Отговори
# 195
Сменила съм няколко марки превръзки. Съветът на моята докторка е само с чиста вода! А за клотримазола да това си мислих и аз, още днес ще ида до аптеката.

# 196
Момичета не знам вие как сте с течението, но при мен е ужасно постоянно съм мокра! Не оставам и за минута без ежедневка. А такъв сърбеж имам не е истина  #2gunfire направо ме подлудява! Сменям превръзки на 15-20 минути, не че има нужда толкова често но ги усещам леко влажни. Взимам си душ по 10 пъти дневно. Нямам ранички, леко ми е зачервено, но си го обеснявам с течението. Мажа се с крем здраве постоянно. Всичко друго е търпимо, но тоя сърбеж ме подлодява !!! #2gunfire Няколко пъти пусках микробиология- съвсем чиста, полижинакс използвах - пак без резултат. Само при мен ли е такова положението?

Диди и аз съм така, моята лекарка се отказа да ми обяснява че било нормално , е как ще е нормално да се дръгнем като крастави  #2gunfire newsm78 и аз като теб редовно пускам секрети всичко е ок, обяснявам си го от килограмите, там долу ми се струва че съм по-подута.... и аз не знам 

# 197
Незнам и аз вече, успокоявам се че ни остава още малко. Дано да издържим, нервната ми система е на път да се срини. По цяла нощ и по цял ден не мога да спя. Притеснявам се, а и честно казано непознатото ме плаши! А и вече нямам търпение да гушкам бебо.

# 198
Течение май всяка бременна има  Peace Моето даже е под режим  Grinning Всяка сутрин веднага след ставане,докато отида до тоалетната и усещам как ме подмокря  #2gunfire през останалата част от деня ,я има, я няма,но сутринта е закон!
Мен това пишкане ме побърква през има-няма 10-15мин,то не че е голямо пишкане,но това чувство,че постоянно ми се ходи е ужасно...
Днес май с болките съм по-добре и мисля да поизпера малко,да изгладя,да дезинфекцирам кошарката,скрина... От сутринта съм изкарала матрачето на терасата,мисля да го оставя цял ден да се проветрява. Ох,много работа ме чака,отивам да почвам от някъдеЧ
Хубав ден   bouquet

# 199
И аз овладях положението.Вече съм по-добре.Пия 3по 2 магнезий и 3по 1 но-шпа.

# 200
  • София
Честита принцеса на мама Black lady!   bouquet

Цитат
Момичета, бих искала да ви представя нашата Звездичка Стелла, роди се в 6,29, тегло 3410, 51 см.
Желая успех на всички ви !

# 201
  • Варна
Жива и здрава да е Стелла, много късмет да има и безоблачно детство! Честито на мама!

# 202
Ехеее, честито на Black Lady - да й е жива и здрава малката принцеса и много да ги радва! Гледам последния й пост е от тази нощ, без да споменава нищо за тази изненада- явно са се случили бързо нещата. Бързо възстановяване и скоро вкъщи Simple Smile  Hug

# 203
Минавам само да кажа, че съм вече вкъщи, но когато имам време ще пиша, защото в нас в момента е лудница. moresmile

# 204
  • гр. Бургас
Честита принцеса Стелла. Да е жива и здрава и много щастлива. 
За дискомфорта долу... инфекцията я излекувахме и резултатите ми са чисти,  но се появи едно неприятно щипане в областта на клитора.  Отшумя за ден-два,  но сега пак ме почна.  И аз се мия само с вода иначе,  а това не знам...  най-вероятно е свързано с някакво вътрешно разширяване знам ли.... Охх още малко остана,  ще изтърпим Simple Smile

# 205
  • В градината...
Честита да ви е Звездичката, много, много радост да ви носи  Hug

Сладоледче, както е казала Ники, на хормонален принцип са нещата с окосмяването.

За клотримазола - на мен пък не ми го препоръчаха, нито в инвитро клиниката, нито след това другите лекари. Казаха ми по-добре да мажа с нистатин. Той облекчава сърбежа.
А най-ми е помагала външната баня със смрадлика. И честото миене само с вода.

# 206
Честито на мама Black lady нека се радва на едно прекрасно бебче   bouquet бързо възстановяване!

# 207
Момичета,какво мислите за помпите за кърма на НУК.Конкретно NUK механична помпа за кърма JOLIE

Между нея и на Авент коя бихте ми препоръча ли?

# 208
  • София
Сестра ми имаше механична помпа, мисля, че беше авент, но на нея й тръгна трудно кърмата и я боляха и нея и мъжа й ръцете от това помпане и накрая си взе електрическа...така че според мен марката не е толкова от значение, по-скоро дали ще можеш да помпаш толкова много ръчно или няма да можеш Simple Smile

# 209
  • Монтана
Честита принцеса на мама Black lady , да и е жива и здрава и много добричка.А на мама бързо възстановяване   bouquet

Днес вече ме изписаха от болницата,няма да ходя на системи повече,тоновете са добре,а кръвното е  140/80.Ще си пия хапчетата и това е,ще изтърпя още малко остана. Sweety ஜ радвам се,че вече сте си в къщи,когато можеш пиши как сте,и как е минало всичко Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт