Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 828
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 395
  • софия
С молба до изтриете два от последните ми поста, в които не успях да цитирам. Те са в темата.. Фраза, която мразя. Не мога да редактирам от телефона!

# 10 396
Изтрити.
Пиша Ви лично съобщение как да редактирате в мобилната версия.

# 10 397
От вчера форумът ми зарежда много бавно или изобщо. Само с него е така, всичко друго зарежда нормално... само при мен ли е така?

Това продължава вече трети ден, и все така, само с БГ-мамма. И кукита трих, нищо не помага.
This site can’t be reached. www.bg-mamma.com took too long to respond.

# 10 398
  • Испания
Какво означава това? С какво е била слята темата и какво го е наложило?

# 10 399
Изтрила съм пост, в последствие съм преценила, че изтриването не е било необходимо и съм върнала поста в темата. Системата отчита това връщане като сливане на две отделни теми.

# 10 400
  • Испания
Благодаря за отговора.

# 10 401
Здравейте, не че е кой знае какво, но защо под името ми като публикувам мнение в тема пише "новак", а като цъкна на профила ми, под името пише "ентусиаст"? Не трябва ли да е едно и също навсякъде?
Редактирано: Сега пък видях, че пише "регистриран"

# 10 402
  • Варна
Прочетете за ранговете на потребителите в отделните форуми и ще ви стане ясно.

# 10 403
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не не е еднакво. В различните подфоруми излиза различно в зависимост колко активно си писал във всеки от тях.

# 10 404
  • Варна
Накратко, ако в Клюкарника пишеш най-много, там рангът ти ще расте. В другите ще седи новак примерно. В профила ти е така да се каже общия ти ранг, на база всичките ти мнения във форума.

# 10 405
Това имах предвид - че в темите рангът ми е различен от този в профила ми. Сега разбрах, благодаря ви Simple Smile

# 10 406
  • Испания
Преди повече от година, може би и две, попитах дали в новата версия ще може да се пускат анкети в дадена тема по всяко време, докато темата е активна. Отговорът на Мамма беше, че ще може. Докато съществуваше старата версия, минавах на нея, за да мога да го правя.

Въпросът ми е: кога ще може да се прави същото в настоящата версия?

# 10 407
Здравейте,
Пуснах молба да ми бъде блокиран профилът, тъй като при опит да вляза ми дава "Невалидна парола". Успях да я сменя, така че засега няма нужда да бъде блокиран.
Има ли възможност да се получава известие на имейла при промяна на паролата, а не само линк за смяната й?
Благодаря!

# 10 408
Кога ще бъдат оправени всички споделени в тази тема бъгове? За някои от тях се знае от поне 1 година! Нищо не е правено в новата версия от поне 1 година. Само обещания.

# 10 409
Ще погледнете ли този профил, явно е създаден, за да се публикува конкретна тема.
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=660204#

Общи условия

Активация на акаунт