Всичко друго е търпимо, но тоя сърбеж ме подлодява !!! #2gunfire Няколко пъти пусках микробиология- съвсем чиста, полижинакс използвах - пак без резултат. Само при мен ли е такова положението?

# 191
venera kan4eva а до сега къде си се водила?

диди_20 тъкмо влязох да питам същото, само при мен няма сърбеж, а съм силно зачервена и много ме боли - това е от вчера. Аз реших, че може да е от постоянните превръзки и днес съм без, тази вечер се намазах с нестатин, защото реших, че ми се връщат гъбите...  #Cussing out

# 192
  • София
bebka88, честит бебо,  със здраве да се гледате Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Момичета,  как се държат бебоците в тумбачетата, при вас?   Rolling Eyes аз съм 37 ма и очаквах, че беба ще за почва да се кротва,  да ама тя се активира мнооого силно последните дни. Преди шаваше предимно вечер, а сега се почва от ранния следобед и е много силна, направо се мята, малко.... доста се плаша, некомфортно ли й е?. Казаха ми, че имам много околоплодни води, това има ли общо.  newsm78Или пък се опитва да се обърне главично?

Здравейте момичета, аз имам болки ниско долу като бодежи от доста време, това е защото бебо бута с главичка и слиза в таза, а също и започва разкритие. Не е гаранция, че ще родите скоро ако ви боли така, но е добър знак, че бебо е ниско долу и по-лесно ще излезе !!! Аз днес бях на преглед имам вече 3,5 см разкритие и само с тези бодежи и болки в кръста стана толкова за 1 месец Simple Smile

Оле, не ме панирай моля те,започва разкритие ли  Shocked Shocked Shocked Аз викам рано е за разкрития,трябва да устискаме още поне 2 седмици  Praynig Praynig Praynig

И мен ме тормозят тези болки и тъй като напоследък корема ми е постоянно на камък, се оплаквах на АГ, направи ми генекологимен преглед и каза, че шийката е оки, няма разкритие и т.н. Peace

# 193
За сърбежа и зачервяването долу, защо не си вземете интимния гел на юриаж? Той успокоява много. От както си го купих нямам проблеми.
Иначе и аз имам болки като менструални  и дребосъчка ми натиска пикучния мехур-доста непроятно чувство.
На всички чакащи мами още малко остана... Спокоен, пухкав и безболезнен финал.   bouquet Както казвам устискахме до телец.  Laughing

# 194
За сърбежа и течението - щом микробиологията е чиста, решение номер едно е да се сменят превръзките дето се ползват. Бельото може да се пере на ръка с бебешки сапун. Ако ползвате интимни гелове или ги спрете, или ги опитайте с друг някакъв медицински (Себамед знам че е хубав).
За детето , когато беше съвсем малка, както и за мен са изписвали крем Клотримазол, може да питате лекаря си дали може да се мажете външно с него Wink Аз лично съм много доволна, евтина е и понякога при дискомфорт я ползвам, веднага облекчава.

Общи условия

Активация на акаунт