наказание за безотговорните родители!!!

• 9 533
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Ямбол

Всеки разсъждаващ човек трябва да е наясно, че сексът може да доведе до бременност.
въх , това истина ли е  newsm78   
ти нали не правищ, защо се притесняващ Grinning
Да, вярно е, не правя секс с чужди мъже, затова и не се притеснявам, че ще стана самотен родител.

26 подписа. Само толкова ли са "истинските" родители, които бяха определени в първия пост, който най-нахално е затрит.

# 16

Всеки разсъждаващ човек трябва да е наясно, че сексът може да доведе до бременност.
въх , това истина ли е  newsm78  
ти нали не правищ, защо се притесняващ Grinning
Да, вярно е, не правя секс с чужди мъже, затова и не се притеснявам, че ще стана самотен родител.

това беще към Бонго,а не към теб Лиле Laughing
спокойно
чужди ,чужди-колко да са чужди  Grinning
ако целта ти е да ме засегнещ-не ти се получи  bouquet  bouquet  bouquet

# 17
  • Ямбол
Оправи си цитатите, че тези неща не всички съм ги писала аз.

За тези, които се навират в чуждите чаршафи ще спретне ли някой петиция да бъдат преследвани от закона?

# 18
  • Ямбол
Аз коментирам темата, която е за измислена и глупава петиция.
А ти си никоя да ми казваш къде да чета и пиша. Не го ли разбра?

И така - защо беше изтрит първият пост, който беше силно дискриминационен?

Защо беше променен текстът на петицията, който също беше недоразумение?
Сега излиза, че хората подписали петицията са с подменен вот, понеже те са подписали друго.
Ако и решенията ви за деца са такива ....

# 19
  • София
Написах го и в коментарите, ще го кажа и тук. Петицията е тъпа! Аз съм сам родител, малката беше бебе още. БНД ни заряза заради друга мацка, но нито него ще го гоня, нито нея. Ако иска да бъде до детето си - ок, ако не, пак ок. Той губи.  В крайна сметка всеки си има глава на раменете.

# 20
За мен човек,който си е тръгнал от семейството достатъчно добре е показал ,че не иска да има никакви отговорности,задължения и.т.
И по-добре така отколкото в къщи да търпя изнервени,озлобени,безразлични и др. подобни половинки,защото са ”отговорни” и трябва да си натискат парцалите.
Не смятам да преследвам по никакъв начин,човек ,който не ме иска.Нито да го манипулирам и шантажирам с детето си.Унижавайки и детето си по този начин.
И детето ми има мен.Няма нужда от съжаление,че е с едн родител.Това ми дава стимул да съм още по старателен родител.
Не съм лежала на никого през живота си и съм научена,че никой не ми е длъжен на тоя свят.

# 21
За мен човек,който си е тръгнал от семейството достатъчно добре е показал ,че не иска да има никакви отговорности,задължения и.т.
И по-добре така отколкото в къщи да търпя изнервени,озлобени,безразлични и др. подобни половинки,защото са ”отговорни” и трябва да си натискат парцалите.
Не смятам да преследвам по никакъв начин,човек ,който не ме иска.Нито да го манипулирам и шантажирам с детето си.Унижавайки и детето си по този начин.
И детето ми има мен.Няма нужда от съжаление,че е с едн родител.Това ми дава стимул да съм още по старателен родител.
Не съм лежала на никого през живота си и съм научена,че никой не ми е длъжен на тоя свят.
Напълно подкрепям-насила ще караш някой да се чувства родител-ами то като не му идва отвътре

# 22
Не е въпрос само да му идва отвътре, ами може и да е опасност за детето. Ама който не е имал такива стресови моменти е много силен да отправя призиви. Авторката е щастливка, че БНД си го е хванал под мишница и е изчезнал, а не седи на тръни всяка минута в която детето и е с него какво може да му се случи и в какво състояние ще и го върне.

# 23
За какво наказание е петицията?
В затвора ли да влизат, какво ли? Thinking Thinking Thinking

Не бих подписала, защото насила хубост не става.
Дори е за предпочитане един безотговорен родител да е далеч от детето.
Полза от такива няма.
Въпросът с издръжките си е регламентиран и работи.

# 24
  • Ямбол
За какво наказание е петицията?
...
Два часа с лице към стената и вдигнати нагоре ръце.
При второ нарушение - на колене върху боб за три часа.

# 25
Не бе, принудително връщане в семейното гнездо би имало по добър ефект.

# 26
  • Ямбол
Не бе, принудително връщане в семейното гнездо би имало по добър ефект.
Да го върнат на майка му ли? Wink

# 27
Говорим за наказания, не за награди   Laughing

# 28
  • Бургас
Седя и се чудя, да се смея ли, да плача ли? По неграмотно написана и смешна петиция не съм виждала. Ще ме извини автора и, но е тотална глупост. Е не сте ли виждали как се пише петиция?
Към кого е адресирана, защо, как, нещо? Съдържание? Не само, че няма да я подпиша, ами бих подписала една петиция срещу ... е хайде да не прекалявам.

Ако един баща/майка е такъв, той/тя гледа детето си. Ако не става и с вила на врата няма да стане.
Това важи и за майки и за бащи. Виждала съм супер мърляви майки и нехайни бащи.

Цялата тази тема ми прилича на изтървана нерва.

# 29
  • София
Поредната подписка, за да си начешем крастата  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт